E je l' ste videli koliko ih boli poraz? Baš nas ne gotive. Tomasu ne ide protiv nas pa da napuni 50 poena opet izgubi. Takozvani Kecman sindrom lololo
Lučić me razočarao, slaba ali baš slaba partija, Vesternam prosek, ali ove pobede ne bi bilo da nije bilo Bertansa, samo zbog njegovih trojki smo dobili samopouzdanje a pored toga dečko kida koliko se trudi.
Hvala kurcu da jedna klackalica ove sezone pripadne nama. Suton nas je trp'o ko mlade kurve, dok nije izašao. Koji jad od centara imamo, to nije normalno! Onaj Gagić ima visinu, snagu, brzinu... jedino mu Bog uzeo pamet. Glup je za medalju. Treba pustiti onog malog (čuj, malog) Milutinova da više igra. Od Muslija i Gagića nema vajde.
Ali kad treba da ih stignemo ili prestignemo, Gagić pravi korake, a onda legendarni Musli koji nas je koštao sigurno 5 pobeda ove godine, promaši sa milimetar koš. Neverovatno. Jednostavno treba da igra onaj mali Milutinov i gotovo. Musli nas preskupo košta.
izvini, Džoni, ne čitah ranije postove, ispade da te plagiram. Sve si rekao.
Musli ubi. Ne znam šta je dečku. Nama je trener uvek govorio ko ne ide ka košu u reketu, taj može da ide kući. Znači ne da zabadaš glavu u igrača niti da okrećeš leđa i gledaš kako da se oslobodiš lopte, nego skok, izvijanje i šut ili asistencija. Ovo što on radi je užas. I kao kamen da baca sa ramena....užas. Mora da ide.
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ЈЕБИ УСТАШЕ
HAHA NEKO HOĆE DA TUČE SUDIJE, A TO NIJE DULE :DD
JEBI NE VADI!
lolololo
@Dub
Dule je nikad mirniji ove sezone. lololo
JEBI PAZARA!
OOOOO JEBI USTAŠE
OOOOO JEBI USTAŠE
OOOOO JEBI USTAŠE
JEBI JEBI USTAŠE!!!
E je l' ste videli koliko ih boli poraz? Baš nas ne gotive. Tomasu ne ide protiv nas pa da napuni 50 poena opet izgubi. Takozvani Kecman sindrom lololo
Lučić me razočarao, slaba ali baš slaba partija, Vesternam prosek, ali ove pobede ne bi bilo da nije bilo Bertansa, samo zbog njegovih trojki smo dobili samopouzdanje a pored toga dečko kida koliko se trudi.
Hvala kurcu da jedna klackalica ove sezone pripadne nama. Suton nas je trp'o ko mlade kurve, dok nije izašao. Koji jad od centara imamo, to nije normalno! Onaj Gagić ima visinu, snagu, brzinu... jedino mu Bog uzeo pamet. Glup je za medalju. Treba pustiti onog malog (čuj, malog) Milutinova da više igra. Od Muslija i Gagića nema vajde.
JEBI MULTIVITE!!!
КОЈА СРЕЋА НЕ ВИРУЈЕМ ДЕЛИРИЈУМ РАДОСТ ПРИСРИЋАН САМ. ЕТО НАС ФАЈНАЛ ФОРЕЕЕ!
Bertans i Vesterman su odigrali kraj do jaja. Milosavljević osim onog koša za pobedu ništa, ali opet ponekad je i to dovoljno. JEBAĆEMO ABA LIGOA!!!!!
Još rukomet da rešimo i onda smo cigane i ustaše izrešavali lepo ove nedelje. Toliko o onom kopiranju našeg izraza "Voda-Vazduh-Zemlja".
Kao danas, fala kurcu!
Dobra i bitna pobeda. A počinje da se vraća svašta što smo ispustili ove sezone.
Pošto smo izgubili barem 5 utakmica kada smo igrali dobro, pogotovo mislim na Evroligu, red je bio da pobedimo jednu u kojoj smo igrali OČAJNO!
U pizdu materinu, kad i ja moram da se sikiram hoćete li na f4.
izvini, Džoni, ne čitah ranije postove, ispade da te plagiram. Sve si rekao.
Musli ubi. Ne znam šta je dečku. Nama je trener uvek govorio ko ne ide ka košu u reketu, taj može da ide kući. Znači ne da zabadaš glavu u igrača niti da okrećeš leđa i gledaš kako da se oslobodiš lopte, nego skok, izvijanje i šut ili asistencija. Ovo što on radi je užas. I kao kamen da baca sa ramena....užas. Mora da ide.
JEBIII!
НЕ ВАДИ!