KK Partizan

1. Reservoir dog
    Da li si ti pratio EL prošle godine? On vam je po odlasku Pekovića, na moje iznenađenje (jer gotivim Raduljicu kao igrača) bio prvi centar (bar po učinku).
    Nema svrhe ubeđivati se dalje.

A gde sam ja rekao da nije? Sad sam rekao da mislim da je bolji i od vase camuge.. Jako malo lopti prodaje, i ima sasvim solidne procente suta.
    I nema sta da se ubedjujemo , Katic je za Raduljicu prosle godine bio bogotac. I dalje je, samo sto je ovaj zapalio u sovjetski savez daleko od ociju nasih, pa tamo "dominira" :)

2. Oni će sa Rakočevićem i Raškom napasti Evroligu......

Cirque de Soleil.

3. Tucani ne znam čemu navodnici. Ima nas dovoljno objektivih, što se može zaključiti iz postova.

4. On to za sebe ;-)))))))
    Da se vratim na temu. Kakav je ovaj centar Francuz, je l' zna neko?

5. Oni će sa Rakočevićem i Raškom napasti Evroligu

UZMI EVRO TITULU KATIĆU LOLO
    Stvarno preterasmo.Gonzo pošto sad tek vidim da si sportski novinar jel znaš neki sajt sa baš dobrim skautingom igrača.

6. Stvarno preterasmo.Gonzo pošto sad tek vidim da si sportski novinar jel znaš neki sajt sa baš dobrim skautingom igrača.

Iskren da budem ne znam, ali samo zato što me nikad nije mnogo zanimalo da jurim i tražim igrače po netu. Na žalost, ne mogu da ti pomognem.

7. Kakav je ovaj centar Francuz, je l' zna neko?

Deluje da je dobar, samo još nije uigran sa ekipom. Protiv Budućnosti je imao dobru minutažu i iako nije nešto mnogo pokazao što pripisujem baš toj neuigranosti. Protiv Mege u prijateljskoj je bio najefikasniji s 13 poena, 9 u prvoj četvrtini. Ja lično verujem da će biti veliko pojačanje.

8. Sa garaganima o košarkaškim temama mogu da pričam samo sa Diperom i sa Gonzom kad nije previše ostrašćen lololo

A navodnici su jer sam jednom prilikom pročitao kako je to što je napisano objektivno a mi grobari ne želimo to da vidimo a onda u sledećem postu piše kako je to subjektivno mišljenje što i jeste. Odlučite se da li ste subjektivni ili objektivni?
    Ponavljam na vašoj temi nisam nikad ništa napisao o FMPu, Partizanu bilo kom drugom klubu, o igračima i utakmicama. Jedan jedini post koji sam napisao tamo jesu pravila ABA lige ko ide u EL.
    Zrelije je napisati pičke ciganske nemate pojma nego to umotati i zaviti u lep ukrasni papir i onda prodati kao neku objektivnu priču a znaš i sam da si subjektivan. Koliko god se ljudi trudili da budu objektivni oko Partizana i Zvezde nikad neće da budu, objektivan može da bude onaj koji ne voli ni jedne ni druge. Svi smo subjektivni samo neki manje a neki više, neki to priznaju a neki to zaviju u ukrasni papir i prodaju kao objektivnost.
    Raško nam je objektivno od odlaska Pekmena bio prvi centar al to ne govori da je Raško odličan centar nego da je Raduljica debil. Raška gotivim neverovatno bez obzira na sve, imam svoje razloge. I da Raško je Peković lično za Gagića i Muslija.

Ništa lično ljudi ovo se odnosi na raspravke oko klubova koje su postale poprilično mučne za čitanje. Sporcki pozdrav.

9. Zrelije je napisati pičke ciganske nemate pojma nego to umotati i zaviti u lep ukrasni papir i onda prodati kao neku objektivnu priču a znaš i sam da si subjektivan.

Upravo. Zato

PIČKE CIGANJSKE NEMATE POJMA I MRŠĆITE STEME!

10. Tucani činjenica stoji da niko od nas ne može biti potpuno objektivan, ali ma kako je teško poverovati ja nemam baš veliki problem sa tim (naravno da sam subjektivan, ali nisam ostrašćen). Meni je ćale teška grobarčina i jedan drugom smo uvek mast iz ušiju vadili posle poraza u derbijima (bez obzira o kom je sportu reč), ali me je i vaspitao da poštujem onaj drugi klub. Srećom i na poslu imam dobre urednike koji su me naučili da ma kako teško bilo moraš imati veliku dozu objektivnosti, iako navijaš za drugi klub jer te to čini i dobrim novinarem.
    Zato mi i nije problem da napišem da nas je Partizan razvaljivao čitavu deceniju, jer su to činjenice ma kako bolne bile za mene kao navijača Zvezde. Da li će se nešto po pitanju tog razvaljivanja promeniti ove sezone i narednih ostaje da se vidi.

11. Poštovanje je OK al priča o objektivnosti je smešna.

Elem sajt za košarkaše http://www.eurobasket.com/
    solidan i možeš da vidiš neke stvari a ostalo samo ako platiš.

12. Poštovanje je OK al priča o objektivnosti je smešna.

Nisam ovo razumeo. Generalno ti je priča o objektivnosti smešna ili ti je smešno ovo što sam ja napisao o toj temi?

13. Gonzo brate nigde tebe nisam pomenuo jbt, esam napisao da sa tobom mogu da se raspravljam oko košarke ne smeta mi lolo
    Smešno mi je kad neko tvrdi da je objektivan a postovi mu pršte subjektivnošću na to sam mislio pa bio to naš ili vaš navijač.
    Ne odnosi se na tvoj post jer kolko sam skontao i ti si napisao da niko ne može da bude 100% objektivan pa sve i da hoće.

14. Aha ok, nisam skapirao u trenutku pa sam zato i pitao. Nemo' se ljutiš :)

15. Ljudi moji mi 10 godina igramo EL, a ''KK imamo tim za EL'' dovodi igraca ranga Samardzinskog koji nije nimalo jeftin a uz to imaju jos nekoliko igraca koji imaju velike plate...Ne prozivam komsije koje gledaju ovu temu, ali jeboteeee odakle lova???

16. Pa kad su imali lovu za Ali Traorea šta ti je čudno što imaju lovu za Samardžinskog?
    Zeznut igrač, dobro skače i dovoljno je visok. Od naših centara mnogo bolji pre svega zbog iskustva ali ako Musli nastavi da diže formu ja ne brinem mnogo za nas. Ovo znači da ili Brown ili Raško ispadaju iz konkurencije i dobijaju minute na kašičicu.

17. Ma kod nas ce Milutinov da objasnjava za 2-3 godine ne brinem se ja za to...
    on ima 214 sjajno kupi lopte, ima smeka za igru al' ok...sve je to kratkog daha...

18. Daleko su dve tri godine, ja gledam kraj ove sezone. Musli je značajno počeo da diže formu. Odbranu igra sve bolje i bolje i tu je mnogo bolji od Milutinova i Gagića zajedno. U napadu još uvek ima problema sa završnicom ali se popravlja. Milutinov je neverovatan, hladnokrvan i igra odlično al nema mase još uvek za rvanje ispod koša i za građenje dobre pozicije a u odbrani zbog manjka mase ne može ništa protiv jakih centara. Za dve tri godine ako ostane kod nas Milutinov može da izraste u ozbiljnog centra mnogo ozbiljnijeg od Muslija.
    Nadam se da će Musli da nastavi sa dizanjem forme, od Gagića ne očekujem ništa pa ako me iznenadi onda super a Milutinova gotivim neverovatno, samo još tu masu da nabaci preko leta i biće pravi.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.