KK Partizan

1. Obrati pažnju na Lovernjov blok, i pomeranje ruku ka igraču koji ga obilazi. Ne može se jednostrano gledati.

2. Pa obrati paznju i na blok CSKA

3. Ne nego samo ti dajem argument da ne pričaš kako je bilo dobro ili jednako suđenje kada nije, sudije će uvek nesvesno navlačiti za najjače klubove. Iz ne znam kog razloga. A to ide na čiju štetu? Na štetu slabije ekipe (na papiru)lolo, u ovom slučaju Partizana.

4. E kačio si negde onaj sajt na kome pišeš, pa tamo lepo obajsni kako su sudije pustile Partizan, jerbo ih je Danilović gepekovao pre utakmice, i to ih svu trojicu strpao u gepek golfa 1, a to su vrlo nehumani uslovi.

PS: Pozdravi legendu.

5. Navlačenje je nešto što postoji oduvek i što će uvek i postojati i sastavni je deo igre i zarađuje se, neznatna prednost koja je retko kad presudna. Govorim za slučaj koji je CKM izneo i ne vidim tamo problem, puštene obe strane, majstor pogodio, svaka čast. Gazi, u svakom slučaju nisu uticale, eto, da je i tako kako ti kažeš, Bogdan je ipak ubacivao i nisu uticale. Priče ''šbbkbb'' me ne zanimaju. Suđenje na nivou i toeto.

6. E kačio si negde onaj sajt na kome pišeš, pa tamo lepo obajsni kako su sudije pustile Partizan, jerbo ih je Danilović gepekovao pre utakmice, i to ih svu trojicu strpao u gepek golfa 1, a to su vrlo nehumani uslovi.

AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA

odmah posle tekme ste počeli da pišete iako niko, n i k o, nije provocirao, ''pustio nas Mesina'' ''baš nas briga svi nas puštaju idemooo'' itd... nije bilo potrebe da ulazim u to, euforija, realno je velika pobeda, ali ovo je vrhunac hahahhahahahhahahahhahahahahhaa

7. Ne, nego je vrhunac što ti ovde obajšnjavaš da je suđenje bilo korektno, kada nije. Bogdan je imao barem dve ako ne i tri and one situacije i nijedna nije svirana. Malko boskaš, neka, i to je ljudski.

8. puštene obe strane, majstor pogodio, svaka čast.

A sto nije pustio majstora Vimsa da pogodi uz pomilovanje Muslija?
    dakle, jednoj strani se svira milovanje nakon suta,a drugoj se ne svira.. I to je normalno sudjenje? Jes kurac. A vims zasticen ko beli medved, a bogdana ubise.

9. http://www.youtube.com/watch?v=m0TyhdZLjEg

1:18:15 , ovo pomilovanje je faul, pogledaj usporeni snimak i kretnju vimsa

10. rekoh za te and one, većinom su puštali kontakt telom, što sam ja video kod Bogdana, na drugoj strani Fridzon ako ne grešim, možda Hrijapa isto tako. Dok su po ruci svirali. Pričam da je bilo korektno jer to i mislim, ako ništa uzmite Vujoševića za merilo. I 2 puta je vraćano vreme za Partizan, iako sudija ima pravo da kaže, greška stola, dešava se, i nastavi. Korektno koliko to može biti, uz malu naklonost imenu Armejaca, na šta ne treba obraćati pažnju toliko.
    A ipak je ono ovrhunac haha kadar nevera, ako si već pomenuo sajt, pročitaj kolumnu koju sam odmah posle tekme napisao, pa tek onda pričaj šta ću i kako ću da pišem.

11. I još je Vims crnac, da ne kažem čamuga, a Bogdan normalan, tačnije beo, trebala je da bude obrnuta situacija, e onda bi bilo dobro suđenje.

12. Ljudi, nemojte više o suđenju leba vam. Ajde da pričamo o tome kako ćemo da jebemo napaljeni Zadar u Krešimira Ćosića, brat Tepara još od sinoć suče brke i masti mačora.

13. 1:21:39 Ali ovo pomilovanje nije faul

14. A ipak je ono ovrhunac haha kadar nevera, ako si već pomenuo sajt, pročitaj kolumnu koju sam odmah posle tekme napisao, pa tek onda pričaj šta ću i kako ću da pišem.

Nemam nameru, šta si ti da ti ja čitam kolumnu, da li si novinar? Pod time se podrazumeva da si diplomirao žurnalistku naravno, čisto sumnjam. Ako jesi svaka čast, onda možda i razmislim pa pročitam.

15. 1:23:28 ni ovo guranje nogom, a zatim ni pomilovanje nije faul

16. ako ništa uzmite Vujoševića za merilo

Najjači argument!

17. Jebemliga, da nisu svirali kontakt kukom posle šuta, taman su oni koraci u nazad i pomogli da prevari sudiju. Ne znam da l' e ruka ili kontakt po desnom kuku Vimsovom, ebežga jes' tesno i drugačije je kad ovako ide u igrača, Hrijapa je bio sa strane, i nije telom išao na Bogdana, ovaj jeste na Vimsa, tako su verovatno razmišljali.

18. mrzi me sad da trazim ono polaganje Bogdanovica pored Kauna kad mu je ovaj lupio sekiricu sudiji ispred nosa, a ovaj opusteno nista.
    U jednoj cetvrtii 4 situacije nama ne svira, a rujama svaki kontakt. To nije slucajno, i to bas kad se lomio rezultat.

Mislim , nebitno, dobili smo, i da nismo isti je kurac mozemo samo da kukamo, al ne mislim da smo imali dobro sudjenje.

A ovo da li je bocno ili frontalno kretanje, je nebitno. Evo na slici se vidi da ga ovaj udara po ruci i to milisekund nakon ispustanja lopte. Nije to milovanje, svaki kontakt sa strane ti pomera ruku i nije bas POSLE SUTA nego u TOKU SUTA. Al dobro.

19. CKM, očekivao sam da ćeš sam sebe da pobiješ, što se i desilo, onda ne pominji sajt i moje pisanje, kako sam neobjektivan ili nešto, kad te već ne zanima. Hvala unapred.

Mlatoni, ništa od argumenata nije dovoljno, pa to vam je i najbliže, Duškove reakcije i to, pa sam mislio da bi to moglo da pomogne, što realno i jeste pokazatelj. I za vreme intervjua nije spomenuo sudije.

20. Kacmo kod duletovog komentarisanja sudija ste videli kako je onaj novinar pokušao da ga navuče da ih kritikuje i dobije kaznu garant ga ćoki poslao lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.