Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja ти озбиљно причам. И немој да мислиш да се такве ствари не раде у спорту, и да су то само урбане легенде.
А ово горе се нисам смејао теби, него уопште на ту целу ситуацију буџења годишта.
Ma ok. Ne mogu. Dve luzerske ekipe koje kupuju šta stignu i kad stignu su najbolja sredina za napredak.
Kontam ja vas cigoše, vi to zbog repke hehe, al kad krenu grobari da mi se proseravaju kao bolje je za njega da ide u ekipe u kojima je stagnirao svako ko je u njih kročio prevrne mi se želudac.
Ako ide nek ide kod Karija, tim u razvoju, ozbiljan trener, biće lider, igraće EL i Švabe za razliku od raspalih Turaka sve rade planski.
Dudi i Željku će trebati još nekoliko sezona da isteraju gubitnički mentalitet iz tih timova i to ako uopšte uspeju u tome.
i to ga jednom isterao bukvalno, u svlačionicu, tražio izmenu vikao na njega i prstom ka tunelu, ćao druže
Inače, dobar je Finisk baš za Bogdana, smeši mu se dosta otvorenih šuteva, odličan tim za njega. Neka ostane, bude lider još jednu u Evropi i paljba.
Bjelica i Bogdan nisu isto. Prvi nikad nije bio lider i vođa, niti će verovatno ikad i biti. Drugo nije isto kad se ispucava bek šuter odličnog šuta i igrač kojem šut nije ni u 5 najvećih kvaliteta.
Богдан је за Бјелицу оно што је Меси за Крнету
ma Tucani pusti tu priču, nebitno je
ko sruši koncepciju leti kod tog čoveka i tako je, nema pardona, ne mora šut da bude
Hahaha, pa da potpiše sad, ne bi imao kredibiliteta više od Bjelice, garantujem. nije bitno da li se ispucava trojka, četvorka ili petica, nema nerezonskih šuteva, nema kurčenja ili sedi pa gledaj kako drugi igraju. Može da ustane Dražen Petrović iz groba, svejedno. A imam ocećaj da ti misliš kako je Bogdanović sad najbolji igrač Evrope. Nije. Polako, možda će biti, ali sad nije.
Ja da mislim da je Bogdan najbolji igrač Evrope ne bih pričao da mu još nije vreme da ide iz Partizana. Malo čitaj šta pišem ne trabunjaj u prazno tu. To što vi imate neke druge interese i što vam se tresu gaće od njega to je druga stvar.
Video sam kako su treneri "uspeli" da obuzdaju Danilovića. Ili jesi ili nisi. I na kraju imao mnogo lošu karijeru, smorio se u 30-oj godini jer nije imao više izazova i što se sprdao sa celom Evropom.
A zato što ne bi imao više kredibiliteta od Bjelice zato i ne treba da poptiše tamo.
ko sruši koncepciju leti kod tog čoveka i tako je, nema pardona, ne mora šut da bude
A šta kod debelog nije tako? Bogdan nije poslat na tribine u tekmi u kojoj nam je poraz značio grčevitu borbu za F4. Ne čitate uopšte šta pišem. Uopšte.
Pička.Dule davi kad mu rušiš koncepciju lolo
olololololo bravo dušane!
Pa nigde nisam rekao da kod Dula nije tako, samo govorim da kod Željka jeste i nebitna je razlika između Bjelice i Bogdana, a kontam da niste baš pratili tursko prvenstvo, Bjelica je često umeo s 8 metara da reši, degradirate ga dosta postovima.
Bjelica ima taj problem da misli da uvek može da reši a to nije tako. Često pripali sa 8 metara a retko pogađa a to jeste problem pogotovo što nije njegovo da pripali sa 8 metara sem ako ne mora. On je veoma zahvalan igrač al nije vođa što je pokazao i na EP. I Tepić je rešio nekoliko mečeva ove sezone, neke i u EL al on nije vođa i nije igrač koji rešava.
Bjelica da ne valja ne bi bio kod Željka. Al mnogo se promenio i prokurčio posle Karija i Ivanovića kod kojih je ćutao i radio, poleteo je a onda je tu sad Željko da to iskontroliše.
Bogdanu nije mesto u Turskoj, to je moje mišljenje. Bolje je za njega da igra još jednu sezonu 30 minuta u proseku kod nas nego da igra 10-15 minuta u EL za Fener, Efes i slična govna. Ili nek ide kod Karija ili nek ostane kod nas. Tamo će moći uz dobrog trenera da igra 30 minuta u EL.
Da su za Kleizu tako rekli bilo bi manje više ok, jebiga čovek je imao ispodprosečnu sezonu, mada sam i mislio kad je došao, da je već mator.
Ti tucani vrtiš svoju priču. Jeste tresu mi se gaće, usro sam se, ne znam šta ću jebote.
Ne može da ima kredibilitet ne znam koliki kad mu je najveći domet bio TOP16, i to userski. Nema u nogama gomilu teških utakmica, i ne može se vrteti oko njega sve. A upravo te teške utakmice ne može da dobije u Partizanu protiv solnoka, jebe se meni pa dovedite i Brajanta meni još bolje, nikako gore. Da vidim Brajanta uživo, da ga gledam uživo, pa nek i kanta Zvezdu, nije problem.
Ni Bandi ni ja nismo rekli da DV nema strogoću, nego da i Žoc ima. TI ne čitaš postove, i pričaš šta ti padne na pamet.
Taj najveći domet Bogdana je najveći domet Fenera.
Ja nisam rekao da Žoc nema strogoću nego da smatram da mu je bolje da kod Duleta igra i bude lider nego da kod Žoca dobija šansu na kašiku u timu koji je isto puta igrao TOP 16 kao i taj Bogdan a manje puta igrao TOP 16 od Slavka Vraneša.
Turci možda za par godina postanu dobra sredina sad su u periodu prilagođavanja i trenutno su kurčina.
Је л' нам остаје Шилобад?
Valjda ne. Kako se priča Danilović ide vrv a on je jedini razlog zašto je Šiki još uvek u KKP i glumi fikus.
Je l' Ružić umesto Danilovića?
To je jedina opcija da Dule ostane a da ode Šiki koliko ja znam, Duletova želja je mali roleks. Nisam oduševljen ali sam još manje oduševljen da uđe neko drugi umesto debelog.