Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
E vidim o čemu pričate, samo da kažem da mi je žao žto niste dobili kvalifikacije, ozbiljno. Voleo bih i ove godine oba tima u EL, pa neću navijati valjda za evropska gomna, naša gomna su mi draža lolo
Nego da vas pitam, s obtirom na vaše finansije i to sve, šta mislitekoliko brzo će Dulo opraviti tim ponovo? Realno je da vam zapale sada svi nosioci igre jbg a na neke Kinsije ne bi trebalo da računate...
Znaju ono što i mi znamo. Niti imamo para, niti možemo da garantujemo da ćemo ih imati nešto više sledeće godine.
Ne razumem te opet Dionisijo. Šta je kukanje? Čovek je konstatovao nešto najnormalnije. Mi smo sami krivi što nas je pobedila Cedevita. Jebote, sad ne smeš više ništa da konstatuješ normalnom rečenicom da nije kukanje. Pa šta je onda ono što vi radite 20 godina? Naričete kao babe narikače ako je ovo kukanje. Najnormalnija konstatacija, smešno je ko je dobio kvalifikacije, ali opet ova sezona je završana, što se mene tiče uspešnije nego što sam očekivao u nekim trenutcima i igraćmo Cipiripi kup.
Mislim meni je ispravno da vi idete u EL. Ako je Cibona odustala vi ste sledeći na redu da igrate kao prvi u ABA. I ispravnije je to nego neki PSŽ da je dobio to mesto.
Мени није жао што нису добили квалификације, не желим да будем лажно љубазан. Напротив, драго ми је што играју ципирипи куп.
Посебно ми је драго што је дебели психо изјавио "џаба вам новци.." а ми баш због новца ушли у ЕЛ..хахаха попишао се сам себи у очи психопатксе.
pa da li to neptunas igra evroligu sve vam jebem i turow jebeni i limoges prokleti
JUROLIGA
http://www.webdesign.org/img_articles/16849/euroleague.jpg
PROPO
Nego da vas pitam, s obtirom na vaše finansije i to sve, šta mislitekoliko brzo će Dulo opraviti tim ponovo? Realno je da vam zapale sada svi nosioci igre jbg a na neke Kinsije ne bi trebalo da računate...
Nemam pojma. Malopre sam baš pitao da li neko zna šta se dešava oko Milosavljevićevog ugovora pošto znam da mu sada ističe. Jebem li ga, Bogdana ćemo utopiti, Bertu takođe, a ne brinem ja da će doći neko dobar opet. Pa ni do sada mi nismo vadili igrače toliko često iz nekih velikih klubova. Ako malo pročeprkaš po mnogim klubovima naćićeš igrače, a Dule je već pokazao da ume da iskopa.
Ne bih ja taj kup igrao. Ne iz nekog sad ponosa, jbg, nismo pobedili Cedevitu, kraj price, nego zato sto nista ne donosi. Ako postoji neka finansijska korist, igrati, ako ne, zajebi da rizikujes povrede protiv Estonaca i Makedonaca.
A za Evroligu, sta reci lolo, vise legitimiteta bi imalo takmicenje Rasni da ga organizuje u nekom skolskom dvoristu, tipa ono, donesite loptu i tri na tri da igramo.
Pseto ko zna.
Imamo sigurno oko 1-1.5 miliona duga prema igračima samo. Znači prodajom dva ili tri igrača to nivelišemo. Od sponzora sve ide na porez. Znači na nuli smo kad prodamo još dvojicu, eventualno u plusu 200-300 k ako Bogdana uvaljamo ozbiljnije.
Mnogo toga zavisi oće li Sale ipak ostati, ako ostanu Tepić i Milosavljević, tu su Dalo, Šalić, Nikola. To nije loše, dosta je tu talenta ali je pitanje ko će još doći da igra za mizerne pare i koliko će napredovati svi oni tokom sezone. Ako ostane Sale nekim čudom sve će to biti mnogo, mnogo lakše. Realno trebaće minimum 2 godine za oporavak al ko zna.
KLS je najlegitimnije i najpravednije i najznačajnije takmičenje u Evropi. Jadna Barsa i Oly, Pao i Real što to nikad nisu iskusili. Al osvojiti veliki KLS može samo institucija.
Pa nemam pojma Zapata ja bih to igrao. Ok jeste trećerazredno takmičenje, ali ne moraš preterano da se cimaš, imaš ljude sa propusnicama, staviš kartu 200 kinti i žurka. Igrači malo imaju više cimanja, možeš da razigravaš poneke, posebnu u početku gde su većina ekipa u rangu Metalca. Mislim da iako deluje malo previše utakmica, igrati samo ABA ligu je premalo.
kad citiraš zapatu, radi to sa strahopoštovanjem.
Еј, али најлуђе је што ви о ципирипи купу причате ноншалатно, још имате илузије у глави да сте институција.
А реалност је да ће вам се распати тим, Звезда ће вас силовати, а са таквим полутимом тешко да ћете проћи групу ципирипи купу.
Kapiram ja da Dulo ume da nanjuši talenat(ili ko to već u klubu radi, stvarno ne znam) ali mislim da su časovi ljubavi bez izazova zvanog EL premali mamac za kvalitetne igrače...a nemate ni love da calnete pa da nekog Mekejleba boli kurac koje takmičenje igra dok račun u banci raste.
Uh, Tucani, mislim da nema šanse da Pavlović ostane, kapiram da je zadovoljio dušu ovom KSL i da ide...
Kapiram da ako Dalo, Bezbradica i ostali ne napreduju sledeće godine da ste realno u kurcu opasnom, čak toliko da je fazon sudbina kluba unjihovim rukama lolo Osim ako ne dođe do nekih privatizacija.
Ti bi trebao da pišeš obrnuto od onoga što želiš jer šta god da si prognozirao do sada ispalo je totalno obrnuto, a kada god si konstatovao nešto ispostavilo se na kraju kao pogrešno. Bojim se da će se opet desiti suprotno i da ćeš umreti od srčanog udara.
Ja isto mislim da ide jer ima još fore za jedan dobar ugovor, dečački san je ispunio, a pokazao se toliko dobro da je jasno da može u Evropi bilo gde da igra. Ja bih voleo da ostane jer boljeg predvodnika za novi tim ne možemo naći i značio bi nam sada i više nego sad kada je došao, ali i ja sam skeptičan povodom njegovog ostanka. Ako ostane čovek je svetski mega car.
Pa jebem li ga, mogu verovatno oni da napreduju tokom leta. I Milutinov će biti dosta bolji, a Gagula će ostati i graće sigurno makar približno kao finalnu seriju. Jebem li ga, ne mogu da nagađam, ipak će dolaziti igrači, jer je činjenica da pored EL ima se u Partizanu kvalitetan trening, a ne može jedna sezona bez EL da nas ubije.
Ali smo igrali el.
Nisam optimista po pitanju igrača koji će ove sezone doći u partizan.
Nisam ni optimista ni pesimista. Nemam pojma šta će biti i ko će doći. Ostaje da se vidi ali po svemu sudeći gledajući prethodne sezone, izvadiće opet neke igrače iz naftalina, a videćemo i ko će ostati od ovih što su nam sada tu.
Tilmo se brine zbog reprezentacije hehe
Meni je on uz Nešu Traumu možda i najveći maler. Šta god napiše ode na suprotnu stranu.
Srećna vam bila ABA sledeće godine, Radonja produžio ugovor lololo
Zajebavaš da je ostao?