KK Partizan

1. OK je Ružić....jeste muljara, ali voli Partizan, a u sportsku stranu se neće mešati...nema toliko mnogo da se krade kao u fudbalu, tako da će bataliti krađu. Ne voli Vučića, mada šuška se i da Vučići izlaze iz Efempea. Jebem li ga. Videćemo.

2. Nisam ja baš oduševljen Ružićem al kompromisi očigledno moraju da se prave.

3. Ružić je govno, a ako dovede nekog sponzora u šta čisto sumnjam neću ga ništa više poštovati nego do sada, govno koje radi svoj pos'o. Ali neće on naći sponzora a da ne može da se ogrebe debelo.

4. Mada to je kozmetika sve. A nadam se da će ćoravi u zatvor zbog prebijanja Anđusa. Ako je onaj lik što je krn'o Velju Ilića dobio dve godine i Ćoki bi trebao.

Ne mogu nikako da nađem onu parolu....kako je išla...
    "To što si ukr'o, to će' i da vratiš" tako nešto.

5. Ne slažem se sa Tucanim. Činjenica je da Bogdan trenutno ubija, ali isto tako mora se napomenuti da ma koliko on loše odigrao maltene nije imao izmenu, pogotovu kad su se povredili svi oni silni igrači. Mislim da mu je to pomoglo da igra rasterećeno, staloženo i nabilo mu samopouzdanje što je i najbitnije. Mnogo je jak psihički, ako omaši 7 trojki, preuzeće i osmu, onu za pobedu. To je razlika između velikih i malih, tako da će nesumnjivo ući u prvu grupu, ali za to su mu potrebne jake tekme i jaka konkurencija. Ipak je drugo ako ode u neki dobar tim, jaka konkurencija, sve ispočetka, moraš da peglaš na treningu, dokazivanje i te munje. Opet, interesuje me kako će se on ponašati u nekoj ekipi kad presedi više od pola tekme, sigurno će mu biti dosta veći pritisak, mora da se navikne na to što pre, pogotovu zbog nba.
    Dečko je zver, želim mu svu sreću ma gde nastavio karijeru. Velika naša budućnost.

6. Long story short - Bogdan jebe a tek ce da jebe.

7. Postovi tipa bolje dide u klub de će biti fazon Branko Lazić su mi vrhčina.

8. U pravu su i jedni i drugi.

Cinjenica je da ce kod Duleta dodatno da razbija na treningu, da bude vodja i postane jos veca zver koja ce znati da svaka lopta koju baci moze da udje u kos.
    Ali, isto tako, niko nije razvijao svoje skilove igrajuci sa pacijentima (i u timu, i protivnici). EL je mnogo kvalitetnije takmicenje od EK, kao sto je bilo koja liga , od ovih normalnihjih, kvalitetnija od ABE i Superlige zajedno.
    Naravno, nece Bogdan nazadovati ako ostane u Partizanu, naprotiv. Al mora da ima na umu da u NBA nece biti BOGDAN UBICA dok se kao takav ne pokaze

9. kakva god zvezda bio u evropi u americi će da greje klupu neko vreme i to je jednostavno tako. mislim da je ok da ostane još jednu sezonu u partizanu, posle malo evropa i nba ako hoće

10. Уопште није толико битно да ли ће остати у Партизану још једну годину и доминирати у утакицама где ће бити најбољи на терену или ће отићи да игра 30 минута у Бајерну или 20 у Фенеру... Какав ће играч постати, то највише зависи од њега, а врло мало од услова (јер где год да оде, ипак ће имати стручњаке око себе). А показао је да има психички склоп због којег нико од нас не треба да сумња у његов даљи напредак. Ако је могао Теодосић са 20 да оде из ФМП-а у тада прескупи тим Олимпијакоса и убрзо се избори за своје место, може и Богдановић са 22 у било који европски клуб.

11. *osim u slucaju da mu trener nije Vlada Jovanovic

12. лоло, па добро, рачунао сам да не треба да напомињем да је ово под условом да му дају да игра, не верујем да би га било ко сад држао на клупи

13. и убрзо се избори за своје место

Ako će i Bogdan toliko "brzo" onda definitivno ne treba da ide. Šta ubrzo crni ti skoro dve godine terena nisu videli ni on ni Erceg sve dok Duda nije preuzeo repku otišao da porazgovara sa čelnicima i trenerom Olimpijakosa pa ih onda puštali na kašičicu.

14. Прво, он је дошао као 20-огодишњак без неког искуства у европским такмичењима, а Богдановић има 22 и награду за најбољег младог играча Евролиге. Друго, не лупај да није видео терен 2 године.

15. Ne Duda je onako išao da razgovara sa njima tamo. Drogirao se matori 100%. Ja ne kažem da Bogdan ne treba da ide nego da ne treba da ide u mrtvu Tursku i da ne treba da ide ako nema garantovanu minutažu. Sedenje na klupi mu neće pomoći a vi kako hoćete. Odjavljujem se jer ipak vi brinete za reprezentaciju.

16. (позајмили смо на кратко налог једном мало хиперактивнијем члану сајта, група аутора која користи налог се извињава)

17. alo dečko čime se ti drogiraš? daj malo i nama lolo

18. као мали волео колаче а сад волим момке мало јаче ^____^

19. TucanKamen

Ne Duda je onako išao da razgovara sa njima tamo. Drogirao se matori 100%.

Погледај статистику и видећеш да је у прве две сезоне имао отприлике упола мање бројке у односу на последње две. (просек поена, број узетих шутева, асистенције...) Ако није видео терен, онда мора да је развио телекинезу и лоптао баскета са клупе.

Ja ne kažem da Bogdan ne treba da ide nego da ne treba da ide u mrtvu Tursku i da ne treba da ide ako nema garantovanu minutažu. Sedenje na klupi mu neće pomoći a vi kako hoćete.

А где сам ја рекао да треба да седи на клупи? И јесте да се Турци расипају, али не планирају ваљда да плаћају милион за играча који ће да им игра по 10 минута.

Odjavljujem se jer ipak vi brinete za reprezentaciju.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1979697_10203308064202960_45466219_n.jpg

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.