Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Кол'ко знам, од наших великих имена кошарке једино је Божа Маљковић за ту лигу (ал' он је посебна прича јер још увек мисли да живи у СФРЈ), сви остали су и више него против....
Sad su protiv al nekad su ucenjivalu i Partizan i Hemofarm da uđu u ligu ili gube pravo da igraju Evropu. Nije to sad ni bitno sad kad smo tolko ojačali tu ligu a našu obezvredili maksimalno ne možemo da napuštamo i da oćemo.
Знам, ал' и тада су Дуда, Жељко, Жеравица и екипа били против.... Ћорави је то преко савеза урадио.... Ал' занима ме шта би било нпр. да ви и Звезда Београд добијете лиценце за Евролигу, а потом иступите из Јадранске лиге? Ако су лиценце већ добијене, како би се могле укинути? Поготово ако знамо да имамо далеко јаче везе у кошарци и од Хрвата и од Словенаца.... Поготово још ако Боди Бонд постане главни у европској кошарци....
Al caka je što ne možemo da dobijemo licence nikako, ne ispunjavamo uslove( u prevodu ne donosimo dovoljno keša).
Ako bi imali licence onda bi nas bolo kurac al od toga nema vajde. ULEB ne jebe FIBA-u 2%.
Ма мислим на ове Б лиценце што добијају три тима из Јадранске....
LJudi, koliko puta smo bili svedoci da su se pravila za plasman u EL menjala samo zato sto je partizan ispunio sve zahteve?
Ovo nije teorija zavere. Prvo su rekli, ide pobednik ABA lige u EL. Pa Partizan osvoji, pa onda kazu, gledaju se tri godine, pa partizan osvoji sva tri puta. Pa kazu, skupljaju se bodovi sa domacim prvenstvom i kupom. Pa Partizan opet sasije i bude duplo iznad sledeceg. Pa onda kazu, dobija se pobednik f4 ide na EL, ubace makabi i ispostuju. I evo sad kazu ovo, osecam da ce promeniti opet , samo zato jer nema ustasa ni slovenaca na F4.
I DA - VRATIO SE BOZIC PERA, SAD CE KONKRETNIM SAVETIMA DA KAZE KLINCIMA KAKO SE PODIZU PEHARI A DA SE NE DOBIJE UPALA MISICA!
Вујошевићу серем ти се на селекцију и припрему утакмице.
Jedino se serem sudijama u usta za nebulozne faulove koje su svirali Milosavu jer nisu mogli da šutnu otvoreno dok je Milosav bio u igri. Ona dva faula 3 i 4 su faulovi koliko je i Babović fudbaler. Isekli njega i isekli nama igru u odbrani koja je sa njim i bez njega kao da igraju dva različita tima i ovi počeli da bacaju veš mašine. Al neka ćeraćemo se mi još!
Тим који живи од шута за 3 поена нам за четвртину утрпа 8 тројки. Није могуће да су то могли превидјети. Катастрофална одбрана на шуту из вана. Имали смо и среће што Ћапина није ишао шут како га обично иде, мислим да је 3/10 за 3 шутирао.
Судије смрадови!
Pa isekli nam najboljeg defanzivca sa dva moronska faula koje su ne znam gde videli i izmislili, izbacili nam najboljeg defanzivnog beka iz igre i onda Ćapin lako pravio višak a svi mogu da ubodu i to je to. A čujem i da su "sportski" dočekali nas uz pesmu "Mrzimo Beograd, veliki prljavi grad, bili bi srećni da ga bombarduju sad"(koj mozak mora da peva ovako nešto) i tuču! ako, ako govna jedna smrdljiva ima vremena.
Па докле бре више...
Једина добра ствар што смо изгубили мање од 11 ако затреба због неког круга не дај боже.
Musli, 9 minuta na parketu. Bez suta na kos, 2 faula i 3 izgubljene lopte.
Gordon, 25 minuta, dvojke 1 od 8, trojke 0 od 1, 5 skokova, 1 ukradena, 3 izgubljene.
Prvom index -2, drugom index 2.
Gagiju takodje index u minusu -2.
JEbiga, iako smo imali 90% bacanja, sto je ja mislim prvi put u skorijoj istoriji, i solidnih 50% za dva, saranili su nas trojkama.. Kao sto neko rece, 8 trojki primljenih u jednoj cetvrtini je mnogo. Ne mnogo, previse.
Mnogo se ruzno branimo od pika, i bar pola ovih suteva za 3 radnickog je bilo iz pika. Plejevi nam olako ispadali iz odbrane.. Sve u svemu, solidnu smo utakmicu odigrali, al opet nas ubise trojkama. Generalno nam ne leze timovi koji sutiraju dosta trojki>
Sta je tu je. Situacija se zakomplikovala,al i dalje je sve u nasim rukama, posto ne zavisimo ni od koga,bar kad je F4 u pitanju. A na f4 ce sve biti posebna prica.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/45560_10200323421958253_73642640_n.jpg
LOLOLO JEBIIIIIIII SVINJU DEBELU
Ova pobeda Radničkog u principu možda i ispadne dobra stvar, ukoliko taj Radnički malo stisne pa ga Slovenci i ustaše izduvaju za F4.
Ovaj poraz, gore-dole, bole me tuki da l' smo na kraju drugi ili treći. Cedevitu mi moramo da polomimo i Olimpiju. A ako Radnički ima tekme sa njima, tu mora da se kida.
Не надајте се превише, јебали смо јежа ове сезоне
Kako god, ja sam zadovoljan, kao što ranije napisah. Mislim d aimamo ozbiljnu budućnost.
Predviđam da ćemo uspeti da održimo treće mesto u ligi i u plej ofu ćemo se sresti sa komšinicom. Oni imaju ulogu blagog favorita, i tu ko pobedi pobedio je.
Ne treba vršiti presiju na klince.
U principu kada se krene ovim putem, nakon prve sezone je bitno da napreduješ i da su ti rezultati bolji od prošle godine. Ove godine šta urade, uradili su, sledeće mora nešto bolje i to je to. Meni su za sada OK. To sam i očekivao od njih.
Ovako je mnogo bolja slika lolo
http://oi48.tinypic.com/dlotgn.jpg
@ CRNO
Svinja debela iz pecenjare "Vujosevic" vam ugasila klub, lolololo:
http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4
Brate Gazimudo Crno je isto grobar kolko ja znam lolo
Inače ovaj prvi deblji duplo od Duleta al važno da je debela gmazina našla nekog da proziva... Dobro si ti to obradio Dušane lolololo sad ima smisla
Pa ne znam samo koji grobar ce da okaci onu sliku i da napise "jebi svinju debelu"..