KK Partizan

1. Jbt zivot danas mi je dan da moji postovi budu poslednji na strani. Evo vec treca tema danas lolo

2. E djoka, ugovor sa njim je do 2015, al je ova poslednja godina opciona. Znaci nema kinte od njega. Jebem ga usta ni to nije mogao duradi

3. Jel ostaje gagatar on nek nam bude prvi centar lolo

4. Mislim da i Gagatar pali, s tim sto za nj mozda i uzmemo neki dinar da bar onom Salicu damo za pastetu (Bogdan reko da nije imo ni za leba pa mu Sale i Gagi davali).
    A mali spicko soma jura za vece na splavu lidbo

5. A dobro, logično je da dobijaju nešto para ovako sa strane, nije baš da ne dobijaju. :)

6. Зна ли ко има ли каквих новости из клуба? Какав је Шилобадов статус? Је л' остаје?

7. Ništa se ne dešava. Čekaju kraj sveckog u Brazilu :)

8. Kažu da su Dule i Toša bliži odlasku od Šikija. Nadam se da je to samo proseravanje. Trudim se da ne čitam to sad, mnogo nagađanja. Samo se nerviram.

9. YouCantHandleTheTruћ
    Зна ли ко има ли каквих новости из клуба? Какав је Шилобадов статус? Је л' остаје?

Pozvani korisnik trenutno nije dostupan. Molimo, pokusajte kasnije.

10. Ne verujem da je to istina. Pominju pozjamicu, a dovodjenje klinca na pozajmicu je glupo.

11. Nemam pojma kakav je taj Todorović, ali kakav god da je, kada prođe Dulovu školu života i košarke, biće 3 puta bolji igrač i 5 puta bolji čovek.

JEBI CIPIRIPIJA!

12. a u kojoj je grupi partizan u el? ahahahah

13. A kad će grupe za Cipripi kup. Nadam se nekim fincima u grupi. Čini mi se da nikada još nismo jebali neke fince. Sve ostale jesmo makar po jednom!

JEBI TROMZOA!

14. Nema finaca, promenili sistem takmicenja, smanjen broj ucesnika na 24 valjda..

15. Odlično, taman da nam Dulo porpavi Sasjonga do tada, ne mere se bez Kineza u osvajanje jedinog evropskog trofeja koji nam nedostaje :)

16. Nema finaca, promenili sistem takmicenja, smanjen broj ucesnika na 24 valjda..

E do kurca, kakav je to Cipripi kup bez Finaca i Efempea :)

17. Najbolji kod Srbije bili su Nikola Janković sa 16 poena (8-15 iz igre) i 11 skokova, kao i Mihajlo Andrić takođe sa 16 poena (6-10 iz igre), uz po 5 skokova i asistencija. Ognjen Jaramaz ubacio je 9 poena, Šalić i Tejić po 8, dok je Novak meč završio sa 7.

Naš Andro se naučio košarke. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.