KK Partizan

1. Danas primetih jos jedan dokaz kolika su beda ovi paori iz Blica, ispratite redosled rubrika "u fokusu": http://sport.blic.rs/

Liga šampiona
    Odbrojavanje
    Evrokup
    Evroliga
    ABA liga

Pa koliki nebojsa covic treba da budes da ti fali toliko mozga i morala, majku ti nepismenu priucenu!

2. ivan ivanovic, bora corba, onaj sto gadjao loptom vujosevica, blajvaga, milojko pantic, onaj kalinic, keba... jbt

3. Znam ja šta on radi Džanki, i bio sam veoma ozbiljan,, nek troluje, pardon flejmuje, ali je fora što je od prvog posta označen kao budala i nemač pojma od većine aktivnih ljudi na ovoj temi.

Bilo je vrlo teško gledati ono mrcvarenje jučerašnje utakmice od strane sudije, na kraju se čak i povredi igrač, neka je i lakša povreda nema veze, i onda dođe neki daunovac i pokušava da bude intaligentan, ajde da direktno zajebava za utakmicu, nego on neke indirektne prozivke baca. Mrš u pičku materinu.

4. Komentar sa drugog sajta:

Jeste falio nam je Gagić ali su se Musli i Milutinov svim silama trudili da se to ne vidi na terenu :P Preuzeli su na sebe i njegove greške

Lolololo

5. Naši juniori šampioni Srbije, dobili Zvezdu 72:65. Vanja Marinković jebe, strašan šut ima mali.

6. To se ladno igralo u Nišu, a nisam otišao, jebem ti grad, nigde da čuješ da se igra finale juniorske lige.

7. Bogdan igra, počinje utakmicu, bez Berte i Gagare igramo.

8. Neka odmara Berta, samo ne znam bez Gagule kako ćemo lolo

9. Je l' ima neko strim ili je l ima na TV-u?

10. Neka odmara Berta, samo ne znam bez Gagule kako ćemo lolo

Za Bertu se slažem, mada mogu da nam kažu o čemu se radi, a ne da taje informacije, dosta smo propatili ove sezone što se tiče povreda.

Lako će Musli napraviti da se neprimećuje odsustvo našeg kapitena. lolol

A strima nema, ja ovde povremeno bacim pogled na statistiku.

http://www.kls-live.com/live.php?id=bor_par

11. Ladno gubimo od Borca....ubacuj u drugu!

12. Oseća se nedostatak Gagare, on je naš najveći borac, sa njim bi se lako izborili sa Borcem. :)

13. hehehe moramo u drugu lagano, ili je bolje ovako...kao teško smo ih dobili...slabi smo :)

14. Šteta što nema prenosa, utakmica je zanimljiva.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.