KK Partizan

1. ne znam o toga, nikad nisam karao gaborku

2. To je više metafora (Zvezda prošle godine ispušila za TOP16, i ušla u "gaborku"), a inače za gaborke je relativno. Štono kažu, čudni su fetiši ljudski.

3. Gurović je dao izjavu: Nikad ne bih prešao u Zvezdu ja sam igrač Partizana, i posle je prešao. I pored toga nikad mu nije zviždano kad je igrao za reprezentaciju. Čisto da se zna.
    Pesma je i više nego primerena jer je reč o retkoj vrsti najgoreg šljama, gnjide. Ko zna kako se ta debilčina ponašala ne ceni ga preterano.
    Drugo Dalo je krenuo po loptu a ne da pruži ruku igraču koji je pao, to se ne vidi sa te kamere i tog snimka nego iz drugog ugla. Treće Dalo nije igrač koji bilo kako provocira. Četvrto bilo je guranje čini mi se Gagule i tog nekog i to obostranog i to se vidi iz drugog ugla bolje. Nije bilo elemata ni razloga da pička Milan tako reaguje.
    Peto ali ne i najmanje bitno, nikako mu ne treba zviždati i pevati pesmu jer je apsolutno nebitan lik a od košarke se oprašta velika legenda Dušan Kecman i ne treba mu kvariti taj trenutak zbog nekog morona.

E'o i dokaz
    http://www.dodaj.rs/f/3n/122/UWQHsOm/101401871317272206098118.jpg

4. Гази, одакле ти ова табела? Каршијака 65 бодова?? Како кад су само једном били у ЕК? Једино ако у бодовање улази и Еврочеленџ. Ако је тако, онда ме чуди што смо и до четвртог шешира догурали.

5. Daj taj Evročelendž da bacimo

6. Na tviteru nasao .. e sad dal je neki specijalizovan sajt ili neki novinar okacio, ne secam se

7. daj jbt, s kim ste bre u grupi jel nimburk dizons zielena gora ili bisons loima
    dzoni, razreši dilemu?

8. Ja bih voleo da smo sa Ređanom, jer ima pogodno ime ako me razumeš :)

9. јел има неки стрим за драфт

10. imas na firstrowsports

11. Пошаљи ми линк леба ти, глуп сам

12. imas na nba-stream.com...na firstrow nema sjebah se

13. Прошле године га неко "доводио" у партизан xD

14. Bogdan 27. pik, Phoenix ga draftovao. Pustili su snimak Bojana Bogdanovica lol

15. naslov:GORN
    tekst:GORN
    primer:GORN