Лол, шта ће нам у марту? Треба нам играч сад. Ако нема, нема, играмо даље. Најбоље да након што се сезона практично заврши доводимо играче да узмемо још једну "обезвређену" титулу.
Treba nam PLEJ ODMAH.
Naravno, Sale je itekako dobrodosao,al plej je pod moranje. Jbt ravno godinu dana je proslo od Leove povrede a mi i dalje nismo pleja doveli. .
Kazu da je onaj Kraft bio gotova stvar,al Dule otkazao jer se pojavio neki Kane (Kejn ili kako vec) koji se na kraju ispostavilo trazio previse kinte..
Jbm mu zivot, uprava nam je smesna, keve mi
Kup Lilijane Ronketi :)
sto se tice Sase, dolazi sigurno, samo je pitanje da li sad ili u martu.
Da l' ste bre normalni kakav Mekejleb? Ako Sale dođe ja mislim da je to, to sa pojačanjima. Ako ne dođe sad onda će plej verovatno da se dovede.
taman u martu da nam pomogne da izborimo opstanak. šta je sa čamuge na poziciji čamuge, što neko lijepo reče
Лол, шта ће нам у марту? Треба нам играч сад. Ако нема, нема, играмо даље. Најбоље да након што се сезона практично заврши доводимо играче да узмемо још једну "обезвређену" титулу.
S' jaranima pijem pivo, mešalica meša malter.
Treba nam PLEJ ODMAH.
Naravno, Sale je itekako dobrodosao,al plej je pod moranje. Jbt ravno godinu dana je proslo od Leove povrede a mi i dalje nismo pleja doveli. .
Kazu da je onaj Kraft bio gotova stvar,al Dule otkazao jer se pojavio neki Kane (Kejn ili kako vec) koji se na kraju ispostavilo trazio previse kinte..
Jbm mu zivot, uprava nam je smesna, keve mi
izgleda da je gazimudo super u oralnoj zavrsnici, COA SE VRACA
otkud znas zapata?
lazes li?
DOVEDI NAM VESTBRUKA GAZI
http://www.sportando.com/en/europe/serbia/141048/sasa-pavlovic-close-to-re-sign-with-partizan-belgrade.html
Ovo je u kategoriji Rumors................ i deluje kao fejk...... neeeeeee
http://images.kurir.rs/slika-620x419/sasa-pavlovic-instagram-1416000269-590262.jpg
Pavlović izbacio sliku sa vuke na profil opaaa
DAL ČITA VUKAJLIJU PAVLOVIĆ KRUTENEJEBO=!!!?!?!
PAVLOVIĆU VRATI SE PAVLOVIĆU ČITAŠ LI PAVLOVIĆU REGISTRUJ SE
PAVLOVIĆ JE GOTOVA STVAR, JOŠ NEKI PLEJ I BIĆE DOBRO
Neko će popiti otkaz
Pavlovicu picko grobari te ne zele idi u kinu lolololo
VRATIO SE PAVLOVIĆ SAŠA I TITULA JE OPET NAŠA :)