KK Partizan

1. Dzoni a možda su zaboravili pravila košarke ipak odavno nisu to gledali :)

2. musssashe
    E, koliko bi neko od vas dao para za loptu sa potpisima partizanovih igraca.

Da smo u Amerikama, cenim da bi vredela stotinak hiljada dolara. Ja bih, da sam pri parama i da ne dugujem za struju i Infostan, a i da mi ne treba novi televizor i laptop, verovatno dao stotinak evrića za takvu :)

3. Znači da ih podsetimo, smeš samo dva koraka, zato se i zove dvokorak, kada je tajm-aut ne igra se, igra se četiri četvrtine, ne smeš da tapneš, uhvatiš loptu sa dve ruke i opet tapneš čak i ako si Rakočević i najbitnije pravilo, ako kreneš da pališ zastavu protivničkih navijača, dobijaš batine.

4. ne smeš da tapneš, uhvatiš loptu sa dve ruke i opet tapneš čak i ako si Rakočević

Sudeći po tome kako se juče bunio zbog toga i on je zaboravio na to pravilo jbg mator čovek posenilio :)

5. Crkli cigoši juče, pa bi pauzu. Govnarija nije htela da nastavi meč. Matorci istrošili baterije. Jebeš kup ako ga ne slaviš s navijačima. Kapiten Lučić s pravom popizdeo. Rovovska borba bi bila do kraja, al ne sumnjam da bi gazili cigane... I u ostalom, njihovi navijači su sve izazvali. Oni ništa ne bi trebali da se pitaju oko nastavka, već da se zahvale majmunima u njihovim navijačkim redovima. Sve je ovo samo farsa. I sve se radi da cigani milom ili silom dođu do titula u košarci i fudbalu. Al zato ja danas dobijam člansku kartu SD Partizan...:-) Mali doprinos borbi protiv ciganskog pokušaja vraćanja u život. :-) Komša Džoniju poklonio kalendar FK za novu godinu, da mi se ne opušta!:-)

6. Ma ljudi mi smo krivi pa zar ne verujete presvetom ćokiju, šta vam je. Svašta sa vama.

musssashe
    E, koliko bi neko od vas dao para za loptu sa potpisima partizanovih igraca.
    Dobio sam loptu jos 97/8 od one generacije. Od potpisanih su:
    -Drobnjak
    -Brkic
    -Tomasevic
    -Cubrilo
    -Koprivica
    -Dozet
    -Lukovski
    -Varda
    -Beric
    (mozda sam nekog promasio)
    Bleji mi kuci i skuplja prasinu, pa me bas interesuje koliko bi sad neko dao za to.

Ja bih platio oko 100 evrića kad bi ti stvarno prodavao i kad ja ne bi bio u tolikim dugovima al ako si voljan možda se zadužim još, jbg na tako nešto se ne naleće svaki dan.

7. E hvala drugari, sad bar mogu da razmislim o prodaji. :)

8. Ovde me neće saletati mandovi za pisanje, kakvi prekidi kakve pičke materine, u atini se bombama gađaju na utakmicama i nikom ništa...

9. AHahahahhaa, ladno okrivise i zvanicno grobare.
    Ali pazi scenu : NAVIJACI PARTIZANA UBACILI NAVIJACA ZVEZDE NA TRIBINU ahahhahahah
    A snimci gde coki kaze ne sme da se igra, rakoc kadar olaksanje, djiki pita mozete li, nikom nista..

E al ladno ciganska sekta izdala saopstenje da su nas sudije gurale, da smo mi prekinuli i to je to. Sad ce limenke copy paste tog saopstenja , kao i sve do sad, i opet ispade da nemamo oci ni usi.
    A sinoc se vecina nije ni pojavila, a ono malo sto se pojavilo je krivilo organizatora..
    Ahahahah, kako ce ih boleti veceras!

10. Dam ti ja 50€ u kešu, platim ti western unionom?

11. Gazimudo, naslov na B92 Grobari počeli nerede, a uvodni pasus glasi ovako:

U policiji navode da su pristalice Crvene zvezde krenule da brane napadnutog navijača koji se na tribini sa navijačima Partizana našao sa namerom da ukrade neki od transparenata.

To što je otišao da skida zastavu to nije provokacija... ma jok...

12. Pa da, oni su heroji, oni hoće da brane, a brani se tako što bacaš stolice i protivpožarne aparate na žandarmeriju.

13. Ma ko ih jebe,navikli smo na njihove izgovore koje im posalju cirkularnim mejlovima pa svi pricaju ko navijeni. Po ko zna koji put, sve smo videli i culi svojim ocima i usima. Videli su i oni. E sad to sto im je sklop licnosti takav, pa ce i sami da veruju u Coviceve lazi, to je njihov problem.

Elem, svidela mi se energija nasih igraca. Videlo se da grizu, da su motivisani, i da veruju da itekako mogu da im gurnu tuksona duboko.

Elem, zna li neko sta je sa Gordonom, nisam video nigde zvanicno..
    I kad se igra u 18 ili 19h?

14. U 19h, valjda se samo nastavlja, mada je Tomašević pominjao da će se možda ispočetka igrati...

15. A sad ozbiljno nešto. Mnogo je zle krvi danas u našem sportu. Neću sada da pišem i nagađam ili dajem svoj mišljanje ko je raspiruje, ali mnogo je toga.

Gledam sport već dve decenije da kažem, i nikada nije bilo ovako.
    Prekid je samo logična posledica godina akumulirane mržnje, a gotovo svaka utakmica je imala ozbiljne incidentne situacije. Nekada je bilo incidenata, ali ne baš na svakoj jebenoj utakmci. Ko je započeo, što i kako, nije više ni bitno.

Utakmica je bila dobra, čvrsta, pravi Derbi. Velika je šteta što se onako završilo, jer bi do kraja bilo ludilo.

Ovako kurac. Nema tu više sporta, košarke niti bilo čega. Opet kažem, eto neću ni da ulazim u to ko je kriv, ali prilično je jasno da ima trulih jabuka i nema nama dobrog, kvalitetnog sporta sve dok se te trule jabuke ne odstrane.

16. Ljudi batalite ih, čitam i neverujem. Pričaju kako mi uzdižemo Duleta u nebesa što baš i nije istina(polovina naših ga ovde i pljuje i mrzi) a oni gledaju ćoravog kao božanstvo jbt. Kontam da on kaže sad izazvali smo Majami da igra sa nama za titulu najboljeg na svetu al su oni to odbili, usrali su se da bi svi slepo i bez pogovora ponavljali njegove reči.
    Znači sramota. A najviše ga brane oni koji ga šatro ne vole. Smeotres. Nije Igor hteo da prekine uopšte, mi smo ćoravi. A za suđenje nek ćute. Svaki u najmanji kontakt im je sviran. Presvetlog Igora niko nije smeo ni da pogleda a ne dotakne.
    Sinoć su oni pokazali koliko mala muda imaju, mudakca bolje reći.
    Jebalo ih sve i kup i ABA i sve ostalo, lepo jedan reče hvala Bogu da ja ne navijam za ONO, hvala Bogu pa sam navijač Partizana i ne moram na svake dve godine da menjam klub.
    Mene bi sinoć blam pojeo da gledam kako moj tim i kapiten mole da se utakmica prekine.

17. Pa onog trenutka kad se obelodani ko je koga gepekovao, ko je kome blokirao sponzore, ko je koga placao, ko je sudio po nalozima,ko je nelegalno izbegao stecaj, kako su stvarani i otpisivani dugovi, tek onda ce moci da se igra samo kosarka.

Ovako i jedni i drugi imaju stvari koje van parketa uticu na drugi klub, i zato se i desavaju sranja van parketa..

18. Mene bi sinoć blam pojeo da gledam kako moj tim i kapiten mole da se utakmica prekine.

Pa i njih je pojeo blam, al vec jutros su imali saopstenje, tako da su krivi Dule, sudije i Radnicki.

19. Ma u pravu ste vi. Ali...
    Danilović je seronja, al' je bar bio igrač, više igračina. A onaj ćoro bio i ostao lopov, ovaj, lopovčina.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.