KK Partizan

1. Kako se olako otpisuju vrhunski talenti zbog nekog nazovi premišljanja, ne treba nam Danguba jer se premišlja a ne treba nam ni Murić jer se premišlja. Sva sreća pa Dule dovodi igrače a ne navijači. Prvo on se ne premišlja jer se on ne pita ništa, zna se ko tu mrači i oblači i ko se se pita za sve. Ja koliko znam Dangubić je već nekoliko puta odbio FMP ali je Zalizani uporan da ga ubaci tamo, svi znamo i zbog čega je tako. Videće se u narednih nekoliko dana. Ako ode tamo ostaće prosečan igrač jer Radonja ima taj dar da sve što dotakne upropasti, retko glup i loš trener. Ako dođe kod nas biće glavni igrač sa ogromnom minutažom i imaće paklene treninge, da li će uspeti zavisi samo od njega.
    JA lično ne verujem da će Zalizani da ga pusti kod nas jer on od toga nema nikakvu korist u ovom trenutku a i potkačili smo ga onomad kad je poslao igrače na adidasov turnir umesto da su igrali polufinale sa FMP-om a kolko sam čuo Danguba je Grobar i hoće kod nas.

2. Danguba je grobarcina i hoce kod nas pre svega zbog Bogdana, jbg hteli da igraju zajedno, i sad mu Bogdan najvise lobira da predje kod nas.
    Naravno, Zalizano govno ga hoce da uvali u CZT jer ce ga lakse uvaljati posle. Al valjda mali omze da dodje i kaze "boli me kurac sto si moj agent, necu u czt i kraj". Na kraju krajeva, Dangubic treba misku koliko i ovaj njemu.

Meni tu najverovatnija prica ide da Danguba ide u neki averedz ACB klub, kao "kompromis" sto nece u CZT a ovaj nece da mu ucini za KKP.

Muric ce doci kod nas, nije toliko dobar da bi se otimali oko njega,a valjda nije lud da ide negde da igra 5 minuta po tekmi samo zato sto je to EL..

Sa njima dvojicom bi imali ozbiljan sastav, nadam se da ce uspeti ako ne oba, onda bar jednog da dovedu.

3. Mene od pojačanja više interesuje da li ostaje Pavlović. Ako on ostane, onda stvarno nemam brige uopšte.

4. Kontam da neće ni on hteti da ostane ako bar nekoga ne dovedu

5. Kažu za tog Crnogorca da obećava.

6. Kolko sam razumeo Sale će ostati samo u slučaju da ne nađemo nikog....

7. Pa aj onda da ne nađemo nikoga :)

8. Mislim da idemo u pravom smeru što se toga tiče :D

9. Dangubić kao što sam i očekivao je potpisao za fmp. Još i Murić da potpiše negde pa da krenemo da radimo na dolascima na miru.

10. Izgleda prvo "pojačanje" Andreja Milutinović. Nije bio loš dok je Pešić vodio cigane al onda nestade potpuno. Dule oće da im dokaže da može da uzme titulu sa bilo kim lolo

11. Ja kad mu vidim ovu facu , znam samo da cemo je koristiti za maltretiranje cigana kad opet uzmemo titulu.

U fazonu I OVO VAS JE JEBALO

12. Значи кренули смо утабаним стазама бивше ККЦЗ.

Подсетник:

Надам се да ће се довести пар добрих замена. Овакав тим би, рецимо, могао да се носи:

1: Дало, Тепић, Аранитовић
    2: Божић, Кужета
    3: Андрић, Балмазовић, Милутиновић
    4: Безбрадица, Ћакић
    5: Милутинов, Шалић
    тренер: Драган Јаковљевић

13. Ma nek igramo i sa petlicima ako ce to da znaci da cemo da prebijemo dugove. Jebes sezonu,dve sto nece biti evrolige i titula, samo nek nas izvuku iz govana,a onda sa novom upravom u nove pobede

14. Ovaj Grk nam dolazi na probu, a ako je sudeci po ovim klipovima, ostace :)
    http://www.youtube.com/watch?v=DwLChOKlwNE#t=318

Pokriva pozicije od 2-4, visok, skocan, dobra kontrola lopte za visinu, ima tu materijala da se pravi igracina.

15. Cilj ovih smrdljivih radikalcina, to je postavljanjem Terzica u FK CZ potpuno jasno - dokusuriti klubove sto vise, kako bih ih neko njihov "spasio" za 1 evro. To se vidi i iz izjave glavnog majmuncine, koji tvrdi da ni Zvezda ni Partizan ne vrede nista. E pa kurca ce da vidi dok Dule vodi KK, problem je jedino sa FK gde se sa lopovom lako dogovore - kriminalci lako nadju resenje.

16. Zamislite Ćokijevu facu kada tamo neki Milutinović i Bezbradica budu dizali šampionski pehar. Dovođenjem bisera iz okruženja ima Dule da stvara nove Lovernje i Bertanse... A i poneki Veseli ima da se nađe. Stvara Dule janičare. Ubojito oružje. Em će dr Vujošević basketu da ih nauči em će deca da se ubiju da pokažu musavcima koliko su dobri a ovi ih oterali...

17. Ma Coki je nebitan u prici sad, ispostavilo se da imamo daleko ozbiljnijeg neprijatelja, govno radikalsko lopovsko.

18. U košarci je samo jedan neprijatelj, Ćoravi govnar. Raspičkao se sa radikalskom braćom zato i podmađuje sastav i ne dovodi Šilba i slične. Opet će imati oni jak budžet ne sumnjam ali ne kao prošle, jedino ako im ljubav opet ne procveta što je naravno moguće jer sve će uraditi da sklone Duleta.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.