KK Partizan

1. I dalje je ispao slina.

Da je rekao "uzmite 200k od galate i odmah mi isplatite 144k inace cu otici za dzabe" KKP bi bio u plusu 56k.

Nije mnogo,al je plus. I uz to ne bi bilo jajarskih prica ko je kriv i ko je picka.

2. Možda je pokušao tako Gazimudo. Čak deluje i totalno logično da jeste. Jebem li ga, šta god da je, ne čitaj novine, uglavnom su ciganske (seti se hajke oko povreda) i Berta je bio tu, ostavio trag, ode dalje, nek mu je sa srećom.

3. Inače 144 hiljade evra je preozbiljna, prevelika cifra za oprostiti. Znate li vi koliki bre treba biti čovek i koliko je to poštovanje prema Partizanu?
    To je ogromna cifretina. 144000 evra leptejebo. Oprostiš.

4. Možda je pokušao tako Gazimudo.

koliko god PSD i DV bili neznalice oko finansija, sigurno na onakvu njegovu recenicu ne bi rekli "boli nas kurac, odbijamo galatu, idi za dzabe"

Nesto se poremetilo u odnosima, i to u poslednje vreme.

Necu pljuvati Bertu, necu pljuvati ni klub,al cinjenica je da smo mogli i mi i on bolje da prodjemo i da se uz to izbegne ovo pljuckanje i ciganisanje po novinama i forumima

5. Tuzni dani nam slede - brat Gagula nas napusta :(((((((((((((

6. Koliko para moramo da pošaljemo uz njega?

7. Gaguli inace dugujemo skoro kao Bertansu

Uspeli smo da stupimo u kontakt sa Minjom Ilićem, agentom Saše Pavlovića. Prema njegovim rečima, veoma su male šanse da Saša ostane u Partizanu, mada ne isključuje tu mogućnost s obzirom da je Saša veliki Partizanovac. Saopštio nam je da postoji veliko interesovanje klubova iz Evrope. Takođe, postoji ponuda kluba iz NBA lige u obliku negarantovanog ugovora, koji je za Sašu neprihvatljiv.

8. Zezaš za Gagulu?

Nema teorije da Saša ostane

9. Vidim ja da ce biti fazon "ko zadnji izadje nek ugasi svetlo"

10. Kojim magijama Gagiću možemo da dugujemo isto koliko i Berti?! Em je kraće od Berte tu, em je imao jedno 5 puta manju platu, em je potpisao kod Duleta što znači da je dobio najmanju moguću platu. Gagiju kapitenu sigurno dugujemo toliko al Gaguli niđe veze.

11. Troluje nas Gazi, garant

12. Dugogodišnje silovanje na neke njihove simpatizere ostavlja trajne posledice lolo
    http://www.mozzartsport.com/vesti/nemilosrdna-evroliga-udaljava-srbiju-i-region-od-evrope/79966

To znaci da kk secanje nis vise nikada nece videti Evropu. To znaci da ce malobrojni i podeljeni simpatizeri kk bankrot nis u suzama pevati ''putuj Evropo i ne cekaj na nas, putuj planeto super smo se druzili, nama je lepo taman kako smo zasluzili''.Najvece zlo u Srbiji je zaustavljeno i hvala bordu evro lige sto je prepoznao to zlo koje se nadvilo nad Srbijom a zove se kk stoka nis, a hvala istom i sto je prepoznao prave i istinske vrednosti u najvecem Srpskom brendu Crvenoj Zvezdi koju je posmatralo najvise gledalaca na jednoj utakmici u Evropi.Sva zloba,pakost i mrznja koja je izbijala iz kk bankrot nis i njegovih upuvanih,malobrojnih i odvratnih simpatizerki sada im se obilo o glavu.Ekser u sanduk pokojnog i bivseg kk secanje nis je ukucao bord evro lige.Evropa zna za sve otete titule i trojke iz auta.Za samaranje i gepekovanje sudija.Za ''TRANSPARENTNO'' poslovanje preko 18 racuna.Za ogromne dugove. Za ''tradicionalnu Srpsku svadju medju prijateljima''Bord evro lige je poslao ''instituciju'' u zaborav i arhivu.I Nolan Smit takodje..I zbog svega ovoga mars stoko grobarska u kup Vasilije Radojcic.Mars u cipiripi kukuruz kup donje strnjike.Mars u kup lilijane Ronketi stoko grobarska.

13. Hahahaha, ovo je teška bolest ili pretrol. :D

14. O jebote pa vi nista ne znate.

Bogdan potpisuje cetvorogodisnji ugovor sa Fenerom. Zaradice 3,4 miliona evra. Znaci 850k evra godisnje. Nakon druge godine postoji mogucnost odlaska u NBA.

A ono sto nas jos vise interesuje, dobijamo od fenera 1,3M evra obestecenja.

15. još da prodamo Vestermana za nekih 150-200 k ako može i vozi. To je oko 2 miliona. Platiti igračima dugovanja, ostalo krnuti za porez i aukurac. Sve od nule.

16. Video jutros gazi doduše mislio sam da je jedno milionče svakako će i ovih 300k dobro doći.Očekujem da se finansiski stabilizuje klub konačno

17. Od kinte momentalno isplatiti sve igrace, za porez nek se jebe drzava,vracacemo od sponzora.
    Kako cemo platiti igrace ne znam,al ako treba nek se proda i jos neko (pored Gagule) i bar da znamo da smo finansijski mnogo stabilniji, pa makar igrali cipiripi kup naredne 3 godine

18. TAKO JE DUŠANE, TO SMO MI U SUŠTINI, SVI SMO ISTI I TAJ TEKST JE MOGAO DA NAPIŠE SVAKO OD NAS. POREMETILI STE NAS JEBANJEM DUGOGODIŠNJIM. TRAJNE POSLEDICE.

19. Video jutros gazi doduše mislio sam da je jedno milionče svakako će i ovih 300k dobro doći.

Pa to nasi novinari kad prenose, smaknu oni 30%, ostalo im po difoltu od fudbalskih transfera gde se zna koliko uzmaju Djura, Dzaja i kompanija :D

Gagula nek donese 100k, i Leo ili Milosav 200-300k i mi prakticno na nuli.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.