Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Znači debelom se obraćate ovde, iza čijeg li se naloga krije pitanje je sad.
http://s.tf.rs/2014/03/20/KK-Partizan-KK-Makabiseqn1456-copy-670x447.jpg
Inače, šta mislite što mu nije brat Dairius onomad došao u Partizan. Pa rekao mu bato: "Begaj odavde, nemaju keša".
a ne secas se bandi kad je tica vladimir presao u lavove 063, kad ste ga psovali
BERTANSA NACU I OSECI MU DRUGI SREDNJAK! I NABITI ISTI NA JEDAN MALI KOLCIC I POSTAVITI ISPRED PIONIRA DA ZNAJU GOVNA STA NE SME DA SE RADI!!!
AKO NISTA BAR JE SEZONSKA JEFTNIJIA
pa nebitno, psovali njega ili ne, to ne utiče na ovu priču
Neša Trauma put svlačionice.
http://www.youtube.com/watch?v=3O9sGoQtBKA
Meni je ovo dovoljno da tog čoveka nikad ne pljujem, nisam oduševljen što je ovako ispalo al to je bilo njegovo pravo. Neću da kritikujem ni debelog jer ko zna da li je on imao neki dogovor sa Bertom ili ne i šta se tu zapravo izdešavalo.
Ma kakvo pljuvanje. Berta je leđenda. Ne znam ja šta je tu bilo sve i ne zanima me. Znam koliko se cimao i šta je sve dao za Partizan. Dosta od njega.
Ma opušteno, da je bio pederčina otišao bi u sred plej ofa na primer. Mene čudi što je i ovoliko izdržao u ovoj degenskoj sredini gde ne možemo da se dogovorimo ko će koga i na koji način da finansira. Ljudi ne primaju plate po čitavu godinu, nemaju za leba. Sramota bre za ovaj narod više. Ako je kapitalizam privatizuj bre više sve klubove koju pičku materinu pa nek propadnu ako treba, pratićemo Partizana i u drugoj ligi ako do toga dođe, bar oni pravi navijači. Ceo milenijum ovaj narod u nekom raskoraku i na veštačkom disanju, pun mi kurac više degenskog naroda.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/slucaj-bertans-da-li-je-moralo-tako-185674.html
Žao mi je zato što je znao kakva je situacija u klubu, žao mi je jer nije imao strpljenja da sačeka da ga prodaju. I mnogo mi je žao što bi da pređe u ustaški klub... Ipak hvala za sve . I musavci će ga pamtiti. ..
Nece u Cedevitu, demantovao njegov menadzer i rekao da ce Partizan imati konferenciju i da nece nista da prica po pitanju raskida ugovora.
Samo mi nije jasno sto nije rekao "prihvatite tih 200k od Galate, bolje nego da odem za dzabe". razumem ga sto hoce da ode, ne razumem ga sto nije rekao da uzmemo bar neke pare ako ce svakako da ode. I ne razumem ga jer je pre 7 dana rekao da bi mogao dozivotno da ostane u Partizanu.
Znam, nema plate, znam nema Evrolige, al brate reci lepo jer ovako upadamo u jos veci kanal. A dovoljno imamo onih koji nas guraju dole, ne mora jos i neko iznutra.
Samo ako je šurovao sa klubom u koji ide pa se izdogovarao ranije.
Док се не докаже супротно, свако ко на овакав начин оде из Институције, значи овако без неког саопштења, карактеришем га као пичкурину коју ћу да пљујем па макар дао тројку за освајање ЕЛ.
Imam neki osećaj da će sad još jači tim da sklepa Dule Mag. A osim toga što će napraviti nove majstore košarke, ima da odlaze iz kluba kao Lovernj. Dakle radiće se i na bezgraničnoj ljubavi prema INSTITUCIJI.
Ma opušteno. Imamo luksuz i da igramo sa 15. godišnjacima. Nismo mi tamo neki klub bez trofeja 16 godina, a sa dva trofeja u proteklih 30.
Mada raduje me povratak Zapate koji mora da upotrebi sve svoje mračenje kako bi uspeli u ovim teškim vremenima i mi ostali ne smemo da mu smetamo u tome, jer naše mračenje je negativa, a Zapatino je talija. Ožeži brate kad god možeš :)
oprostio čovek 144 hiljade jura
ma ubiti govno,
144 hiljade jura STIPENDIJE. Uvijek se zakocenem kad pročitam STIPENDIJA!