KK Partizan

1. A pazte ovo:

Navijačka grupa Grobari Jug, izražava svoje veliko nezadovoljstvo povodom epiloga finalne utakmice košarkaskog kupa "Radivoja Koraća". Kao navijači koji su više puta proglašavani za najbolje navijače od strane evropskih novinara i sportskih radnika, smatramo da javne prozivke od strane policijske službe i uprave malog kluba iz predgrađa Beograda, nisu ni blizu istine. Niti su naši navijači preskakali ogradu, niti smo mi izazvali incidente a isto možemo da kažemo i za čelnike našeg kluba. Kao dobri poznavaoci košarke, nikako to nismo mogli učiniti u momentu kada je naša ekipa bila u naletu i kada dominiramo u sportskom navijanju. Štaviše, upravo zbog kluba to ne bismo radili ni kada bismo gubili sa 30 koševa razlike.

Naša jedina muka je bio ulazak u halu jer je konvoj iz Beograda stigao 15 minuta pre početka meča, nakon čega smo ulazili u dvoranu u neljudskim uslovima. Trudili smo se da fer i sportskim navijanjem doprinesemo pobedi svog tima, a na prozivke na koje smo nailazili nismo reagovali.

Ono na šta smo morali da reagujemo jeste prisustvo dva provokatora na našoj tribini, sa Zvezdinim obeležjima koji su poslati sa namerom da nas isprovociraju i da unesu pometnju u samom navijanju koje je nosilo naše igrače. Kako je pomenuti dvojac primećen, skinuta su im obeležja grupe koja sada navija za klub Fabrike Metalnih Proizvoda iz Železnika, a koji je nasličniji klubu kojeg se vrlo rado i sa osmehom sećamo. Taj isti dvojac je postavljen na "šipku" da peva naše pesme kako bismo na lucidni, šmekerski način odgovorili na provokacije od preko puta. Umesto da potpaljujemo vatru, želeli smo da mirnim putem odgovorimo i ne nasednemo na provokacije, jer svi znamo koliko je malo potrebno da se u tako zapaljivoj atmosferi, glupava provokacija pretvori u ozbiljniji incident.

Dominacija koju smo pokazivali od samog ulaska u halu je bila uzrok prekida utakmice koji su izvršili navijači Zvezde, a koji navijaju za jedan sasvim drugi klub. Koliko je naša ljubav prema Partizanu i košarci iskrena dokazuju godine koje su za nama, što se za selektivni dolazak navijača od preko puta ne može reći. Navijači koji biraju utakmice i sezone u kojima će dolaziti na utakmice to ne mogu da razumeju. Zato mi, navijači Partizana možemo razumeti frustracije kojima su bili izloženi i nizak nivo toleranicije za poraz na terenu i na tribinama. Na snimku se sve jasno vidi i očekujemo da se po tome utvrdi krivac. Da li je to policija koja je pustila navijače Zvezde na našu tribinu ili su to, navijačkim porazima, isfrustrirani navijači Zvezde, ostavljamo vama da procenite.

Na kraju smo mi bili ti koji smo ostali u hali 2 sata posle prekida i poslednji izašli iz hale, žedni i razočarani jer nismo videli podizanje pehara od strane naših igrača. Smatramo da odigravanje utakmice bez prisustva publike nije dobro za našu košarku i time je direktno Partizan ostećen jer upravo je Partizan klub koji ima vetar u leđa koji im mi pružamo iz utakmice u utakmicu, iz sezone u sezonu. Ne vidimo kako interni dogovor, diskreditovanog gradonačelnika i predsednika KSS „gospodina“ Đilasa i „sportskog“ radnika iz predgrađa koji se sumnjiči za najgora krivična dela, između ostalog i za tuču sa članovima uprave FK Zvezda, „gospodina“ Čovića, može da bude dobar za srpsku košarku. Nemile scene nisu naša odgovornost i pozivamo da se utvrde pravi razlozi prekida kao i da pomenuti dvojac prestane sa hajkom na Košarkaski Klub Partizan i navijače Partizana.

Sa naglsakom na

Taj isti dvojac je postavljen na "šipku" da peva naše pesme kako bismo na lucidni, šmekerski način odgovorili na provokacije od preko puta.

Jos moj ortak u trenutku pita, ko je bre onaj balavac na sipci?

Ahahahhaha, pa sad razumem zasto su limenke poludele. Poslale heroje na tribinu,a oni ih izdali za 15 minuta ahahhaha

2. Au kakvo jebanje lolololo

Saopštenje čista 10-ka.

Meni je baš krivo što nije juče završena tekma. Bilo je gusto, dobar rezultat, čvrsta košarka. Postojali su uslovi da bude jedno o d ozbiljnijih finala kupa svih vremena. Ovako, jebaćemo ih, ali nije to, to.

3. Ima malo preuvelicanih detalja (pre svega ono oko dominacije od kako su usli u halu,a da budemo iskreni cule su se i limenke jedan deo tekme),al epiteti za kompaniju mi se svidjaju, al sa onim postavljanjem limenki da vode navijanje su objasnili

AL KAKO CEMO DA RECIKLIRAMO LIMENKE VECERAS, PA NECE SE OPORAVITI DO SLEDECEG VIKENDA KAD DOLAZIMO DA FINISIRAMO POSAO U VRACANJU STVARI NA SVOJE MESTO

4. Ne igra nam gordon definitivno veceras. Nece da rizikuju ozbiljniju povredu, bice spreman za vikend!

5. Koje sranje bez publike. Kao da se igra nešto...ne znam ni ja šta.

6. jebem vam mater slepu pa šutnite sa poludistance!!! 15 puta gledam kako napravimo dobru situaciju za pik end pop i naša goveda konstantno idu pod koš na onog raška katića. PA RAŠKO KATIĆ BI DO SAD SHVATIO DA NE IDE

7. Uspela su ciganska smrdljiva govna u onome što su i namerila juče. Nek se raduju onim čime bi se svako normalan stideo. Jadni su. Toliko od mene.

8. Ipak se desilo ono što sam očekivao da će biti. Mlađi tim je poklekao u čudnoj atmosferi. Nismo ništa pogađali, a pravili smo "faul-koš" tako da oni lako daju koš. Znači vrlo slabe faulove pri njihovom šutu.

Meni ostaje žal, jer kao što više puta rekoh, što je ovo moglo da bude jedno mnogo jako finale, za pamćenje, a ovako je nekako...ne znam....možda neki F4 ABA lige donese tu utakmicu za pamćenje.

Ja mislim da je pozitivno što oni nisu pokazali da su bolji koliko pričaju, tako da malo vedrije ću čekati već nedeljni duel, s obzirom da sam i ja mislio da su malo više jači od nas nego što jesu.

9. Nema veze, jebaćemo mi njih, ja se uopšte ne sekiram.

10. vratiće se ovo sve nama! uzećemo abu ja vam kažem. PARTIZAN JE INSTITUCIJA

11. Ni ja. Nova tekma kreće već kreće za koji dan.

12. Mogli smo lako i mi da dobijemo i definitivno nisu tolko bolji koliko se kurče.Videćemo u subotu biće bolje vraća se gordon koji nam mnogo znači.Musli silio bezveze na početku 4 četvrtine trebalo je tad milosav il lučić da budu rešenje u napadu tada kad se videlo da se lomi meč

13. Samo Musli da krene da ubacuje, svaki put ugura čuvara i promaši relativno lak šut. On, Vesterman i Gagić mogu da im prave decu iz pikenrola, tu ne mogu da nas brane. Lovernj će dosta da znači i naravno Gordon za kog ne sumnjam da će da se napali kao nikad do sad.

14. Ispalo da nisam pesimista nego realista :)
    Ovo je očaj živi i ne možemo da krivimo ni Čovića niti Đilasa, da smo stvarno mnogo bolji mi bi ih i danas ugazili ali ušli smo očajno u utakmicu i pukli k'o neki amateri.

15. Moram priznati uz svu našu lošu, u momentima očajnu igru, da su igrači Telekoma sasvim dobri poznavaoci borilačkih veština, i da su sudije u momentima bile definitivno slepe na oči... ali avaj, neka ima kup, izgleda da su ga na neki - van terenski - način i zaslužili.
    Jak je gej lobi majkamustara...

16. Samo Musli da krene da ubacuje, svaki put ugura čuvara i promaši relativno lak šut.

Iskreno ne znam koji je njegov problem jer on odradi 90% posla sa tim uguravanjem i onda ništa, umesto da slomi konstrukciju kolki je, njemu lopta odleti preko semofora, ali da dobro gradi, to stoji, 12 ili 13 skokova nije malo.

17. Neću da čitam komentare ali svakom ko pljune bilo kog igrača PArtizana posle onog izrežiranog prekida od sinoć mogu samo da poručim da puši kurac. Igrači nisu ništa krivi, izbačeni su iz ritma i spremani su da igraju sinoć a ne danas.

18. Neću da čitam komentare ali svakom ko pljune bilo kog igrača PArtizana posle onog izrežiranog prekida od sinoć mogu samo da poručim da puši kurac. Igrači nisu ništa krivi, izbačeni su iz ritma i spremani su da igraju sinoć a ne danas.

+1000

19. Jeste, ne krivim nikoga. I pre je bio uvek neki idiotski pritisak od njih, ali smo bili bolji. Moraš da pogađaš da bi pobedio, to je činjenica. Mi to nismo uradili. Serija 16-1 je stvarno sramota. Jednostavno nisu ušli hladne glave u ovo, pojurili su nešto neizgrađeno na silu i čak kada je FMP slabo šutirao, umesto lagano da probaju to da materijalizuju, oni im se pridružili u pobedama.
    Ovaj nastavak je proleteo samo, a oni su ga odigrali bolje.

20. Niko ne pljuje igrače Partizana, ja sam ponosan na njih.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.