Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Musli je nekako nezainteresovan. I gde je Dalo? Salic?
Šomaro, to ti je profit... Dobitak 73,6 - 40 :)
Od početka je bilo sumnjivo. Naime, Bajern maši trojke iz čistih pozicija, Bogdanović i Kinsi pogađaju nerealno i jasno ti je da to mora da se promeni. Sve što fali Partizanu su laki poeni iz centarske igre, potpuno je neshvatljivo (bez obzira na budžet i probleme i sve) da jedan skrnavi Bajern može da ima onog debelog Brajanta koji je korektan igrač i onog Tompsona koji je Lazme za siromašne, a mi imamo centre od 2,13 sa 85 kila. Ironija je i što je Dalo igrao 10 minuta po tekmi dok je Vesterman bio zdrav, a sada ne igra uopšte. Iz igre potupno isključen proboj prve linije od strane plejmejkera, samo neki večiti blokovi. Milosav je igrao celu tekmu, a ustvari nije došao ni u napadu, a bogami ni u odbrani. Od Lovernja dobijamo maksimum, ali njemu se ne daje lopta da igra leđima, posene daje jedino kad se krvavo izbori za skok u napadu. Bajern je jedno teško govno od ekipe, kakvo treba sahraniti dva puta. Samo da se neko setio da dovede recimo Ratka Vardu ili tako nekog poludebila na centru.
Ono što se vidi da fali Partizanu su centri ali ne u napadu, nego u odbrani, nas svaka ekipa koja ima iole prosječne centre i četvorke ubija, bajern je sinoć djecu napravio preko centara i ulaza na centre.
Da ovi naši makar kidaju u odbrani onda bi i dobili koju utakmicu, ovako su em beskorisni u napadu em šuplji u odbrani.
Samo da su u odbrani jači lakše bi se igralo...
Ma realno...ovaj Bajern je kanta...steta sto nismo napravili brejk..bas steta
oće neko na krku?
da ponovim pitanje, oće neko na krku? :D
imam kolokvijum jbg. A rado bih isao. Mada sta ce ti neko, idi sam ionako ce biti pun pionir pre svega zbog povratka Duleta.
ma dobro nije to problem, izgleda ću i otići sam, ali uvek je bolje s nekim društvom.
a i reko malo da se upoznamo (gej stop), blejimo stalno na ovoj temi a ja nikog još ne znam :D
Idem ja.
imaš pm
Mozemo da pricamo sta ocemo,al zabunjenima znacke nisu ni do kolena po navijanju.
Evo tekma protiv Krke sa njima deluje ko recimo drugo poluvreme protiv Reala gde su znacke na tribini bile, a sa ostalim abaligaskim utakmicama ni da ne poredim.
Jel to bilo više Alenovih nego znački?
zabranjeni pokidali s navijanjem, bili ja i mlatoni među značkama. totalni raspad među značkama, gomila nekih njuški i klinaca, zabranjeni su baš engleština totalna
Dule doterao liniju, maneken da bude.
Tepić kad prevodi loptu izgleda kao da jaše konja.
Musli zakucao iz pivotiranja, hteo da bije onog jednog njihovog i jednom šutnuo klupu od besa. IMA NADE!
To su moji najjači utisci s utakmice.
samo jednu stvar da pitam, nisam bio na tekmi. Jesu bili na odvojenim tribinama? Tj zabunjeni na istoku, a znacke na svom mestu?
Cuo sam da su imali dva bubnja (svako svoj) i da su pevali svako svoje pesme.
Not cool.
Na odvojenim. Pevali uglavnom različite pesme, bilo je i nekih poklapanja. Na kraju kad se pevalo "Volim ga" Zabraneni terali nešto drugo a onda kad igrači krenuli ka tunelu ovi ih pozvali kod njih i otpevali s njima dve pesme. Ja sam zbunjen, je l' su se oni kao pomirili ili šta, koji kurac?
Strasnota. Ili nek idu na istu tribinu, ili nek nastave da se ubijaju. Ovako ispadamo smesni.
Kinsi pravi crnjo, šest ukradenih lopti, stare navike teško odumiru. :D
http://www.youtube.com/watch?v=XJ9qJ--wtDI