Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ahahaha, dal je realno da su se balegari vec primili na SLEDECU SEZONU, Telma zapenila kako ce da nas siluju, jedino ako racunamo silovanje vasim senzualnim pusekurecim usnama po kurcevima. E stvarno, nisu se jos oprali posle masakra u plej-ofu i blamcine sa peharom, a vec dizu glave...jednom balegar, uvek balegar.
Koj vam je kurac, jbt, ako je klub mogao iskopati jednog Žofrija koji igra za 50000€ i onomad jednog Alexa Marića iz jebene Granade koja se kida za 10. mjesto vau-kakav-izazov-ACB-lige uopšte ne sumnjam da će se već snaći i ove sezone.
Vi, limenčice, ste ko oni likovi što predviđaju smak svijeta. Šibate svaka 3 mjeseca kako ćemo se raspasti pa kad ubodete, a ubošćete svoju guzicu našim kurcem ko i svake sezone u prethodnih 16 otetih, prokletih, sudbo kleta. Boktejebo, evo već 15 godina slušamo isto, dokle, aj bar malo promijenite redoslijed riječi :)
Ostao, leba mi mekanog. Ja ne verujem...
edit: nisam rekao da ćete se raspasti popušite kurac baš ciganski jebo vas otac nenormalni ne može čovek normalno 3 reči da razmeni sa vama! jebite me u sred guzice ako ikad više naiđem ovamo.
Pa dobro, možda jebem li ga uvek ste manjali trenere pa su rešili da nekome daju šansu da makar neki ciklus napravi. E sad, da li su pravom dali ko zna, ali činjenica je da je on potpun o neiskusan bačen u vatru velikih očekivanja, sa formiranim skockanim timom i OK nije se snašao, podbacio je, ali ko že ga znati.
To može da ode u dva pravca. Prvi, dobar za vas, da je nešto naučio i da će biti bolji i drugi da ćete već u fazon oktobru tražiti novog trenera, jer iako mu je produžen ugovor čisto sumnjam da će imati luksuz opuštenog početka sezone što je generalno vaš problem.
Posto ce doci jos 5 puta veceras, a jos 82 puta tokom nedelje, moze se izvesti samo jedan zakljucak - on i dolazi da bi ga jebali u guzicu.
Aj Džoni leba ti vrati normalan naziv teme, ne zaslužuje jedna institucija da ovo stoji.
Po koji put to kažeš, suncetejeblo?
Niko od vas više nikada neće doći...
A koliko je uopšte Pavlović zaradio tamo?
Kakve je on ugovore imao?
Nemam pojma ni blizu. Tripujem da nije uzeo ispod 5 milki što je sasvim dobra cifra, tako da bi mogao da ostane, produži dečački san i uzme kapitensku traku.
Uzeo je on džoni fine pare tamo. Ne znam koliko je sezona bio 7,8? Pomnoži sa tipa milion u proseku, malo manje. Vidim da ima pisanja po drugim temama, pa reko da se uključim.
Na njegovom mestu bih ostao. Biće glavni igrač, ljubimac navijača, pare ima. Ima pičke ima splavove. Realno, bar bi tako razmišljao neki malo zagriženiji navijač
On October 30, 2007 after nearly a month holdout he signed a three year, $13.7 million extension with the Cavaliers.
Dakle skupio je minimalno 20 miliona.
Ja se tome nadam. Jer onda možemo da zavaljamo neke igrače, uzmemo pare, a opet ostavimo jednog ubicu u ekipi. Koji će mu kurac više para, ostane i postane legenda među navijačima, a sigurno mu nije loše ovde.
Jebem li ga, ako on ostane, onda ne brinem ni malo.
Gazimudo, idi puši kurčeve tamo neke, ja odoh da pišem mail dostane.
Gazimudo sada prikuplja informacije i gleda de bi bilo najbolje. Očekujem ovih dana ozbiljne vesti od njega. Prati ove tvitere i tako to, sve zna unapred.
Sigurno. Ja sam računao neke minimalne plate, tako i minimalni iznos. A ipak sa stažom tamo rastu zarade.
Bilo bi mi drago da vam ostane, jer je dečko vrh igrač, a pritom ove sezone nije bio 100 posto spreman. Žao mi je što ga Sale nije bar pitao da igra za repku, iako znam da je imao frku s tim, cg ili srb.
Ne znam Sale je ozbiljno razočaran stanjem u našoj košarci. Kolko mu je do para nemam pojma. Čeka se i da se vidi šta će biti sa upravom. Samo da nam ne uđe neki SNS kadar u upravu i otera debelog. Ako ostane debeli imamo dobre šanse da se vratimo.
Terminator je. Donosio bi samopouzdanje celom timu. Ovi mlađi bi imali pravog vođu, a plus bi i privukao možda nekoga da dođe. Šta znam, ako ostane, ja sam zadovoljan. Milosavljević, Vesterman, Pavlović, Gagić, Milutinov, Dalo, Andrić, Musli.....to bi već bila prilično dobra osnova.
To nije samo dobra osnova to komotno mož da napadne titulu u ABA.
Nisam optimista ni po pitanju Pavlovića
MRAČIM DOK SE ZAPATA NE VRATI
Znaci vako. Poruka i za limenkare i za grobare.
Jel vi znate da fazon nekih 128 ekipa igra taj evrokup i gle cuda dolaze igraci kod njih?! Cinjenica, nece to biti igraci tipa Kinzi, al nemojte mraciti kako necemo imati koga da dovedemo..
PSETO, NISI TI REKAO DA CE SE PARTIZAN RASPASTI NEGO TILMO, I NJEMU SU ODGOVARALI, TI MOZES DA DOLAZIS DA MESAS GUZICOM, IONAKO SMO SE "UPOZNALI" :)
Pavlovic je zaradio preko 20 milki, i verujte da decko od kad je dosao u Partizan nije kintu ni spomenuo, al igracki motiv je nesto sto je sasvim drugo. On je za ovih par meseci video da je itekako spreman za evropsku kosarku, a cipiripi kup je realno smejurija od takmicenja u kojoj bi on trebao da dominira. Ako i ostane, to ce biti da bude predvodnik generacije,al tome dajem stvarno jako male sanse.
Sto se Milosava tice, njemu je istekao ugovor. Tu je pitanje sta on zeli , da li da ostane i da bez pritiska vraca formu pa da ode negde i nastavi da dere, ili da odmah ode negde gde ce igrati manje al ce primati platurinu koju u Partizanu nece imati nikad. Ako se dogovore da ostane, nikakav problem nece biti kinta i produzenje ugovora na jos 2 sezone, kako bi se uhvatilo obestecenje dogodine.
Ipak, ja mislim da ce ostanak Pavlovica/Milosava znaciti odlazak ovog drugog.
Za Bogdana se prica da Fener nudi milionce, sto je realno premija za sve tri strane (nas, Bogdana i Fener za koji me zabole, pogotovo ako se uzme u obzir da ide kod Zeljka koji ce imati svest o njegovom razvoju).
Za Lea postoji interesovanje, i situacija je slicna kao sa Milosavom, posto izlazi iz povrede, s tim sto ako ne ode sad, sledece godine ide za dz.
Jedan od dvojca Gagsli ce otici. Berta najverovatnije. Za pare, naravno.
A da prica ne bude tako crna, bice i pojacanja. Za Dangubica kazu da je nas ako ga ne uzme niko u prvoj rundi (sto je po mom misljenju 99,9% sigurno).
Onaj Kravic nam se ponudio, al sad je pitanje njegova zelja jer ne igramo EL, mada kad se nudio vec smo bili ispali od Cedevite.
Sto se tice same uprave, kazu da je tu skoro gotova stvar. Dule ostaje , PSD odlazi. Mala pickica Ruzic nam postaje predsednik (ili koja god funkcija al vedrice i oblaciti) , i to je bila Duletova zelja, jer je kazu dobio garancije da ce obezbediti neku kintu.
Ja licno time nisam odusevljen jer je malisa itekako crpio kintu iz FK-a.
A za igrace ne brinite, mozda necu morati da pusim djoke jer nece biti tako kvalitetni igraci u pitanju,al brate mili, ako smo izvukli Veselog i Bertu iz ABA ligasa, naci ce se neki klinja koji zna gde dolazi i sta ce postati u Partizanu.
Na ovo sam i mislio. Jebiga, iako voli partizan sigurno postoji želja da se ostavi neki veliki trag u evropskoj košarci.
Za Lea ne sumnjam da će ostati. Ne zvuči mi baš realno da će neko iskeširati lovu za igrača koji godinu dana nije igrao utakmice.
Ovo mi se nimalo ne dopada.
EDIT: da ne ostane post na prošloj strani
Znaci vako. Poruka i za limenkare i za grobare.
Jel vi znate da fazon nekih 128 ekipa igra taj evrokup i gle cuda dolaze igraci kod njih?! Cinjenica, nece to biti igraci tipa Kinzi, al nemojte mraciti kako necemo imati koga da dovedemo..
PSETO, NISI TI REKAO DA CE SE PARTIZAN RASPASTI NEGO TILMO, I NJEMU SU ODGOVARALI, TI MOZES DA DOLAZIS DA MESAS GUZICOM, IONAKO SMO SE "UPOZNALI" :)
Pavlovic je zaradio preko 20 milki, i verujte da decko od kad je dosao u Partizan nije kintu ni spomenuo, al igracki motiv je nesto sto je sasvim drugo. On je za ovih par meseci video da je itekako spreman za evropsku kosarku, a cipiripi kup je realno smejurija od takmicenja u kojoj bi on trebao da dominira. Ako i ostane, to ce biti da bude predvodnik generacije,al tome dajem stvarno jako male sanse.
Sto se Milosava tice, njemu je istekao ugovor. Tu je pitanje sta on zeli , da li da ostane i da bez pritiska vraca formu pa da ode negde i nastavi da dere, ili da odmah ode negde gde ce igrati manje al ce primati platurinu koju u Partizanu nece imati nikad. Ako se dogovore da ostane, nikakav problem nece biti kinta i produzenje ugovora na jos 2 sezone, kako bi se uhvatilo obestecenje dogodine.
Ipak, ja mislim da ce ostanak Pavlovica/Milosava znaciti odlazak ovog drugog.
Za Bogdana se prica da Fener nudi milionce, sto je realno premija za sve tri strane (nas, Bogdana i Fener za koji me zabole, pogotovo ako se uzme u obzir da ide kod Zeljka koji ce imati svest o njegovom razvoju).
Za Lea postoji interesovanje, i situacija je slicna kao sa Milosavom, posto izlazi iz povrede, s tim sto ako ne ode sad, sledece godine ide za dz.
Jedan od dvojca Gagsli ce otici. Berta najverovatnije. Za pare, naravno.
A da prica ne bude tako crna, bice i pojacanja. Za Dangubica kazu da je nas ako ga ne uzme niko u prvoj rundi (sto je po mom misljenju 99,9% sigurno).
Onaj Kravic nam se ponudio, al sad je pitanje njegova zelja jer ne igramo EL, mada kad se nudio vec smo bili ispali od Cedevite.
Sto se tice same uprave, kazu da je tu skoro gotova stvar. Dule ostaje , PSD odlazi. Mala pickica Ruzic nam postaje predsednik (ili koja god funkcija al vedrice i oblaciti) , i to je bila Duletova zelja, jer je kazu dobio garancije da ce obezbediti neku kintu.
Ja licno time nisam odusevljen jer je malisa itekako crpio kintu iz FK-a.
A za igrace ne brinite, mozda necu morati da pusim djoke jer nece biti tako kvalitetni igraci u pitanju,al brate mili, ako smo izvukli Veselog i Bertu iz ABA ligasa, naci ce se neki klinja koji zna gde dolazi i sta ce postati u Partizanu.