Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Al ozbiljno. Informacija dolazi iznutra.
Takoreci GAZIMUDO IZNUTRICA!
JEBAĆEMO ABALIGU!
Ovo za plus 10!
Gledao nas protiv Budućnosti. Imamo budućnosti, videćete...
http://youtu.be/7wzEVmtO01o
kad se samo setim ovoga. Ko juce da je bilo. Puknemo prvu tekmu 22 razlike, i lik im mrtav ladan "obeca" da cemo ih raskantozvalimo u Beogradu.
I napunimo ih 30 razlike. Secam se da se ortak tad kladio sa jednim ortakom ciganom (inace provokatorom), da ce ako dobijemo sa vise od 25 razlike da ga usere od batina.
I posto se jelte picka ciganska usrala batina, ovaj mu oprosti batine,al ga natera da poljubi Duletovu sliku , lololo :D
I samo da vas podsetim da je danas 5. godisnjica od kako smo raskantoprcili Bamberg sa 48 razlike!
http://www.mozzartsport.com/vesti/na-danasnji-dan-partizan-unistio-bamberg-a-grobari-postavili-nove-standarde-navijanja-video
Secam se da sam iz hale izasao u 10 do 12, pesacio do trga, cekao nocni pola cuke, stigao kuci , i sutra se probudio bolestan ko Kristian Bejl u Americkom psihu, lolo
Jebiga, jesu nam sad donekle vratili za to demoliranje,al ceracemo se mi jos :)
Ovo je ona tekma za prolaz u TOP 16 kada smo igrali bez Marića koji nam je bio najbolji igrač..i opet ih razbijemo sa nekim Stevanom Miloševićem.
Pogledajte facu Veselog. Plače mi se i dan danas kada vidim sa koliko srca je taj za nas igrao, a stranac. Treba da je primer i navijačima i igračima. Košarkaški Kleo!
Jeste Veseli bio stvarno nešto posebno. Nešto tripujem da će ostati i ovaj Bertrans još kuoju sezonu i postati legenda.
http://youtu.be/WIBpzkJCLNY
Imali smo stvarno legendarne strance proteklih godina, igračine, a zavoleli su klub i grad
Na primer
FREDI KUĆA!!!
http://www.alo.rs/stari-alo/Ludi_svet/3469
Ali to je prošlost sve. Sadašnjost je da imamo mladu ekipu, sa strahovitim potencijalom, ali samo potencijalom za sada, težak raspored u ABA ligi jer igramo sa Radničkim, KK Svako protiv koga igramo je evroligaška ekipa, Igokeom i Cedevitom, a realno nismo jači tu ni od koga. Mnogo bitan period ide sada.
Opet, ne tražim od Partizana da ove godine gazi sve pred sobom.
Prošao je jedan ciklus. Jedna decenija suverene vladavine. Decenija kidanja sa svima u Evropi (o našim prostorima neću da pričam jer nije ni bilo dostojnog rivala) i to što su prepoznali momenat da je vreme od ove godine da se krene od početka je veoma pametna odluka. Početak novog ciklusa. To je uvek zajebana stvar i rizik postoji, ali dobro je što je tu Dule Vujošević, koji je pokazao da zna kako se to radi.
Ja gotivim ovu ekipu. Gotivim igrače. Dobri su klinci i samo im treba podrška. Ova ekipa, ako izbori EL, ja sam prezadovoljan, a ako ne, onda će da proba sledeće godine.
Ne nerviram se preterano, gledam dobru košarku kada igraju, a gladan nekih velikih utakmica nisam, jer već mnogo godina sam išao u halu ili gledao na TV-u najbolje utakmice, ne može bolje id onoga što smo mi imali. Nama je to Partizan protekle decenije obezbedio. Najbolje.
Ponekad se zapitam što idete na temu rivala i pokušavate da im objasnite šta smo mi gledali? Nakon onoga kako su oni krstili tekmu sa Sasarijem, meni je već bilo jasno da oni baš i ne kapiraju o čemu se tu radi, što je opet normalno, jer nisu ništa bolje do tada ni imali da gledaju, a ne mislim pritom na prenos neke naše tekme ili neki El derbi stranih timova, jer drugo je kada gledaš svoj tim kako to igra. A opet, i razumem ih jer je normlano da prave od utakmice u grupi ULEB Kupa sa Galatom neku bitnu i jaku utakmicu, jer su gladni toga, ma koliko su nas proteklih godina uveravali da oni ne gledaju basket. I mi bi bili gladni. (Ne kačite mi se na ovaj pasus, ne prozivam. Ako iz prvog čitanja tako deluje, pročitaj opet).
Jedna stvar me samo brine, a to je, da li će biti para da se ovi momci zadrže u Partizanu? Da igraju par sezona zajedno, jer to je jedino bitno sada. Oni su meni ove godine pokazali da su vrhunska ekipa i da ću, ako ostanu kod nas, gledati mnogo dobar basket u godinama koje slede.
Ko zna, možda i odrade ovaj period majstorski i iskidaju kako valja. Ako se to desi biću presrećan. A ako ne, ne treba ih pljuvati jer su mladi, sastavljeni tek ove godine i imaju neograničen prostor za napredak. Zato ispobeđivali ili pogubili sve ne nerviram se i ne brinem. Mogu i Derbi da izgube, ne nerviram se. Jebote, mi možda i ne shvatamo potpuno koliko smo jebeno izdominirali ovaj prostor, pregazivši sve u Srbiji i uopšte u okolini.
Zato samo hrabro i odlučno, pa šta bude!
Prvi stepenik - Radnički!
JEBI JADRANSKU LIGOA!!!!
Kao sto Dzoni rece finansijski momenat da zadrzimo igrace je jako bitan, zato se i nadam EL jer bi to po mom misljenju donijelo taman dovoljno novca da normalno funkcionisemo, a to da imamo najtalentovaniju ekipu to stoji... Milutinov koji je 94o god. uprkos bolesti zbog koje je i smrsao 10ak kg igra odlicno (ipak je on dijete jos uvek) Vesterman je pa ajmo reci u dobrom trenutku krenuo da oscilira, ocekujem da ce se vratiti na nivo s pocetka sezone jako brzo...Bertrans ce sigurno postati nova legenda momak ima osjecaj za trojku neverovatan, ako ostane uz Duleta ni NBA mu nije nedostizan, mali Bogdanovic takodje razvaljuje...Tako da ja se nadam samo zbog finansija da cemo uci u EL da zadrzimo ekipu, a sto se plasmana tice oni su sasvim dovoljno odradili vec, jos ako dobiju ''KK imamo tim za EL'' naklon do poda
Ko god se ikada iznervira zbog utakmice našeg voljenog kluba, neka ode na stranicu kluba
(www.kkpartizan.rs) i neka pogleda koja su jebena godišta naši igrači. Najstariji su 88. godište, Gordić i Čakarević. Ostali su mahom 1992. i 1994.
Klinci, bre, klinci! I opet klinci kidaju ostale klubove na ovim prostorima. Gube od evropskih giganata utakmice na jedan koš. Pa šta će biti za 2-3 sezone? Ne smem ni da pomislim.
Zato polako ;)
Koliko znam, a mislim da dobro znam, najraniji ugovor nekom igracu istice za 2 godine.
To prakticno znaci da mi imamo jos barem 2 godine ovaj isti tim.
E sad, posto je logicno da ce se pojaviti neka ponuda za Lucica ili Bertansa, mozda i Vestermana, a da su nam pare potrebne, moguce je da ce biti nekih prodaja.
Mislim da Dule ne bi voleo da se iko proda,al i ako urade to, moramo dobiti i dobru kintu za obestecenje, koja ce, nadam se, bar stvoriti mogucnost da dovedemo jednako dobru zamenu.
Sto se tice narednog perioda, imamo jeben raspored, al mislim da su momci nakon nekoliko dobrih igara skapirali da su POBEDNICI, da samo treba da slusaju doktora Duleta, i da rezultati nece izostati.
A i ko sto Kurajber rece, ako odemo u EL ova sezona je itekako uspesna, ako ne odemo, nema veze, igracemo Evrokup (valjda, ja ne znam ni kako se u njega ulazi , lololo ), klinci ce nam jacati a onda ce biti potpuno druga pesma i na tribinama i na parketu! A sto se tice KK svi sa kojima igramo su buduci prvaci evrolige, sestostruki, i to sa 4 igraca , bez trenera, i bez sutiranja slobodnih bacanja nek se raduju i tese sto gube od "evroligaskih timova" sa 20 razlike.
AL kad sam video da je Ulm jaci od Lijetuvosa, puko sam od smeha. Pa ulm bi u EL ove sezone predstavljao tim za nabijanje kos razlike. JEdino bi mi sa njima imali problema jer nam ne prijaju izrazito suterske ekipe,al sto se tice nekog uspeha u EL, ulm bi mogao da se pohvali porazom sa 15ak razlike od CSKA.
Još je smešnije što je Galata bolja od Bešiktaša a na domaćem parketu dobili bešiktaš 4 razlike u turskoj ligi dakle tu su negde po jačini al nema veze oni su tim za top 16 EL lolo
Ma dobro, ja vam kažem da ih kapiram donekle. Opet nije prozivka ali ja tvrdim da oni ne znaju šta je to Evroliga. Jedna stvar je gledati utakmicu na sport klubu ili ko je god godinama prenosio to, u kojoj igraju CSKA - Montepaski, a drugo je gledati svoj klub kako kida, do tog trenutka neprikosnovenu Barsu i na kraju 10 minuta čeka sudijsku odluku da li je pobednik, nakon atmosfere koja je bila potpuni karneval u Rio de jebenom Žaneiru. To se ne može opisati.
Jedino malo ne kapiram to što sve porede sa EL, ali dobro. To je njihov odgovor na protekle godine koje kontam da nisu bile baš lake, posebno onim navijačima komšinice, koji stvarno vole košarku i KK. Ja ne mogu ni da zamislim koliko bi mi bilo teško. Mada na meni bi se videlo, jer bi stvarno pizdeo. Ne mogu ja to da pričam, ne pratim košarku. Ja je pratim, gledam, volim kao sport i brate bio bi ozbiljno utučen, a posebno time da me KK ako je Galata bolja od Fenera, Sasari od Armanija, a Ulm od Bamberga i Rivasa, to znači da bi mi išli na F4, jebe tolike godine, jer koliko god pokušavali da smanje intezitet jebanja, ono proteklih mnogo godina je bio ozbiljan "big diks anal, es tu mauf, gengbeng, multipl kamšots, bondidž destrakšn".
Mladi momci, velika bdućnost je možda pred njima i ja ovaj tim toliko gotivim, da jednostavno nema granice kolika je moja podrška njima. Bravo za sve do sada momci.
http://www.011shop.rs/Content/Images/Products/kalendar-kk-partizan-2013_1_2.jpg
Da dodam i ovo.
http://youtu.be/Re1Y_uploeU
@Johnny Kurajber
Ovo gore si kapiram nešto na moj račun?
Ne znam čemu to, al' što bi rekla braća Hrvati, sve 5.
Poslednjih par strana od kako sam vam oživeo temu više liči na History chanel ili emisiju Sećanja...i hteodoh da zamerim što niko ne pomenu meni jednog od omiljenih igrača tih godina Vladu Šćepanovića.
Mislim da nikoga nisam vređao u postovima, tako da si ti pokazao veću frustraciju svojim postom, od mene (ili nas) koje prozivaš.
Mada nevino piše na početku:
Ako je sve šala-komika super, ako nije još bolje.
Svako dobro, opet i previše od mene na ovoj temi!
Pa jes stvarno, history chanel, al iz 2008,9 i 10.. Vas histori chanel i dalje prikazuje emisije sa sljakastog kalisa.
Mada, to je neki drugi tim, istorija tima za koji trenutno navijate se pisala u Zelezniku.
Pokusaj ti da poreknes,al veliki gazda je sam rekao:
http://youtu.be/MIcAh1b1On4
Navijate za FMP, i time se ponosite. KK CRVENA ZVEZDA je u stecaju i u velikim je problemima. Trenutno takodje nema navijace,iako je clan SD CRVENA ZVEZDA.
Za ovo nas proziva nas jedan navijač Zvezde....
S vama uvijek komendija :D
Nije Dože. Generalno nije ni bilo na račun bilo koga. Tako sam ja shvatio, a svaki navijač zvezde priča isto ove godine, tako da je, ako mora na nečiji račun, onda na račun svih navijača zvezde.
Jeste. Ove godine imamo dve, tri tekme koje su po intanzitetu bile vrhunske, ali malo za ono na šta smo navikli godinama, tako da se više prisećamo, što je tačno. Opet, možda zbog brzine, intenziteta i obilja "srčani-udar" utakmica u jednom ogromnom vremenskom periodu, ja lično, a verujem i ostali, nisu ni stigli da se okrenu iza sebe i vide šta je sve bilo.
Nije prozivka. Ja sam to tako shvatio samo i moje mišljenje je da vi ne znate o čemu pričate, mada kapiram vas jer niste ni imali o čemu, što opet nije prozivanje, nego činjenica. Ne znate jednostavno zato što vaš klub nije igrao ništa. Opet nije prozivka, nego tako je bilo. Ne mogu to blaže da napišem. To je kao Mančester Siti koji nikoga ne pobedi u LŠ zato što nema iskustvo igranja u tome i polako će tek da bude tu ozbiljan klub proporcionalno snazi koju ima. Vi ne bi imali pobedu u našoj grupi u EL. Ja to znam. Nije bitno što je Rakočević igrao El. Nije klub igrao. Klubu je potrebno iskustvo u tom takmičenju. Što ćete možda i videti već sledeće sezone.
Ja sam samo u svojoj glavi shvatio da mnogima od vas, koji volite KK i košarku, nije bilo ni lepo, ni lako proteklih godina, bez obzira što ste tvrdili da vas je bole kurac. Na kraju sam dodao da bi ja poludeo, jer bi.
Ukoliko se ikada desi da vladate ovako kao mi, a može da se desi, ja ću poludeti što je moj Partizan bulja, neće mi biti prijatno i odlepiću skroz. Moj post je više bio u fazonu da kapiram neke vaše izjave.
A nikada lično tebi Dože neke prozivke, jer znaš koliko te cenim i smatram da si vrh čovek.
EDIT: Da i Vlado Šćepanović je svakako bio opasan igrač. Volim taj tip igrača, kao Čanak kog sam spomenuo. Nekako je stabilno igrao uvek, doprinosio maksimalno i mogao si da se osloniš na njega. Recimo Radošević, koga je neko ranije spomenuo mi je isto bio takav igrač.
Gazimudo, drži se teme! ;-))))))))
A drugo pričali smo o vremenu Miće Berića, ako si pratio...Hvala Bogu ima o čemu da se priča, klub je sa bogatom istorijom i tradicijom, pa bar ja to nikada nisam sporio.
EDIT: Džoni sve OK. U stvari je neko parafrazirao neke moje stavove sa naše teme ovde, ti se nadovezao na to, a ja se osetio prozvanim. Nisam se naljutio na tebe, al' mi beše čudno.