KK Partizan

1. Gazi, ajde sve to da bude diskutabilno, frontalno i to, msm i jeste diskutabilno. Al i onaj kontakt je bio posle šuta, ne u toku šuta. Ima pred kraj poluvremena, kad Kinsi gura u leđa nekoga ko je primio loptu da ne ide na niski post, i ništa ne bude, pa Krstić kad šutira poluhorog a Gagić jasno izlazi iz cilindra, ne sudi se faul. Msm, sad ja samo u korist CSKA pošto ti u korist Paće, pa da bude ravnoteža, naravno nije jednostrano. Kad se sve promućka i prospe, dobro odrađen posao sudijske trojke.

2. E, da, dusane, to ja primetih, ne znam da l' je Ćoki ili samo novinar koji hoće da rasplamsa stvari malo, ali svakako ga je bocnuo malo.

3. Pošto su vam te Duletove reakcije stalno pod lupom, možda ste čuli da je dobio kaznu zbog kritikovanja sudija posle meča s Fenerom i da svakim sledećim ispadom sa sudijama rizikuje drastičnu kaznu i suspenziju. U svakom slučaju, rezon "Dule nije vijao sudije po terenu, suđenje je dobro" je vrh argument, mora se priznati.

4. Haha i dalje te ne zanima da pročitaš objašnjenje koje sam naveo za korišćenje tog argumenta, ali dobro, drži se za to ignorišući ostalo, tvoj izbor. Inače te pretnje za suspenziju su k'o ''dobar dan'' svi su toga svesni.

5. Al i onaj kontakt je bio posle šuta, ne u toku šuta. Ima pred kraj poluvremena, kad Kinsi gura u leđa nekoga ko je primio loptu da ne ide na niski post, i ništa ne bude, pa Krstić kad šutira poluhorog a Gagić jasno izlazi iz cilindra, ne sudi se faul.

A guranje Gagule pod kosem kad mu je ispala lopta, isto sa ledja?
    A bacanje kinsija na pod u prvom poluvremenu?
    A blokovi CSKA, ono kad centar namerno malo pomera svoju poziciju dok ga njegov igrac obilazi a Kinsi ili Bogdan pokusavaju da se provuku?
    Ako se gleda Zofrijeva ruka (kako si malopre rekao) onda mora i ovo..

Nisam rekao da su nas sudije upropastile,al mislim da je bilo 4,5 TOLIKO OCIGLEDNIH PREVIDA da mislim da je ne mozes da ih svrstas u slucajnosti. I to bas u cetvrtoj cetvrtini i to bas kad se lomi rezultat.

6. Pa eto, sve to dođe na potiranje, uz blagu protekciju CSKA zbog imena. Inače to kad je Gagić ispustio loptu je bilo čisto do njega, nisam opet gledao snimak, ali sam video na tekmi i posle usporenom, bre čovek skočio i ispala mu lopta jebiga. I da ne grešim dušu onaj MIlutinov faul u napadu u prvoj četvrtini je smešan, tad je i Dule reagovao. Al' opet ponavljam, potire se sve, uz favorizovanje koje je normalno i svaka druga ekipa sse suočava sa tim ne samo Paća.

Nemo'š da uporediš kol'ko su znali protiv Barse da vas jebu na primer.

7. "samo" su u trenucima kad se utakmica lomi videli i svirali sve u korist CSKA a "slucajno" nista sumnjivo u korist Partizana. Mogli su da nam otmu utakmicu, srecom zbog bogdana nisu uspeli.

8. Haha i dalje te ne zanima da pročitaš objašnjenje koje sam naveo za korišćenje tog argumenta, ali dobro, drži se za to ignorišući ostalo, tvoj izbor. Inače te pretnje za suspenziju su k'o ''dobar dan'' svi su toga svesni.

Ma pročitao sam al' je i objašnjenje glupo. Svako ko je malo košarkaški pismen može da formira neko svoje mišljenje o utakmici i nekim situacijama samostalno, i ne treba mu neko tamo da kaže šta treba da misli, pa makar to bio i Vujošević. Nismo ovce, majku mu. Bezveze razvlačite raspravu kad ne možete da ubedite ovog drugog da je vaše mišljenje ispravno. Umesto toga, ajmo da pričamo kako ćemo da jebemo Zadra!

9. Pa naglasio sam da je to nužno zlo. Rekao sam pregršt stvari vezanih za samu igru i na kraju sam i to prokomentarisao, pokušavši da približim.

U pravu si za ovo što se rasprave tiče, ali ta nemogućnost ubeđivanja i drži raspravu živom. Da je lako, trajalo bi 4 posta.

10. BARON DAVIS U PARTIZANU!!!

@via twitter

11. nema ništa na tviteru ni Paće, ni Berona Dejvisa, a realno kul je loviti te crnje pred penzijom, mada ovo je ipak neostvarivo reklo bi se

12. evo, joj kako cemo JEBATIIIII!!! TO DULE!!!! DU-LE!!! DUKLJANINE NAS!
    http://www.dodaj.rs/f/1F/4r/4SmgYbjk/dedr.jpg

13. Jedina zajednička tačka s Paćom je da i Kinsi uvek zahvaljuje Bogu... ne znam šta još hah

14. i'm heading overseas #partizan #belgrade #swag

15. Ne mogu da čitam sve israli ste za sve pare. BAndi ako si sudija onda znaš da je zabranjeno gurati i sklanjati svog čuvara laktom, rukom uopšte a laktom pogotovo. Nemoj mi tu te fazone. Drugo sve and one situacije su bile po ruci i jedna po glavi Bogdana isto rukom a ne telom. Mani me tih proseravanja. Jedno je kontakt telom koji može i ne mora da se svira a potpuno drugo kontakt rukom. Znaš pravila i zato ne kenjaj lolo
    Elem što se tiče suđenja rekao si da je suđenje bilo i više nego korektno, odlično za nas i onda naveo dve situacije gde je sudija oštetio CSKA, iako u jednoj nije, a to brate kao da si napisao Partizan imao domaćinsko suđenje. Znači ne pravi se blesav leba ti. Mislim koraci koji ne moraju da se sude, šta kurac ne moraju koraci su. Ko jebe glupe koledž Amere što po 5 sezona ne mogu da nauče EL pravila.
    Što se tiče MIlutinova u pravu si 100% mali ima neke jezivo glupe reakcije pri postavljanju bloka i sve faulove je zaslužio.
    Kriterijum pod košem takođe mora da se poštuje, nije isto Krle, Pekmen i Milutinov, Musli ili ne daj Bože Gagula. To je tako bilo i biće.
    I još nešto sam hteo a da, suđenje nije bilo sigurno u korist Partizana, bilo je na štetu ali je bilo korektno u smislu da nije bilo donošenja sumnjivih sudijskih odluka u serijama kao ono protiv Fenera. Nisu se zaletali glupim odlukama na jednoj pa onda nivelisali na drugoj. Moram reći da nisu na kraju uticale na rezultat al opet je tu Gazi lepo reko i to je zbog toga što je Bogdan pogađao. Suština suđenje nije bilo savršeno, više grešaka na štetu KKP ali te greške nisu bile u serijama, znači nije bilo navlačenja otud i nema tehničke za debelog jer on jedino na serije (ne turske) reaguje, faulove za plus jedan su morali da sviraju i to nije kriterijum suđenja nego nepoštovanje pravila igre al nebitno sve se dobro završilo i to je najbitnije.
    Aj u zdravlje.

16. #i #will #make #Gagic #useful

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.