KK Partizan

1. Car koji derbi niste Budućnost haha

2. Nit ste vi Zvezda, hah

3. lol, digla im se cuna uz pomoc africke sljive posle 18 godina i istripovali da su jebaci lololo

4. cak ste i dzileta zbinili sa svim tim FMP CZT sranjima pa resio da odere oboje za svaki slucaj

5. A jeste sad, "odere", umalo vas nismo dobili prekjuče. Da je lopta išla u ruke legende juniora, svašta je moglo da bude.

A ovaj veštački projekat je glupost svakako, to svi znaju.
    A i nije to to kad odleđavaš nešto što je već zaleđeno, nije isti ukus. xDD

6. to je sredio pekovic u vladi, da ne sme lopta junioru. on je dvostruki agent jbg

7. Čestitam na zasluženoj pobedi i da prekopiram ovde post sa Zvezdine teme, pa gde prvo stigne odgovor.

Ako bi neko mogao ukratko da mi napiše šta se dešavalo pošto sam morao da idem kod tasta i tašte pa sam samo povremeno na B92 ispratio tekstualni prenos koji kurcu ne služi jebem ih u prkno. Kapiram da je Džile objasnio Radonji kako se vodi utakmica.

8. Šalabajzer
    Aj Mitke ne seri. Pogledaj opet meč, sudije nas unakazile!!!!!

Dobro pa si bio u hali, mi vas jesmo tukli ko volove u kupusu, ali nam je 90% faulova svirano, Simovnoviću, Laziću i ostalim mesarima ni 50% faulova nije svirano, koliko oni siluju protivničke plejeve u prenosu lopte ono je sramota, barem jedna sekirica padne, ali ja sam zaboravio da si ti dalabajzer.

9. Drago mi je što smo dobili ovu vještačku tvorevinu. Na žalost, onim sramotnim dešavanjima onomad su tako posrali ovaj Kup da je on izgubio svaku vrijednost i džaba se igra. No, lijepo bi bilo uzeti makar jedan trofej jer realno imamo invalide od igrača, njima je i ovo uspjeh.

Jebate svetac, pa uništen je jedan Radnički Kragujevac da bi ovaj mutant od 3 kluba imao pare. Strašno, jezivo.

10. Jebate svetac, pa uništen je jedan Radnički Kragujevac da bi ovaj mutant od 3 kluba imao pare. Strašno, jezivo.

Sunce mu krvavo jebem, kako vam ne dosadi da ovoliko izmišljate.

11. Dobro, unapred pripremljen plan reorganizacije je isključivo Čovićevo pravo.

12. Haha, pa nije valjda ćoravi usrao i radnički kragujevac? :)

Usrao ga je dinkić. A on ga je i napravio jbg.

Sem ako ne misliš da je radnički ugašen da bi pare koje su išle radničkom mogle da idu efempeu, onda u redu.

13. To i nije bio pravi Radnicki Kragujevac nego Swisslion Vrsac koji se premestio u Kragujevac i promenio ime. Isto kao Zvezda i FMP.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.