U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Koliko ja vidim Dalo je krenuo da pruži ruku ovom vašem što je pao na parket.
Ја га мрзим зато што се на -3 против Реала кући, иако је клупа тражила да се прави фаул, правио паметан како ће он да сачува њиховог бека (мислим да је био Булок) и попио тројку лагано. После смо изгубили продужетке.
Иначе, те гадости му никад нисам певао и није ми јасно како се толико људи у хали нађе да пева такво нешто. Подржавам прозивање било ког противничког играча ако је паљевина као Гуровић и то утиче на њега, али нека граница треба да постоји.
Vidiš kako je Dalo lepo krenuo ka čoveku, a Gurović mu ulazi u putanju i odguruje ga.
Прво - Гагић је гурнуо играча ФМП-а у аут (фаул није свиран)
Друго - Непотребно прилази Дало играчу који је оборен (провоцира)
Гуриовић само стао у одбрану играча,ал и претерао :)
Jbg.
Jeste nije hteo gurović jbg
Ma Dalo je klinac jebote jel ne vidiš, a plus je i stranac tako da ga realno po difoltu boli kurac za srpsko srpska prepucavanja. Ovo je trebao da bude faul, nismo ni mi bezgrešni, ne kažem. Ali ostaje jedna činjenica iznad svega, a to je da je Gurović prženica koja mnogo iritira jebem ga usta. Eto.
E samo kad vaš trener nikog ne iritira. U stvari mene i naš trener isto toliko nervira sa onim buljavim okicama.
Dobar je Radonja.
Jeste, dobar po vas.
ajde realno, Gurović bi ovo uradio koji god da je igrač protiv bilo kog tima, naravno da je preterao i zaslužio isključujuću grešku... ali nije to neki čin mržnje
http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/news/i/138183
jbt gde su oni finci, estonci i ostala boranija sa kojima su igrali radnicki i fmp?
Ja sam ovde za sve cuo
Смањили су број учесника. Прошле године је било 48, сад 36.
Овако би требало да изгледају шешири (по три у сваком шеширу) за источну конференцију по бодовима:
1. шешир:
- (Уникс) (ако испадне из квалификација)
- Локомотива Кубањ
- (Нимбурк) (ако Уникс уђе у ЕЛ и ако Чешку буду водили као исток)
2. шешир:
- Лјетувос
- Банвит
- (Бешикташ) (ако Нимбурк или Уникс уђу у ЕЛ)
3. шешир:
- Будућност
- Партизан
- (Вентспилс) (ако Нимбурк или Уникс уђу у ЕЛ)
Тако да смо готово сигурно у трећем шеширу (чак и ако дође до тумбања исток-запад) и имаћемо вероватно две добре екипе у групи (да не кажем, евролигашке, лол).
Pa kako smo mi tek treći šešir jebo ih Aca Noga bre??
Ja pokazah samo poslednji incident kao ilustraciju njegovog ponasanja, i razlog zasto mu se pevaju pogrdne stvari. Stojke je za njega obican Milko Djurovski, da se tako izrazim. Covek je debil, i zasluzuje da mu se pevaju gluposti, jer hoce da ispadne pametniji i od publike i od svih, a obicna je przenica glupa.
Meni inace uopste ne smeta kad publika skandira gluposti, ukljucujuci "Bogdane ustaso". Krajnje mi je debilno i retardirano uterivanje politicke korektnosti na tribine. Navijaci pokusavaju da ometaju protivnicke igrace, i dokle god to nije saranje laserom po ocima i gadjanje upaljacima, verbalno izdrkavanje je dozvoljeno.
Ono, neke granice tipa neces psovati nekome retardirano dete, ako je zaista retardirano, ali "zena ti je kurva", "silovo si dete Nikola" i ostalo, to je po meni sto zajebancija, sto ometanje protivnika - u svakom slucaju ko ne ume da podnese, neka ga pusi kao Gurovic.
treba jebati gurovicha chak i u tom svecharskom trenutku
Truce
https://pbs.twimg.com/media/BrEFHO5CcAA5cxx.jpg
Pa micemo 3 meseca efektivno da izgubimo u putovanjima . Nek se nosi taj evrokup u kurac
Dule rekao da ce Milosavu biti ponudjen novi ugovor
Budućnost ima više bodova od Partizana. BROSE BASKET. Nimburk.
nebi ja ovo igro kume
Zap, to je ko kad se femkaš da karaš gaborku.
Ma ne bi je...
Ma ne bi...
Ma ne...
Maa...
ODI MALA!