KK Partizan

1. Слушај глас разума - нађи средину између Џонија и мене.

2. Jedva čekam sutra da 'ebemo čergare lololo

3. JEBAĆEMO FMPA NA SRED KUPOA!

4. KOGA SUTRA SILUJEMO JAKO?!

5. BOBI MARJANOVIĆ JEBE OLJU BEĆKOVIĆ!!

6. JEBAĆEMO FMPA NA SRED KUPOA!

Sutra ako dobijete biće - zgazili smo Zvezdu, a ako, u stvari KAD izgubite, biće -nesrećno poraženi od fmp-a. :)

7. Pa nije baš. Mi vas smatramo FMP-om jer vi to i jeste, ali opet neka bude ovo Derbi kada se ložite, mada po meni, bili bi jedino potpuno ispravni da ste otišli u neki najniži rang pa ispočetka. Dobro, niste, imate izgovor kao i uvek što niste i sada moramo da vas ugasimo u narednih pet godina i u ovom obliku, pa preuzmite Hemofarm.

8. OOOOO
    JEBI LIMEKE
    OOOOO
    JEBI LIMENKE
    OOOOO
    JEBI LIMENKE
    JEBI JEBI LIMENKE!!!!!

9. Sutra ako dobijete biće - zgazili smo Zvezdu, a ako, u stvari KAD izgubite, biće -nesrećno poraženi od fmp-a. :)

Kod mene će biti - O JEBI FMP, JEBI, JEBI FMP.

Što si mog'o i da zaključiš iz mog posta, jer sutra igramo protiv državne kvazitvorevine FMP koja samo nosi ime Zvezda
    http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4. :)

10. Kako ja imam osecaj da Dule ima posebnu taktiku za FMP, i da cemo najbolje tekme da odigramo upravo protiv njih. Onako, malo ih pustamo, PA IH JEBEEEEEEEEEEMOOOOOOO.

Konacno smo nekome ubacili 80 poena. Ja sam danas to najmanje ocekivao jer sam mislio da centri nece nista uraditi,al Gagic pokazao da moze da odigra jako dobro.
    Westerman i pre dva dana i danas igrao prilicno solidno. Lucic kapitenski. Milosav standardno. Bertansu malo vise slobode oko suta. Bogdan ziv je umro nije. Gordon se trudi, i to je prilicno netipicno za Amera. Gresi,al gine.

I jeste da je Novica rovit i da se pazi povrede,al da imamo njega, pa mi bismo jebali, ne bi vadili.

11. Novica se priprema za sledeću sezonu kod nas. Ne brinem za to. Opet će harati ubica.

12. ДАНИЛОВИЋ ГОСПОДИН!

13. JEBAĆEMO EFEMPEOA JAKO U RČ!

U INAT SVIMA!

MRZIM SEBE VOLIM PARTIZAN!

14. Pa limenke nisu svesne kako cemo da ih jebemo!!!
    Ps. Nadam se da sa gordonom nije nista ozbiljno.. jebo finale, trebace nam on za zavrsnicu sezone

15. E, koliko bi neko od vas dao para za loptu sa potpisima partizanovih igraca.
    Dobio sam loptu jos 97/8 od one generacije. Od potpisanih su:
    -Drobnjak
    -Brkic
    -Tomasevic
    -Cubrilo
    -Koprivica
    -Dozet
    -Lukovski
    -Varda
    -Beric
    (mozda sam nekog promasio)
    Bleji mi kuci i skuplja prasinu, pa me bas interesuje koliko bi sad neko dao za to.

16. Postavi na limundo, ko zna...

17. Ma ne bi prodavao i cimao se sad da slikam i kacim i to samo da vidim koliko bi neko dao. Nego sam mislio da vidim od vas ljubitelja ovde, koliko bi neko dao para za to.
    Eto zamislimo da ti sad oces da kupis, koliko bi dao?
    Ipak mi nekako draga

18. Pravo da ti kažem, nemam pojma, jer uopšte ne želim da je kupim. :)

19. Koja farsa juče. Rakočević kroji kada će da se igra. Još malopre pričam sa jednim kalfoncem i on mi kaže da smo prekinuli meč jer i pored toga što nas je sudija gurao, opet nismo mogli ništa velikoj zvezdi. Rek'o sam samo: "Jeste matori, mene sramota." Razmišljam ozbilljno da prekinem svaku komunikaciju sa njima, jer je to drugi od kog sam jutros čuo da su nas sudije gurale.

20. Aahahahhahahahaha sudije nas gurale.