Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Да и комшији крава буде жива и здрава.
Taj mora još mnogo da raste da bi bio i blizu Saleta. Neumesno je porediti ih. Nije on još ni Miloš Vujanić a ne Đorđević. Ja kažem da mi boljeg nemamo u ovom trenutku i to je činjenica a to što je bio proglašen najboljim ne znači i da je bio najbolji te godine al nema veze.
A ti Šomi idi slavi vaše sigurno igranje EL na vašoj temi a ne serendaj ovde kad te niko niko ništa nije pitao. Za Kešelja koliko vidim niko ne protivureči da je puvalo, jer i jeste čovek je propao a mogao je mnogo. Sad maše peškirima. jbg mora i to neko. Bjelicu jedino Džoni ne gotivi tako da malo mašiš poentu svojim klinačkim upadom da možemo nekom da se sagnemo tako da ljavaj odavde ako nemaš šta pametno da kažeš.
Невероватно је да сваку тему успете да претворите у ми и ви, наш и ваш... Ајде да се бар мало трудите да покушате да изведете ту компликовану радњу звану објективно сагледавање - него јок... МИ > они, увек, па да се не знам о чему говори.
Мене је само заинтригирало због чега се на вашој теми расправља о степену пувализма код наших бивших играча, нисам хтео да провоцирам ништа. Овде се више расправља о ЗвездиФмпБеоградДиваТелеком ГаспромТојотаВатиканСопот и играчима ЗвездеФмпБеоградДивателекомгаспромТојотаВатиканСопот него о Партизану. Мало и о Лукићу продискутујте, није на одмет. То је то од мене, нећу више да пишем овде јер сам циган и не бих да вам смрдим. Цмокче.
Tako svi kazu Somi, nece da pisu vise kad ono...
Nije baš da si u pravu Šomi, ako ćemo realno. Mislim i ja dolazim ovde iako sam Zvezdaš nešto raspravljamo i to, nekad dođe do prepucavanja al' ništa strašno. Meni ovde kul ima pametnih ljudi koji razumeju sport, a neće samo da se svađaju...
AHAHAHAHAH
Čitam prošlu stranu i odustao sam kad sam vidio da je Teodosić bolji od Saleta a možda će biti bolji i od Moke hahahahahhaaha pa jebo vas ćaćin ćaća dal ste vi normalni, čujete li vi sebe? :D
Dobro, to je vec preterivanje.
Aj stvarno da se vratimo na temu KK Partizan, za Tea, Bjelicu i ostale ima tema o repki.
Elem, KOJI CE NAM KURAC OVAJ ALEKSANDROV?
Lika su proglasili za uber talenta, onda je presao u Zvezdu, ispostavilo se da je nista vise od proseka, onda se povredjivao, i od tad igra po nekim zabarskim fenjerasima, i svabskim, belgijskim ili kojim vec mongoloidnim timovima..
Ne znam od koga je on to kvalitetniji na toj poziciji pa ce da ga zameni? Od Gordona? Gordon bi mogao decu da mu pravi i u napadu, a pogotovo u odbrani.
Kao klinac sam igrao protiv njega, tad je jos bio u nizim kategorijama FMPa. Lik smisla za odbranu nema, sankali smo ga svi od reda.. Ok, proslo je mnogo godina od tad, i napredovao je sigurno,al u trenutku nisam mogao da verujem da pored njegovog imena stoji ime Partizan.
I nije mi jasno, u koju se to koncepciju uklapa on a ne Novica..
Ok, ima Aleksandrov poprilicno dobar sut, al koji ce to nama kurac, kad Dule skoro pa ni Bertansu ne da da sutne osim ako nije poslednji sekund napada ii tekme :)
Citam sad da se pominje neka zabrana registrovanja igraca dok se ne izmire dugovi prema Rasku, Macvanu i Raduljici.. Daj boze da nikad ne platimo,samo ovog majmuna da ne dovedemo :D
Много га тупите, бре
НИКОЛА ПЕКОВИЋ ШАЛАЛАЛА
Brate a ko je rekao da se Novica ne uklapa u koncepciju, našu ili bilo čiju? :D
Aleksandrov nije potpisao, možda će ali vrlo verovatno neće. Nema potrebe da tupimo o njemu sad ako potpiše biće dovoljno vremena.
Gordona moramo da se odreknemo pred našu ligu, ili njega ili Gordića ali teško da će da nađemo našeg pleja kao zamenu tako da će Gordon da ode.
Pa to za koncepciju sam bio u fazonu, nisu hteli da dovedu Novicu a dovode ovog poluretarda iz peki leki lige.
EDIT: Lovernj ce extra odmeniti Gordona, jedino je smor sto necemo moci da ih imamo u isto vreme, pa da konstantno imamo dobrog skakaca u timu.
Zato moramo to da iskoristimo u ABA ligi.
Koliko puta treba da vam kažem da Novica ne može da igra za nas i da se i on i Partizan tu ne pitaju apsolutno ništa. Miško reko ne i to je to. Njega Miško plaća od raskida ugovora sa Realom, ulaže u njega i želi da masno zaradi na njemu a od Partizana sigurno ne može da zaradi toliko koliko hoće. Igra za Megu koja je Miškov tim samo da bi se vratio u formu a ovaj ga svejedno plaća i čim bude spreman otićiće u neki klub koji će masno da ga plati. U Partizanu postoji šansa da se on povredi ne daj Bože a MIško to ne želi pa igra u njegovom timu i trenira pod posebnom prismotrom.
Da je do Novice i Partizana on bi uveliko bio naš igrač ali se ne pita ni klub a ni on. Jbg takva je realnost danas. Kao što Veselom menadžer nije dao da za vreme lock outa igra za nas iako je ovaj kukao da se vrati. Igrači se ne pitaju go kurac više pogotovo ako su mladi i još nisu zvezde.
Razumem ja sta ti pricas, al ja licno smatram da je ista sansa da se Novica povredi i u Partizanu i u Megi. Ako vec pominjes to da Misko placa Novicu,zasto ga ne bi ustupili Partizanu koji bi mu sigurno davao neku platu, a kad smo kod forme i prelaska u veci klub, mislim da su Novici drasticno vece sanse da ga vide u Partizanu nego u Megi.
Al da ne duzimo pricu o njemu, posto je bespotrebno, ne igra za nas, niti ce skoro, tako da ne kucamo bzvz na ovoj temi.
Pa nisu iste šanse kod Duleta se spartanski trenira, nema zajebavnja i niko nije povlašćen a Novica mora polako da ulazi u ritam a plus u 90% klubova u Evropi se ne trenira ni blizu jako kao kod Duleta a ne u Megi. On u Megi trenira pod prismotrom i ne mora da kida kao što bi morao kod nas. Drugo nije isti nivo basketa ona naša liga i ABA liga. Da ga neki degenirik slučajno malo jače odvali i sjebe ga ponovo i Miško može da se jebe u dupe a u našoj ligi ne postoji niko ko bi Novicu čuvao toliko agresivno da bi mogao da ga povredi, da budemo realni ne znam da li ima takvog idiota koji bi se usudio da malo jače udari Novicu i tako se potkači sa zalizanim Miškom i tako verovatno sebi usere karijeru.
Novica ne mora da bude viđen uopšte svi već znaju ko je i šta je. Treba samo da bude spreman i to je to.
I ja bi isto voleo da igra kod nas verovatno više od svega, jer je on jedini kog više gotivim od Kecmana od igrača koji su igrali kod nas u zadnjih deset godina ali zaliazni govnar ima druge planove, neće da rizikuje ni najmanje i to je to.
Ne ide da kažeš nije hteo klub da ga dovede, ne pita se tu klub ništa jbg. Mnogo smo grešili oko igrača ove sezone al nedolazak Novice ne može da se pripiše klubu kao greška.
hahahahhahahaha :D
KOOOOOOOOOOO JEBE CEDEVITU U ZAGREBA SRED?
PAR TI ZAN EM-TE-ES
el prenosi neko?
Arena
E jebiga nemam arenu, moram opet izgleda da gledam preko nekog levog strima...EBAĆEMO CEDEVITU