KK Partizan

1. ne znam. Inace,nece ga danas potpisati, danas je samo potvrdjeno da postoji sansa , tj da je se uslo u ozbiljne pregovore.

2. Gazimudo ne raspaljuj nam maštu, molio bih. :)

A da nije ŠILB?! lolo

3. Може и комбо! Само да се не изјебе трансфер као сви помињани доласци ове године, доста је било. Ја сам мислио да ће пре да се доводи 3/4 кад је већ дошао Тепић, ово изгледа значи да се рачуна на Бертансов скори повратак.

4. I Vujošević je izjavio da bi voleo da vidi Bertu pre planiranog povratka, ali ja sa njim ne bih žurio, to jest, ne bih mu rizikovao da obnovi povredu, nek se on lepo nama vrati u martu, tu je za period maj jun, kada je najpotrebniji.

5. Ма ја мислим да је то нереално сад да доводе играча. Једино ако је неки млађи да потпише на пар сезона. У најбољем случају, отеће нам га Ћоки на аеродрому.

6. Najrealnije bi bilo da je neki mladi koji je slučajno iskrsnuo a ne sme da se propusti, kao što je bio Lovernj prošle i Berta pretprošle sezone. Ali ova što je pokrenula priču kaže da je dobro poznat igrač i da ćemo biti oduševljeni ako potpiše. Jebem li ga ko bi to mogao da bude, videćemo već šta se kuva.

7. Po onom sto kaze, stranac, poznat nam je. Nije Edo Muric, nije Traore, nije Silb, nije Novak, nije Novica i nije Veseli.

Ostaje nam da vidimo. A Berta je se vec oporavio. 6 meseci je regularna pauza, ali posto je lecenje prepusteno San Antoniju, neka je praksa da se mladi igraci ne vracaju pre 9 meseci na parket da bi se drasticno smanjio rizik od ponovne povrede. E sad, koliko sam skapirao, nece ni Partizan da ga pozuruje, a San Antonio bi najradije da ovaj ne igra nista do leta,al Partizan tu verovatno moljaka da ga puste da igra od marta kako bi nam izvukao sezonu.
    Ocekujem ga sredinom marta sigurno, a drzim palceve da bude i ranije. To znaci da smo odustali od centra, da se uzdamo u Muslija i Milutinova (Muslara se izgleda budi, sad je igrao odlicno protiv Krke, i veceras bi mogao da se dodatno nalozi ako odigra dobro),a od Gagule ocekuju da udje da pravi faulove kad zatreba, i da odmara ovu dvojicu u kupu i superligi lololo. Kec nam fali ko leba, mozda cak i vise od petice.

8. Bertin burazer se uklapa u profil. kec-dvojka, motiv sigurno ima, a pare ne bi trebalo da budu problem posto je Bilbao u finanijskoj krizi, tako da je vrv slobodan igrac.
    Ja zadovoljan ako je on :)

9. Dobro je pa mi nismo u istoj situaciji kao Bilbao. :)

10. Muslara se izgleda budi, sad je igrao odlicno protiv Krke, i veceras bi mogao da se dodatno nalozi ako odigra dobro

Id u kurac, na trenutak sam se zamislio koji je dan danas. :)

11. Crvena konjeva mas'
    Dobro je pa mi nismo u istoj situaciji kao Bilbao. :)

Al bolje mu za dzabe da igra EL nego EK :)

Id u kurac, na trenutak sam se zamislio koji je dan danas. :)

Lolo, na petak sam mislio. Nem pojma ni koji je dan :D

12. Al bolje mu za dzabe da igra EL nego EK :)

To definitivno, i plus će postati dobar čovek kod nas.

13. Bertans tiene una importante oferta de un equipo de Euroliga para irse ahora mismo

Izgleda da jeste u pitanju Dairis. :)

DAJTE BERTE DA SE IGRAMOOOOOOO

14. Ја сам га гледао у три утакмице ове сезоне и у свакој је био добар, али није сад неки играч који ће да преокрене сезону. Претпостављам да је потписан бар на 2,5 године.

15. Truc prorok, ugovor na 2,5 godine! ;)

EDIT: Stize u ponedeljak.

16. ODAKLE PARE DA JA VAS PITAM?!

17. Pa ne placa se obestecenje. A za ugovor ce se naci, evo ako nista,arena ce isplatiti ceo njegov ugovor.

EDIT: i ostace kusura , i to dobrog

18. Ma znam, zajebavam se. :) Ne znam koliko je imao u Bilbau, al kod nas će sigurno primati manje. Rad sa Duletom, top16 i najviše Davis, sve će to uticati. Ja sam prezadovoljan.

19. Eli, brate GM, ko tebi daje ove informacije? Za koga radiš? Ko te šalje?