KK Partizan

1. Nema šanse da Danguba bude u prvoj rundi hah

2. Koji motiv posle igranja NBA 10 godina i igranja NBA finala, igranja za jedne Seltikse ti možeš da imaš u EL koja je daleko ispod kvalitetom?! Osvajanje EL je jedino da kažeš ajd kao da može da bude motiv i to možda. Jedino što je eto još manji motiv igranje ABA, cipiripi kupa i pašteta lige.

3. Ma nema sanse da Sasa ostane, necemo se zaludjivati.

4. Kako god bude, ja sam pre za prodaju igrača od kojih možemo da uzmemo pare i saniranje dugova. Definitivno naš najveći problem predstavljaju dugovi koji ako se ne saniraju, dovode u jednom trenutku do haosa.

Sezona, dve, tri, nam ništa ne znače. Ne treba ni da pritiskamo upravu i igrače niti da se jurimo sa bilo kim. Svoje smo dokazali, a i više od toga.

5. Kako god bude, ja sam pre za prodaju igrača od kojih možemo da uzmemo pare i saniranje dugova. Definitivno naš najveći problem predstavljaju dugovi koji ako se ne saniraju, dovode u jednom trenutku do haosa.

ako neko ne veruje u ovo, nek samo pogleda trenutno stanje fk crvena zvezda.
    A navijaci su delimicno krivi za to posto ne umeju da veruju upravama koje kazu, bicemo sampioni za 5 godina, a do tad mozda, al ne obecavam. A jedino takva uprava realno zna sta radi (do sad je nisam video), a ne ovi sto odma obecavaju kule i gradove.
    Pohlepa i teranje stvari preko nekog osnovnog morala dovodi do krljanja ovamo-onamo, nekih 10-20% boljih rezultata nego sto bi ovako bili i propasti na kraju. A dobra osnova donosi dobre rezultate na duze vreme.
    Jednostavno pravilo, a primenljivo u puno stvari u zivotu je da ne moze vise nego sto moze...

Pazte kad vam kazem da cemo za 4-5 godine da gledamo cibonu kako nas jebe, samo zato sto mi se cini da razumnije barataju klubom.

6. Eno u Blicu vest, Bogdan ako ne ode u NBA ostaje u Partizanu. Doduše takav je naslov, u tekstu to stoji kao opcija. Eto, nalo da imate čemu da se nadate lolo

7. I vrhunac nepostojanja obraza je meni da neko ko je napravio milionski dug kaze da igracima treba da bude cast sto igraju tu.

Sve to lepo zvezda partizan, al to je ekvivalent ko da ti neko kaze, kod mene u firmi je posao mnogo zanimljiv, ne treba ti plata.

Smanji platu na realnu, pa ce igrati onaj kome je cast...

8. ako neko ne veruje u ovo, nek samo pogleda trenutno stanje fk crvena zvezda.

To mi je i bilo na pameti kada sam napisao ovo. Bez prozivanja opet FK Crvena Zvezda. Požar dok tinja lakše može da se ugasi.

Dugo pratim košarku i vrlo sam zadovoljan Partizanom, čak mislim da je debelo prebacio i moja najluđa očekivanja, jer kada pogledam recimo 1998. i da mi je neko rekao da će se sve ovo desiti, smejao bi mu se pola sata.
    Ne smeta mi par godina da igraju neki klinci, sa nekim realnim platama za njih i saniranje dugova na prvom mestu. Sva sreća nije dug ogroman, a mi ne možemo da se jurimo više sa Efempeom. Imaju para i na kraju ta jurnjava može da košta samo nas.

Da je u FK Crvena Zvezda počelo mnogo ranije sa time da se ne juri Partizan koji je bio finansijski daleko bolji i da je Lukić iskulirao na početku mandata sa nekim klincima, danas bi oni sanirali makar većinu dugova, a ti klinci bi bili igrači koji imaju neku vrednost.

Eno u Blicu vest, Bogdan ako ne ode u NBA ostaje u Partizanu. Doduše takav je naslov, u tekstu to stoji kao opcija. Eto, nalo da imate čemu da se nadate lolo

Ja bih više voleo naslov "Bogdan prodat Feneru za milion evra".

9. Bilo bi mi drago da vam ostane, jer je dečko vrh igrač, a pritom ove sezone nije bio 100 posto spreman. Žao mi je što ga Sale nije bar pitao da igra za repku, iako znam da je imao frku s tim, cg ili srb.

Причао је селектор озбиљно са Павловићем. Али нема ништа од тога по свему судећи.

10. Da je u FK Crvena Zvezda počelo mnogo ranije sa time da se ne juri Partizan koji je bio finansijski daleko bolji i da je Lukić iskulirao na početku mandata sa nekim klincima, danas bi oni sanirali makar većinu dugova, a ti klinci bi bili igrači koji imaju neku vrednost.

a najgore je sto je u sportu sve to idimidodjimi, jer ti skuplji igrac ne garantuje bolji tim. veca je verovatnoca, ali nema garancija.

ja se u fudbal razumem ko marica u trisom realno, gledam ovo cisto poslovno.

u maloj firmi na primer, sa ogranicenim budzetom, trazis studente i mladje, koji hoce da rade za manje pare, kako bi ucili, ili kasnije imali vece pozicije ako zajedno napravite veci posao.
    ne uzmes pa odma da zaposljavas najiskusnije specijalce u nekoj oblasti, sa porodicama za duplo vece pare, za koje ne mozes da garantujes da su iskusni bas u tome sto ce tebi da treba, posto ni sam ne znas na pocetku sta ti treba. mnogo veci rizik od moguce koristi... kad dodjes u situaciju da tacno znas sta hoces, onda se otvoris za strucnjake, koji kostaju.

e, tako cenim da treba i klub da se vodi. prvo na motiv i na zajebanciju, bez nabijanja pritiska za ovo ili ono, nego tu smo, igramo pa sta bude, trener najplaceniji u timu, pa kad se dodje da mozes da balansiras oko nule na sigurno, a da moze i ne mora da ode u plus od rezultata, onda krenes da pojacavas tim sa skupljim specijalcima na pozicijima na kojim hoces da pravis igru.

a ne, nemas ideju, nemas igru, menjas trenere, dovodis manje vise nasumicno igrace, i sigurno si u minusu, a ako bude nesto mozda doteras na nulu. to ti je recept za propast.

11. Pa dobro zaslužili su svakako da nemaju pritisak od nas. I opet i ove godine koja je toliko malerozna, sa teškim povredama, dovođenjem igrača fazon u februaru martu mesecu, opet TOP 16, opet titula. Jebiga, stvarno nema šta da im se zameri, osim ako sada počnu da jure i dublje se uvaljuju. Mene to ne zanima. Moja je želja da zauzmu pravac stabilisanja, jer ponavljam, nema šta više da dokazuju, sve su dokazali i pokazali, a dug od 3 miliona stvarno nije strašan, tako da nema potrebe da bude 5 sledeće godine. Neka bude 1.

12. Е сад можемо на миру да скупљамо поене у Еврокупу. :)

И, келте, немој ту да филозофираш и измишљаш неко балансирање. Овде се, ево, ради деценијама по другом принципу и шта нам фали?

13. И, келте, немој ту да филозофираш и измишљаш неко балансирање. Овде се, ево, ради деценијама по другом принципу и шта нам фали?

pojma nemam sta da odgovorim na ovo :)

14. Upravo dzoni to sam i sam rekao par strana unazad.Da stanemo finansiski na noge pa ćemo kasnije lako.Imamo duleta i danilovića i to je uprava koja za razliku od fka meni uliva poverenje.Prosto je neverovatno da samo pre par godina kad je dule otišo klub bio u odličnoj finansiskoj sitvaciji a za vreme vlade sve je uspelo dode u kurac i sad smo u sitvaciji u kojoj jesmo.

15. Vlada se plašio i to je razumljivo. Niko nije komotan kao Dule, jer za razliku od ostalih Dule može sebi da dozvoli i sezonu bez trofeja lagano, a da mu niko ne prebaci. Imaćemo ozbiljne probleme kada on ode, jer taj novi trener će biti posmatran kroz prizmu Duletovih uspeha, a definitivno neće moći ni blizu da bude, makar ne odmah. Ako uspemo da ga rasteretimo kada dođe (Eto Miloje se priča da će biti posle) onda ekstra. A nema razloga da to ne uradimo. Nismo gladni, prezadovoljni smo (barem svako normalan bi trebao da bude) i nemamo generalno neku presiju.

EDIT: S tim što bih voleo da Dule ostane još makar godinu dana iako sam pre neki dan pričao da bi voleo da ode zbog njegovog zdravlja. Nekako mi se čini da bi mogao da postavi temelj svojoj zameni, a i ako je to Miloje, još jedan sezona kaljenja bi mu dobrodošla.

16. Ako uspemo da ga rasteretimo kada dođe (Eto Miloje se priča da će biti posle) onda ekstra. A nema razloga da to ne uradimo. Nismo gladni, prezadovoljni smo (barem svako normalan bi trebao da bude) i nemamo generalno neku presiju.

ozbiljna uprava i ozbiljan trener verovatno znaju da ne slusaju navijace i psihologiju mase sta kenjaju. poseta prati rezultate, a ako se nadje neka navijacka grupa da ucenjuje, teras ih lepo u kurac, predomislice se ko i svaka stoka kad krene na bolje.

nemojte da mislite da vas nazivam stokom sto ste navijaci. jednostavno, jedan covek je pametan, 5 su pametniji, 20 gluplji, 10 000 su stoka, ako su zajedno. tek kad se dodje do 100-200000 koji nisu na jednom mestu, nego glasaju ili tako to, mozes da pricas o nekoj inteligenciji mase. koja je niska.

17. Pa dobro, ali realno mislim da neće biti tu problema, samim tim što je prilično jasno da je zasluženo da ih nema. Jebiga, moraš da budeš zadovoljan. Ipak preovladava neki ponos na klub, zbog svega što su uradili i što rade. Nije to nešto sada od sezonu dve, nego to je od kada gledam košarku, a nema naznaka da će da stane. Svako ko je iole normalan, voli košarku i voli Partizan može samo da bude srećan i ponosan na taj klub. Ako nije, onda je budala.

18. iznenadices se, ako dodje do toga, koliko je masa ljudi, kad su razocarani ili ljuti, stoka. ne mislim kao ono bezobrazni stoka, nego mislim kao ono MUUUUU, MUUUU, BAAAAA, GROK stoka

19. Hahaha koliko Džoni potencira, nema pritiska nije nam krivo, mi smo osvojali sve, mi ovo, mi ono..a očigledno da puca od muke lolo

20. jednostavno, jedan covek je pametan, 5 su pametniji, dule je najpametniji, 20 gluplji, 10 000 su stoka

Апсолутно тачно. Овим треба да се водимо!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.