Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A šta ti je tu čudno kad je dobar deo navijača protiv njega, jedni zbog slučaja zabranjeni, drugi zbog slučaja Đurić...
Pazi ti ovog kralja Gazimuda. Idi brate vidi ko je otvorio ovu temu.
Vujošević se ponaša odvratno, ja sam protiv njega i zbog lošeg vođenja utakmica, ali slika je genijalna.
Da stvarno je slika genijalna. Lik koji ima 250 kila, oko vrata dovoljno sala da nikad ne potone u moru, nosi majicu sa natpisom "pecenjara Vujosevic" i slikom svinje sa naocarima koja aludira na Duleta. Odusevljen sam! Fotograf da pobedi na izboru za naj fotografiju 2013. u izboru Nesnal Dziogrefika
http://youtu.be/SQfG_KNUzCs
MA faul je bio očigledan to se videlo još sinoć i bez usporenog snimka.
Gotovo je s tim, faul je bio i kraj...treba se okrenuti tekmi protiv Splita. Tad se mozda moze poceti sa kalkulacijama.
Сисица мала.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/72941_10151383895027236_825711174_n.jpg
Sad koliko je istina, ne znam, ali kažu da je fin dečko.
Колико не волим та пресеравања. Као нисам видио и ти фазони. Боље да је рекао да мрзи Вујошевића па диспадне колико толико човјек. А не ова пететика и убер пичкаста демагогија.
Što je proseravanje i pičkasta demagogija? Ljudi koji su bili na utakmici kažu da je dečko skinuo majicu čim je video koja je slika, za razliku od Stivena Markovića koji je nastavio da je nosi. Svi su bili u euforiji zbog velike pobede i goveda to iskoristila da uvale dečku kosku. A i baš će da mrzi Duleta što mu nije bio u prvom planu, evo vidim kod Mute se baš naigrao.
Повлачим оно што сам рекао ако је истина ово што си написао.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/mega-sve-jaca-potpisao-novica-113288.html
http://www.sportske.net/vest/kosarka/mladi-salic-sanja-partizan-113432.html
Šalić je bio letos kod nas na probi i eventualni dogovor oko potpisivanja ugovora je ostavljen za sledeću godinu, slučaj kao sa onim malim iz Australije. Znači postoji verovatno neki načelni dogovor s njim, videćemo šta će biti.
Inače, navodno se radi na pojačanju spoljne linije, neki kombo bek više 1 nego 2. Spominje se da je najozbiljniji kandidat jedan bivši igrač, meni odma padaju na pamet Milenko i ne dao bog Rašić.
Odgledah posle dužeg vremena utakmicu našeg partizana i dosta sam razočaran.
Kao što sam već rekao slabo gledam zbog dragog nam Tijanića koji nije hteo da prenosi evroligu zato što naravno nije bilo pare jer je stvarno plaćamo premalu pretplatu i trebao bi svako od nas da da pola svoje plate da bi Tijanić imao da plati sve.
Osim toga nisam ni neki veliki stručnjak ali iz ove utakmice sam mog'o dosta toga da vidim. Gordon slab igrač, Vesterman u provom poluvremenu loš posle toga se popravio a Lučić je ostavio ubedljivo najbolji utisak ostale nisam ni primetio osim Gordiča ili Gocića ne znam ni ja koji je baš slab igrač. Šut za tri poena očaj živi, skok u napadu koji je krasio onaj partizan koji je stigao do f4 takodje loš, sve u svemu baš slab utisak.
Nisam umoran od pljuvanja po forumima, pa ću nastaviti i ovde.
Ekipa je loše selektirana, vođenje iste je očajno, i samo je sreća što nam je raspored bio takav u prvom delu sezone, pa imamo ovih 13 pobeda. Sada će uslediti tri utakmice u ABA ligi koje ćemo izgubiti, i Kup, za koji ne vidim mogućnost da se uzme, jer sa ovom igrom nemamo šanse protiv Zvezde ili Radničkog.
Ovo nije paničan post, svako ko je odgledao makar tri rendom utakmice Partizana ove sezone, zna o čemu pričam. Umesto da se forma u drugom delu sezone diže, ekipa deluje sve gore, izgubljeno, bezidejno. Napad je misaona imenica, a uspešno smo oterali i onog jednog koji je taj napad igrao (Anđušića), zbog dečka koji ne gleda na koš, odbranu igra tako što pokušava da izbije loptu sa leđa kada ga čovek obiđe, i jedino što je pozitivno u vezi njega je raspon ruku!
Vujošević je jedini krivac za ovakav Partizan. Ako pak ima onih koji ne veruju u to, sledeća sezona će ih zasigurno razuveriti. Teren se proširuje, igra se ubrzava, treneri će morati mnogo više pažnje da posvećuju napadu. Izgledaćemo smešno sa njim na čelu.
Kad je zadnji put bek prošao do koša? Kada je neko uzeo šut sa distance posle driblinga? Kada je neko mogao da uradi nešto, a da prethodno ne doda loptu centru?Kada je iko imao slobodu u napadu?
Od akcija u napadu mi imamo 2. Jedna je za Bertansa, ona bedna kada on iz punog trka mora da šutira, i druga je da se oslobodi centar da primi loptu u post, koju igramo 999 hiljada puta na utakmici.
Imamo malog francuza na pleju, koji je izgleda Duletov izgubljeni sin, jer može da greši do mile volje, i neće snositi posledice. Jedini plej u ligi koji ima više izgubljenih nego asistencija, i to čak, mada nisam siguran, u odnosu 1:2!!
Nešto bi moralo drastično da se promeni, prvo na pleju, a zatim i u Duletovoj glavi da bi se ova sezona završila onako kako mi svi želimo.
Ovo je izuzetno mlad tim, neiskusan i trenutno nekvalitetan. Dule je preuzeo odgovornost na ono podmlađivanje i stvaranje potpuno novog tima. Mi nećemo verovatno osvojiti ABA, niti ćemo se plasirati u EL preko ABA-e (jedina mogućnost je da nam napokon dadnu A licencu), domaća liga je takođe pod velikim upitnikom, kao i kup. ALI... Previše smo mi razmaženi navijači, navikli smo na 11 uzastopnih titula, 5 uzastopnih trofeja u kupu, 5 uzastopne osvojene ABA lige (sa prekidom prošle sezone), zatim najmanje sa TOP 16 u EL, a sad kad nam ne ide, kad moramo sve ispočetka, pokazujete jako malo strpljenja! Šta i ako ne osvojimo ništa ove sezone? Jednom se i to mora desiti, pa nismo roboti. Što budemo imali manja očekivanja od ove sezone sami mi navijači i simpatizeri, više ćemo biti razumni i više ćemo se radovati.
Nikad, ali nikad nismo imali ovako brojan kostur tima koji možemo sačuvati 2-3 sezone.
Eeeej, pa imamo 3 centra (Musli, Gagić, Milutinov), 1 krilnog centra (Lovernj), 2 krila (Bertans, Lučić) s tim da se nadam da će Čakar otići, 2 beka (Bogdanović, Milosavljević), i 1 pleja (Vesterman). To je 9 igrača!!! Nikad nismo imali brojniji kostur. Svi su veliki talenti, 2 već i izrađeni igrači (Luče, Dragan).
Ja verujem u ovaj tim, možda ne za ovu sezonu, ali da će ovaj tim nešto napraviti, hoće!
Partizanovac i Grobar voli Partizan bez obzira na rezultate. Probudite se iz tog sna večite dominacije i počnite se stvarati u novoj eri zajedno sa našim voljenim Partizanom. Pokažimo da smo AVANGARDA!
Ozbiljno se zakuvala borba za F4, biće jebeno mnogo nerviranja u preostalih 6 kola.
Саџак лијепо си ти ово срочио.
hahahhahah leb ti jebem koji motivacioni post ovaj iznad Mlatonijevog! TAKOEEEEE!
Elem biće čupavo i to mnogo čupavo a mi imamo utakmice sa 3 direktna konkurenta i u dva smo autsajderi i u jednoj da kažem egal sa protivnikom jer igramo kući. Posle Radničkog mi je delovalo kao da smo se trgli i da možemo iako smo izgubili ali posle onog sinoć hmmmmm.
Kup će mnogo toga reći, ne donosi ništa sem samopouzdanja (samo to i ništa više) za završetak sezone.
Jebem ti Igokeu našli kad će da gube...
Da se dokopamo F4 pa da vidimo šta i kako. Trebali smo jednog jebenog kombo beka (crnca razume se) da dovedemo i sve bi bilo lakše.