Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Smešno je to što su im toliko puna usta Evrolige, evo večeras kolko je puta Bolić pomenu večeras - te evroligaška utakmica, te evroligaška grupa, te Zvezda ima evroligaški tim, te nije tolika tragedija izgubiti od Galate koja ja ipak jedna evroligaška ekipa! I u medijima generalno se provlači ta priča od kad su napravili onu seriju pobeda, priča se o tome kao da su se već plasirali, a Partizan praktično prežaljen iako ima samo jednu pobedu manje. Jebiga, ipak će se teško izboriti za F4, tako kažu.
Elem, jebeš CZVBGT, ja jedva čekam subotu, uželeo sam se utakmica i Pionira. JEBAĆEMO BUDUĆNOST!
Na njihovoj temi sam postovao samo jednom i to pravila koja određuju ko ide u EL preko ABA lige i nikad ništa više, niti ću. Nisam nackli i balavac da idem u teme protivničkog tabora i serem. Pišem ovde šta mi se piše a za njih me boli kurčina baš.
Danas je po 150-i put ovde napadnut Dule iz ne znam kog razloga jer nit smo danas igrali neku utakmicu niti je Dule davao neke izjave ali važno da je napadnut. I pre su dolazili i kenjali po našoj temi i to će verovatno raditi i dalje. Mada me ništa ne čudi s obzirom da navijaju za TUĐI klub dok je njihov pokojan. Treba da se uvede red i definitivno.
OLOLOLOLOLOLO
TO BRE!!! Isti slučaj od MZTa nisam bio na tekmi jer smo sve gostovali a za Cibonu nisam bio u Bgu.
JEBAĆEMO BUDUĆNOST OPAAAA!!!
Bravo Zapata, otkrio si me. :D
A jebiga. Ja nešto pokušavam da napravim, neku atmosferu na ovim temama koje od početka nema. Naravno da se mi uvek prozivamo sa njima, ali ovde je več postalo smešno kako ništa na temi ne mogu da napišem bez upadice.
Opet, da se raspravljam ne mogu, jer što bi se raspravljao kada se sve zna i kada smo im pokazali neke stvari ozbiljno ih demolirajući jedno 15 godina.
Nema šta, svaka vam čast. Mi smo vas od početka, pa do zadnjih 15 - ak godina. Nadam se da će opet krenuti taj naš kratki period. ;)
Džabe se trudiš, Džoni, ne može ovde takva atmosfera da se napravi nikad. Jednostavno forum ovde je takav da nijedna tema ne može proći bez provokacije, pogotovo ove sportske gde su generalno svi ostrašćeni. Najbolje da se ne ide na teme protivnika ako nema šta pametno da se kaže bez provokacija, al kome to da objasniš. A neka sankcionisanja u vidu banova ništa ne bi rešila. Kacmo stoka.
Знам да си и ти кењао на нашој теми, као што смо сви радили, па ме није мрзело да изгуглам твој ник и назив теме. И гле' шта сам нашао.
nepismen ovako, ne za kosarku...a kenja o neregularnosti, mi nepravedno pobedjujemo???
mi smo SVETIONIK kosarke na balkanu uz PAO. i nikako drugacije.
a vi ste fmp.
pre godinu dana
izvinite sto sam uso uopste na temu , ta prepucavanja su mi odvratna...nego mnogo me iznervirala ta pesiceva izjava i slab sam na kosarku tako da...
a voleo bih da taj vas tim, kako god se zvao bude sto jaci, zbog boljih tekmi.
pre godinu dana
:D
И морам да закључим да сте скоро сви превише нервозни (мислим и на звездаше и на партизановце).
Šta sad, ako je to napisao prije godinu, ne smije da mijenja mišljenje? :D
Bitno je da ce u subotu BUDUCNOST postati SADASNJOST, a da ce u Laktasima SADASNJOJST postati PROSLOST !
Jel se vraca Luca u subotu?
ajde opustite se ljudi
ja navijam za zvezdu, bas sam se nalozio od kad su poceli da dobijaju i steta bi bila da ne odu u tu evroligu, plasman bi znacio srpskoj kosarci
ali i kad je partizan igrao u evroligi naravno da nisam bio za neke bamberge i ritase, narocito ne za smrdljivu barsu, navijao sam za partizan jer igra dobru kosarku i srpski je klub
u fudbalu je druga prica, ali basket je za mene nesto sasvim drugo
Nije tacno, nas su PAO, CSKA , Barca i Real pustali.. A pogotovo CSKA i PAO. Svaki put kad smo ih pobedili oni su nas pustili..
Bas je pre neko vece kod TeGejTije (kako ga vi nazivate), Obradovic ispricao anegdotu:
A posapdaosdpasdoasposus mi kaze" MA NEMA FRKE MATORI, ZA ULICU I ORTAKE SVE
I tako je nastao drugi najveci uspeh KK Partizan, i najveci u poslednjih 10 godina.
A pogotovo kad smo igrali protiv Olimpijakosa. Tada si najzdušnije navijao za nas.
hnjo hnjo hnjo
Elem
JEBAĆEMO ABALIGUAAAAAAAA!
SILOVANJEEEEEEEEE!
Трећи највећи успех.
Елем, пошто смо затрпали тему будалаштинама, ја ћу још једном да поновим онај линк.
http://www.in-the-game.org/?p=21792
Тад сам био либерална пичкица, 'наш оне муње, живи и пусти друге да живе и та педерска срања.
Сад сам агресивна животиња и убер цар. ЈЕБАО СИ ДИВУ МАЧВАНЕЕЕЕЕ
http://www.youtube.com/watch?v=dCHugxmNTHs
@truc
namerno sam napisao drugi, jer final4 2010. smatram vecim uspehom i tezim izazovom od f4 u ganu
Bože šta sve neću pročitati ovde.
Džoni, ti navijaš za Bežaniju, ne spamuj!!
Evo kažu bio neki Mađar od 18 dina na probi, i mi tražimo kvalitet tamo gde ga nema.
Odličan tekst, ovo što je okačio Truć. Grobari pročitajte, musavi vi nemojte, usraćete se bezrazložno u gaće i upasti u apatiju lololo
Koliko sam razumeo, on je na probi za podmladak Partizana.
Rio de Bežaneiro YEMEN!!!!