Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Setite se Lucica pre godinu ipo dana. Goluzdravi klinac koji se plasi jakog vetra. A gledaj ga sad, zivotinja bre! Ne brinite za razvoj Milutinova, sto kaze onaj vic sa glistom " bio sam bolestan" :D
Sto se tice Samardzinskog, nije on nista spec po mom misljenju. Katic mi je od njega bolji igrac. Al dobro, tu su njihove stvari. Ne znam samo zasto sad dovode novog igraca, kad je sigurno da ce mu trebati neko vreme da se uklopi, a nije da bas imaju vremena za eksperimentisanje.
Al Vukoicic je od Samardinskog napravio kosarkasa,tako da verujem da zna zasto ga je doveo.
Ne mogu da docekam ponedeljak i tekmu sa Radnickim. Nama je to neugodno gostovanje,al verujem da mozemo da dobijemo!
Milutinov je bio bolestan pa je izgubio oko 10ak kg preko leta...to ga je malo unazadilo, al' ja nesto nisam ljubitelj Muslija...nekako mi malo odudara od ostatka ekipe ne znam zasto...samo moje misljenje...
Један офтопик - која је звер Гордонов млађи буразер.
http://youtu.be/oI2LcYQwhrM
Rece Edin prilikom prenosa Partizanove tekme da je taj nackli jedna od najvecih zvijezda srednjoskolske kosarke u USA...kakva zvijer jebote
Pa bio je i Gordon velika zvijezda,čini mi se.
Nek me jebe konj ako Partizan ne dovede ovog Gordonovog burazera kroz koju godinu.
Matko nije baš tako, Gordon je bio među boljim igračima tamo al nije bio među najvećim zvezdama jer bi sad igrao NBA i bio među prvih nekoliko pikova a ne bi se razigravao na jadranu. Ovom malom predviđaju mnogo veće domete nego Gordonu. Najjače koledž igrače ne mogu ni najbogatiji timovi Evrope da dovedu jer je njima cilj NBA.
I Gazimudo jebaće te konj ololololololo
Sada deluje fizički nadmoćnije od svojih vršnjaka, ali treba mnogo rada da bi se nešto postalo, kada se dođe međ' prave monstrume.
ma imace ovaj NBA karijeru sigurno,ako nista drugo, zver je,a cirkusu treba zivotinja za svoje tacke.
Da, najverovatnije hoće. Već je neko preuzeo brigu da ne skrene sa puta. I ja lupam. Nije to Srbija.
S ovim plejom ima da kidamo! :D
http://youtu.be/YGNaWNf2Gy0
Samo me zanima koji je ono magarac iz Mege koji mu je uzeo loptu i otišao da zakuca, BRAVO MAĆOREI uzeo si loptu Miši Tumbasu! NAJBOLJI SI BRAĆOREEE!!!
Inače mi drago zbog Miše, neverovatno koliko se čovek obradovao mada ko se ne bi obradovao da igra zajedno sa igračima Partizana.
JEBAĆE VAS MIŠA TUMBAS!!!
http://www.telegraf.rs/sport/514058-nemaju-dvoranu-igokea-nece-u-evroligu
Pazi sad kurca, Lisac može da odabere neki slovenski klub i da ga ispušimo samo tako!
Bice zajebancije oko tih plasmana, a pre toga i oko final4. Srpski timovi se ne pitaju nista, vec odlucuju zmagovci i ustase, a oni se za svoje uvek bore.
Koje su to mućke sve im jebem. Pa ako oni osvoje prvo mesto logično je da se oni pitaju, to je njihov plasman. Ili ako oni odustanu onda drugi zauzima njihovo mesto ne može neki tamo šaban da odlučuje ko ide umesto njih. Moraju da igraju Sloveneci i ustaše EL pa to ti je...
Сјебаће нас нешто сигурно око тог пласмана, банда је то. Плус што ће сад вероватно да прогурају Цедевиту или Олимпију на Ф4 или не дај Боже обе екипе, а како ни Додик ни овај наш градоначелник ЈЕБЕМ ЛИ МУ МАЈКУ У ПИЧКУ неће организацију биће ту јебено. Еј бре, слепцу то није у интересу а јесте му у интересу женски рукомет где било 10000 људи на целом првенству. Па и треба да нас јебу кад се сами гузимо и кад се водећи људи савеза не боре за наше тимове.
Иако постоји могућност да наша три тима играју Ф4 (а још је и Игокеа наш тим, само преко пута Дрине) наши не показују никакав интерес за организацијом Ф4.... Па јебена срамота јебена.... А и за ту Јадранску лигу, ја ћу се поновити - треба колективно иступити из ње, поготово ако Боди Бонд постане председник ФИБА Европе, онда неће ни лиценце за Европу бити проблем.... Не видим ни разлог зашто се и игра уопште, а и нема потребе да се сјебава наша кошарка због те лиге, а ни да зависимо од Кроасана и Јанеза....
Da nije bilo te iste Jadranske lige, mi nikad ne bi postali evropski košarkaški vrh. Konkurencija u Jadranskoj je mnogo bolja nego u samoj Srbiji gdje je igralo i igra 2-3 kvalitetna tima. U Jadranskoj bar ima 6-7.
Објасни то екипи Партизана из '98....
Džaba to što će Bodiroga da bude predsednik FIBA-e kad je ULEB nadležan za EL i EK tako da licence ne bi baš tako dobili kad bi istupili sad. Verovatno bi popili kaznu.
A Đilas za izjavu oko F4 nek mi se naduva kurca poserem se na takvog predsednika saveza.
A slažem se da je ta liga višak nekad davno je par ljudi to pričalo i odbijalo da igra tu ligu ali Ćoki i još neki nateraše sve da je igraju samo iz njihovih interesa.
Sad je kasno za istupanje.