KK Partizan

1. Pa cenim da mu ne daju vise od 200k po sezoni

2. Gazija priznaj nam sada da si Kurdov dupli.

3. Ja sam Kurdov dupli, nemojte da me mrzite.

4. немојте бити слепци, ове године не само да је поново титула јадрана и она наша наша неко пантери не узимају ни куп. Јачи смо дупло ове године него прошле од њих. Још да им Боби сломи уво где ми нам крај био.

5. па мого би да буде још мало тежи, реално. серем ти се ја на тог вепра за пастрму, ако нема барем 300 кила

6. gled'o brat Vuka sa Vol Strita haha, pametno

7. Kakva bratčina ovaj Kinsi!

A za 'matorog' Bertu se nadam da će stvarno da dođe.

8. PA sad glavnu rec vodi Bilbao. Njemu verovatno duguju pare i moze da ode kao slobodan,al ako procene da im je neophodan, i ako rese da ga isplate, mi smo ga ispusili. E sad, nesto ne verujem da oni imaju pare u steku a da nece da daju igracima.. Al aj da sacekamo ponedeljak da vidimo. Ja drzim palceve, pa sta bude. A s obzirom da i ako ne dodje, necu se mnogo razocarati jer nisam ni znao da je neki igrac posle tepica u planu.

VECERAS JEBEMO CEESKAUA!

9. Kolege, evo sporcki sajt u procvatu i moja malenkost je jedan od autora, pa ko voli nek' izvoli (vaš lajk nama 'leba)

https://www.facebook.com/upabucom?fref=ts - fb stranica

http://www.upabu.com/ - sajt

10. Eo vam lajk, mada nisam Aca Informacija da me interesuju naki tekstovi :)
    Izbacujte na fejs sve,vrv cu nesto procitati.

11. Pa ne bih rekao da ima sličnosti velike sa likom i delom Ace Informacije, ali hvala svakako.

12. Mogu samo da kažem da ćemo večeras jako, žestoko i do samog kraja jebati CSKA. Dule nije jebao Evroligoa još od Fenera, a i tad ga Željko pustio, pa je sad željan jednog žestokog karanja u Kombajn areni a de ćeš bolju priliku za to od Mesine koga odavno karao nije.
    Na kraju tekme će Miša da svrši Mesini po faci u znak potpunog ponižavanja CSKA.

JEBI EVROLIGOA!!!

13. GROBARI, PIJTE DOSTA TECNOSTI JER VECERAS PISAMO PO BURZUJIMA!

14. Da li je moguce da je Gagic toliko nesposoban.

15. Retoricko pitanje, naravno.

16. Gagić očaj, a njima lopta ide dobro u napadu baš. još izvuku Gagića malo i onda neko mora da pomaže i raširi se odbrana

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.