KK Partizan

1. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=18&nav_id=889655

AAAAAAAAAAAAAQAHAAHAHASHAHAAHBJCACBABČBČBČBBBLBJBLBJBLBJLBJBJBBLWIFWEO

2. AAAAAAAAAAAAAQAHAAHAHASHAHAAHBJCACBABČBČBČBBBLBJBLBJBLBJLBJBJBB

Vlažni, ma šta vlažni - mokri snovi...

3. Ma tu poziciju pokriva već Gagatar

4. Ma, mi to da odmori Gagatara 30-35 min po utakmici, ništa više ;-)

5. ne znam, jebote ne mogu da verujem kako lep gest. 22 godine, a tretman kao Toti u Rimu, ili Dijego Armando u Buenos Airesu. Predobar snimak

6. što kaže neki komentar na jutjubu, već je ikona Partizana kakvu skoro nismo imali

7. Pazi, mislim da niko nije dao 123 poena u finalnoj seriji, barem se ja ne sećam.
    Nekako je baš sve od sebe dao da pobedimo svaku tekmu, pa pobedili ili izgubili on se pokidao, a sviđa mi se što je tih 123 poena dao jer se zainatio da rasturi mašineriju koja kasape poput Simona ili Lazića naziva dobrim odbrambenim igračima. Uglavnom, rašrafio je Efempe.

8. Lako mu je bilo dati 123 poena kad smo prvu igrali 3 na 5. Oh, wait...

9. Birčević i zvanično u Estudijantesu.

10. Oće da dovedemo nekog? Ima li najava bilo kakvih?

11. Mislim da nećemo ljolj

12. MOZE LI OVAJ JEBENI METILJAVI MILUTINOV U JEDNU SEZONU DA UDJE A DA GA NE OPRAVLJAJU PO OPERACIONIM STOLOVIMA U PAUZI IZMEDJU SEZONA? STO SE NISI APERISAO ODMAH NAKON KRAJA SEZONE, NEGO TEO DECKO DA ODE NA MORE A SAD KAD KRENU PRIPREME ONDA DA LEZI 3 NEDELJE GOVEDO

Nikola MIlutinov je danas uspešno operisao krajnike i očekuje se da će posle intervencije imati prohodnije disajne puteve.

Centar Partizana NIS operisan je na Klinici za otorinolaringologiju Gradske bolnice. Hirušku intervenciju je izvršio upravnik klinike prof. dr Rade Kosanović, a anestezijom je rukovodio dr Dragan Marinković, veliki partizanovac.

Nikola će u bolnici biti do ponedeljka. Predstoji mu oporavak od dve nedelje, a u punom trenažnom procesu će biti nakon tri nedelje od operacije.

KK Partizan se zahvaljuje zaposlenima na Klinici za ORL Gradske bolnice koji su brzom reakcijom, profesionalnim odnosom i srdačnim prijemom na najbolji mogući način pomogli našem igraču.

Danas citam, kazu da je Muric blizu KKP.

EDIT: A pominje se i jos jedan uskoro, al ne znam klk je tacno.

Ja bih voleo da ovaj Grk sa probe ostane. Treba nam takav igrac da ga brusimo, pravi dizac adrenalina za ekipu i tribine. Saric za sirotinju jbg :)

13. koj ce nam kurac milutinov, govno malo

14. nemoj lupetarati dzankela pozz.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.