KK Partizan

1. Regularno skroz. Zatvorili iskusno u zadnja dva minuta

2. Nije ni bilo mnogo toga da se zatvori, Patlidžan je izgledao kao muva bez glave u napadu, mnogo više sam očekivao od najtrofejnijeg trenera ikad, da ima neku koncepciju nešto osim daj loptu Panteru i nek izmisli koš. Inače oni kontakti koji se ovde dopuštaju odbrambenim igračima u embieju bi svirali u svakom napadu. Pikenrol neostvariva želja, baš baaaaaaaš loše.

3. ima li sanse i partizan da igra euroligu sad kad isterali ruse? mogli bi jebeno jos jedan tim iz abe da ubace.

4. Ali ta paralela vucic covic, msm u metodologiji. Ovaj ume samo izbore, ovaj drugi samo da resi aba ligu, nista drugo bukvalno. I na konto toga zive, ne zanima ih nista ostalo. Kazem, ovo moze da bude jos 10 god ovako. Po prirodi sam optimista, al ja ne vidim kako cemo da skinemo zvezdu.

5. pa necete, zajebano je kad diktator ujedno i okoreli navijac nekog sportskog kluba

6. celt
    ima li sanse i partizan da igra euroligu

Mislim da više ima nego što nema, Tomašević ima neku poziciju tamo, kao i još neki sa ovih prostora, izboksovaće to siguran sam.

7. Nepostojece su sanse iskr, previse je tu spanaca, turaka i italijana. Ili aba ili nista jbg. Osecam se bas lose, iako kapiram da bi i mi gulili to top 14 mesto, ali jos jednom u zivotu da osetim onu atmosferu kad docekujes Real, Makabi... ali ocigledno to necu doziveti vise nikad.

8. Neplanirano gledah ovaj mec, kao aj kum ima arenu ovo ono... hteo sam da umrem bukvalno.

Ne znam katar kad dodje sta ce da se desi

9. Izvinite malo na logoreji, da ne pisem ovde bio bi u urgentnom, al zato posle 10 postova zaredom ovde evo merim pritisak 121/75

10. Neoprostivo jbg onakva kaubojska kosarka. Kapiram ja najiskusniji igrac zavrsava i najbolji, ali nijedna akcija zelimire... nijedna kretnja.

11. Teska teska sportska nedelja za mene. Nadal pobeze na 22, zvezda uze ovo govno, fudbal igramo kao banditi, cetiri otkaza najboljih kosarkasa vec za EP... ne moze niko da me ubedi da ovo nije neka kletva

12. Gde je i šta radi Johnny Kurajber?

13. Zapata:

Po prirodi sam optimista

Isto Zapata:

ali ocigledno to necu doziveti vise nikad.

14. Lepo je nebiti Bombaš ovog jutra

15. Kao i mnogo drugih jutara

16. Eto, a taman se Bomb vratio na sajt, saće opet da otperja.

17. Pa dobro sad gledam - partizan deset slobodnih bacanja više, tri izgubljene lopte više, dva skoka manje, šut iz igre 41%. I izgubili samo tri razlike. I još se žale. Ne ide...

18. Kol'ka je verovatnoća da će prosečni Romale-Romali da dolaze i na te mečeve samo da bi pravili sranjа?

19. bombas: 100% brt, udba ti je to

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.