KK Partizan

1. Levski. Vi ste ih sačekali koliko ja znam. Zato i idu preko Rumunije i Mađarske. A dobili su batine i nedavno zajdno sa Hrvatima, kada su ih tukli Grobari i ovi iz CSKA.

2. Baš sam juče upoznao dve Bugarke na nekoj žurci, došle da nas izmire, davaju pičke.

3. Pa znam da smo mi. Na autoputu pred beograd. Samo nisam siguran da su bili navijaci levskog ili neki drugi bugari.

A vi ste ih tukli na granici odma cim su stali da odmore :) tad su valjda igrali protiv hajduka? Mozda i gresim...

4. Почећу са баксзузирањем тек сада, кад почињемо да личимо на нешто.

ДУЛЕ ОДЛАЗИ. ВАЊА ОДЛАЗИ, СВИ ОДЛАЗИТЕ, НЕ ГЛЕДАМ ВИШЕ КОШАРКУ

5. Dobro ste delovali sinoc. Nerealno mi je da je milutinov proigrao nesto a kamoli onakvu partiju da odigra.

Muric nesto stagnira rekao bih? Ja sam od njega ocekivao da sije uveliko...

6. Moze Muric mnogo bolje da odigra

7. Sxije sam mislio. Jebace vas kalina pozz

8. cmarinom u muritjev kuratzzz!!!

9. Ovih dana nešto odsutan. Jebali Bugare a?

10. Uuuu sad video. Pa jebali smo silno a?!?

11. Naravno da jeste, ne trči pred rudu, čekaj da bude zvanično pa ćemo se svi radovat tome. :D

Barem na ovoj temi.

12. Pa nece ni svi sa ove teme lololo

13. Pa i to je tačno, više ste ovde nego kod vas na temi. :D

14. Tegi rekao da nam se nudi Nolan Smit.

15. Uzimaj tog Smita,ako nista bar cemo imati koga da pljujemolololo

Kazu i da je neki Kerran Johnson aktuelan, po onome sto sam video, dobar igrac, i ima izlaz iz ugovora sa nekim svabama jer ga ne placaju (sta ce onda kod nas) pa ne znam koliko je realno..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.