KK Partizan

1. Ne mogu da se ubeđujem, pogotovo ne preko neta, ali gazimudo je rekao pametnu stvar u ovom postu, a ti ako misliš da ovime isravljaš neku 'nepravdu', LOL.

EDIT: Crni, pročitao sam post. lolo

2. Split, Radnicki i Olimpiju mozemo da dobijemo. I to samo sa Radnickim eventualno moze biti problema jer igramo u gostima.
    Cedevita je u kurcu, tako da ozbiljan pristup moze i tu da donese pobedu.
    Protiv igoeke i zvezde i jedna pobeda je dosta.

3. @Riha

Zasto se Zabranjeni i alcatraz ne nadju na nekoj livadi ne pobiju, pa ko zadnji ostane njegova tribina?
    I nemoj molim te pricu o znackama koja je pustena na fejsu,a klinci se popalili ko da su svi licno videli nekog ia alcatraza kako radi u 29om.

I ako u slucaju da zabranjeni pobede u toj pegli i "osvoje" tribinu, da li to znaci da ce alcatraz moci za sebe da kaze da su ZABRANJENI ili ISTERANI? Da li ce onda oni imati nepravdu,jer ce sad zabunjeni imati karte, gostovanja itd?

Sta si od te price koju propagiras licno doziveo,a sta si citao na forumu zabranjeni.org?

4. Jeste, Gazimudo, a kad sve to odradimo, uključujemo se u NBA plejof, i osvajamo!
    Nemoj da te zavara ona pobeda sinoć. Mi smo u teškom kanalu što se tiče igre.
    Radnički u Jezeru, dok god je trener Muta, sa ovom ekipom, nećemo dobiti.
    Olimpija i Bož' pomozi, Zvezda i Igokea nikako. Cigani pred svojom publikom, još će da se nalože, Igokea delje jednostavno.

5. I da ne oftopikujem više, nikako da odgledam jednu utakmicu Partizana, sve neke jebene obaveze imam kada ima prenosa, a kada nemam obaveze smrdljivi RTS prenosi jebenu KKCZVFMPLGBT.

6. Crno
    Jeste, Gazimudo, a kad sve to odradimo, uključujemo se u NBA plejof, i osvajamo!
    Nemoj da te zavara ona pobeda sinoć.

Malopre sam rekao da ne treba da nas zavara pobeda nad buducnosti, jer em su najgori suteri, em su na centrima ocajni (takoreci nepostojeci kad im vitkovac igra glavnog guzonju).
    Radnicki jeste zajeban u Jezeru, i redovno nas tamo pobedjuje,al mislim da imaju povelikih mana.. Igra im se svodi na Capina i soliranje jednog camuge. Druga camuga im ima prosek sa bacanja od 30% , dok je Varda dobar al sa jacom odbranom na njemu, i napadanjem u napadu, mozemo izvuci faulove i malo ga opteretiti pa samim tim ce igrati laksu odbranu.
    I kao sto neko rece, treba da pustimo malo muda u sutu, odnosno treba dule da im kaze da sutiraju vise. Nismo mi toliko losi suteri, koliko nam je vecina sutova iz kurac pozicija, pa je i logicno da se ne pogode.
    Elem, pobedjivali su Radnickog i slabiji od nas, pa sto ne bi mogli i mi.
    Zvezda je u padu forme, tako da nisu nepobedivi.. Uostalom, i da izgubimo vecinu ovih tekmi, mislim da bi mesto u f4 i dalje bilo realno,posto i ostali timovi nemaju samo igranje protiv poslednjih..

7. Zasto se Zabranjeni i alcatraz ne nadju na nekoj livadi ne pobiju, pa ko zadnji ostane njegova tribina?
    I nemoj molim te pricu o znackama koja je pustena na fejsu,a klinci se popalili ko da su svi licno videli nekog ia alcatraza kako radi u 29om.

I ako u slucaju da zabranjeni pobede u toj pegli i "osvoje" tribinu, da li to znaci da ce alcatraz moci za sebe da kaze da su ZABRANJENI ili ISTERANI? Da li ce onda oni imati nepravdu,jer ce sad zabunjeni imati karte, gostovanja itd?

Sta si od te price koju propagiras licno doziveo,a sta si citao na forumu zabranjeni.org?

Био је предлог о тој некој фер тучи коју су Алкатрази одбили. Био је и предлог да се са Југа протјера 10 Алкатраза, оно да Забрањени изаберу који су то људи који праве проблеме, такође да Алкатрази изаберу 10-ак људи из Забрањених који неће долазити на текме све ради помирења страна. Нису Алкатрази хтјели.
    Ово да ли неко ради за мурију или не можеш провјерити на нету и по форумима ако мало дубље прочачкаш. Можеш наћи и на форуму Делија нешто о томе, можеш наћи чињеницу да су неке од вођа, садашњих, Алкатраза били чланови ББРС... Вавић и Прелић су били чланови Биргада и то се може провјерити.

Искрено ја ни у једном тренутку нисам био у Забрањенима нити сам имао проблеме који они имају. Реално ја релативо ријетко посјећујем Београд јер сам удаљен од њега 400 км, са друге стране Дрине... али имам пријатеље који су у Забрањенима и коју су ту ''тортуру'' прошли.
    ЕДИТ: Глупо је да пишемо о овоме на овој теми. Свако има своје мишљење.
    ПАРТИЗАН ИЗНАД СВИХ!

8. ПАРТИЗАН ИЗНАД СВИХ!

Vidiš rek'o bih da navijači nemaju baš taj stav, ako me razumeš.

9. МРЗИМ СЕБЕ, ВОЛИМ ПАРТИЗАН!

10. Немојте молим вас ту причу око ''неутралних''... Неутралне људе не волим у било којем сегменту живота.

Nismo mi neutralni nego navijači Partizana zovu nas još i semenkari, simpatizeri jer su, jelte, samo "gospoda" iz navijačkih grupa navijači a to što su i ove i prošle i pretprošle itd. sezone bili na manje mečeva od nas "semenkara" to nije važno.
    Sere mi se i od jednih i od drugih od Alkatraza još odavno kad su rešili da podrže svog gazda Đuru bez obzira što su sve do jedne grupe koje su na tom jugu skandirale protiv mutavog govneta. Ove druge sam priznajem simpatisao malo a oni kako upadnu u halu tako naprave sranje. Posle onog protiv Cibone nek se tornjaju svi u pizdu materinu, jebe mi se. Ono što su uradili ne mogu da opravdaju ni pojedini članovi te iste grupe. Nema opravdanja da kreneš protiv svog kluba. Sebični su, isteruju pravdu sad. Nek ih je Dule provocirao namerno, što je vrlo verovatno al oni su ti koji su naseli na provokaciju i krenuli PROTIV kluba. Sad su sami jer su do skora imali podršku većine simpatizera, semenkara, neutralnih a sad ih ti isti "semenkari" ne podnose. Jebe mi se više oko tih navijačkih grupa, svi seru o nekim pravim pričama kurcima palcima i ljubavi prema klubu a u stvari gledaju svoj interes samo i ništa više.

Juče smo imali protivnika koji nam odgovara jer ima slab šut spolja, prvo poluvreme smo odigrali odlično i u napadu i u odbrani a drugo smo pali ali opet lagano priveli meč kraju. Imamo prejeben raspored ali i nedelju dana da se spremimo za svaku od utakmica. Radnički nismo tamo dobili ja se ne sećam i da bi ih dobili mora njima da stane šut i mi da odigramo jako ceo meč. Kući moramo da dobijemo sve a moramo i FMP kao gosti mada je to lakše reći nego učiniti. Ako bi kojim slučajem drknuli Radnički imali bi skoro pa obezbeđen F4. Ako ćemo drugo mesto imamo fore da izgubimo jednu utakmicu do kraja, prvo mesto je nedostižno jer imamo 3 pobede manje i minus 20 i kusur iz Laktaša što je u prevodu 4 pobede manje.

11. Upravo to, da je ljubav prema klubu nikada ne bi ostavili svoj tim na pola meca ili sl.
    Jebale ih podjele da ih jebale i upravo to, da nije tzv. semenkara tribine bi bile skoro pa prazne...

12. ''Неутрални'' су групе које су остале на Југу али које немају став око борбе између поменуте двије групације.
    Дајте, молим вас, да се више не дотичемо ове теме.

13. Ne, neutralni su navijaci koji nisu ni u jednoj grupi. Da bih voleo Partizan i navijao za Partizan ne treba mi clanstvo u grupi.. Ne moram da se cimam oko "skidanja zastava", navijackim sacekusama, ne moram da idem na utakmicu u grupama i da razbijam sve pred sobom jer sam "jako opasan".

Ipak, pored svega toga,kad odem u halu ili na stadion , moj glas se cuje isto, ako ne i jace , od onog koji je u grupi.. Al zato ja nikad ne bih bacao topovske udare i baklje na parter gde se nalaze ljudi sa malom decom (pa i sve i da su ciganski navijaci), i zato nikad ne bih nakon silnih apela prekidao utakmicu i svom timu "obezbedio" najvecu finansijsku kaznu.

Vec je jasno da smo poznati po ispadima "navijaca", i zato nas bagra sa zadovoljstvom kaznjava i prazni dzepove za svaku sitnicu...

EDIT: Ali podrzavam ovo da iskuliramo sa tom temom ovde, jer nam se misljenja duboko razlikuju, pa kao sto se necemo sloziti sa komsijama, tako verovatno necemo nikad ni oko ovoga.

14. Стави то код њих на тему ако смеш лоло.

15. Ma smem, al me boli kurac. Ionako citaju ovo tako da ce videti. :) Verovantno ne smeju argumentovano da odgovore,hm, zato sto nemaju argumente :D

16. Шта да одговоре, ипак је то велики газда реко. :)

17. VRAĆA NAM SE BOŽIĆ PERA CIGANIMA STERA!

18. Realno u euroleague idu cigani i igokea, mi cemo kvalifikacije ( daj bože i to), al ne verujem da prolazimo.
    U najzajebanijem trenutku oni podmladju tim ( drasticno) kad je doneta odluka da se kroz jadransku ligu dolazi do euroleague.
    Tako im i treba ko ih jebe,
    navijam iz fotelje ( ionako je ta igokea anti ciganski klub ) za igokeu

19. Млатони
    VRAĆA NAM SE BOŽIĆ PERA CIGANIMA STERA!

To sam ja rekao pre par strana. Verovatno samo zakljucuju kao i ja :D
    http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=103#post_2247578

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.