KK Partizan

1. lolo sad sam čuo na radio s, DULETU VUJOŠEVIĆU DANAS ROĐENDAN! KARAJ DULE GLUPE USTAŠE!

2. Раднички победио Будућност.... АЈМО БРЕ ПАРТИЗАН, ЗА СРПСКИ ФАЈНАЛ ФОР.... ЈЕБИТЕ ЦЕДЕВИТЕЕЕ....

3. ЈЕБАЋЕМО ТИТУЛУ!

4. Je l' na jebenoj Areni prenos?

5. Jeste Kure, jedino da nabodeš neki strim.

6. http://www.sportlemon.tv/c-6.html

Ljudi evo strima, komada šest neki valjda radi.

7. Za sada smo očajni.
    Nemam koga da izdvojim nešto kao dobrog jer svi do jednog igraju loše. Cedevita kriv kurac od ekipe i samo nas to drži da ne gubimo jedno petnaest razlike.
    Jako loše. Nadam se da će se malo trgnuti igrači. Lučić nam treba, a osim jedne trojke ništa od njega. On mora da pokrene ekipu.
    Za sada katastrofa.

8. Opušteno, tu je Bertans. :)

9. Vid ga mađija, dok pisao on dade i košfaul.

10. Gagić ni pravila ne zna lolo

11. Први пут у животу навијам за Пакистан, само да усташе не оду на фајнл фор. Ето, нек вам (нам) је са срећом.

12. Saci nas izbaksuziro... :)

13. Ако вас избаксузирам, од сад ћу на свакој текми да навијам за вас хе хе

14. Samo nešto Bertans i to je to. Kao i obično.
    29% šut za dva poena....
    Milosavljević potpuno nepotreban na terenu, Musli ne zna gde je. Gordić takođe popunjava broj igrača na terenu dok se bledi Vesterman odmara, Lovernj ili kako god da se zove kao juče da je došao u Partizan. Lučić ne šutira kad treba. Gagić jedini za ocenu 2, znači loš, ali nešto kao radi. Ne znam. Da ne nabrajam. Užas. Ovo je najgore poluvreme Partizana ove godone, što sam i očekivao jer je bitna utakmica. Kad god je bitno mi ne znamo gde smo. Da l' je bitan napad, bitna nedelja, bitna utakmica, bitan sekund, mi odigramo loše. Imaju još malo da se trgbu, da nas Cedevita ne usere jedno 20 razlike.

15. Не састављамо се, срећом ни они не блистају

16. Ja kad sam pričao nešto govorili ste da, citiram ''ne serendam i ne budem ciganin''. Ok, moje izjave da partizan za mene više ne postoji jesu ciganske, ali izjava da nećemo duuuugo videti evroligu je skroz na mestu.

17. Nadam se da nisi u pravu Zapata, ne bi valjalo. Ipak je basket naš sport. Videćemo.

18. Dobro bre, još nije gotovo, majka mu stara.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.