KK Partizan

1. Sad čitam vesti i nigde se ne spominje da će neko da bude kažnjen zbog onog juče.Pa jel moguće da samo Dule dobije suspenziju kad podivlja kako za onu evakuaciju sudija niko nije kriv.

2. Johny, idi na tv.utakmica.rs , ima tamo stream arene 1 non stop

Ima da napravim neki kanal JohnnyBasketball i samo basket na njemu da ide jebeš mi sve. Ima da userem i Arenu i Sport klub i sve...

Baciću pogled na emisjiu svakako.

3. Sad čitam vesti i nigde se ne spominje da će neko da bude kažnjen zbog onog juče.

Није још коло комплетирано коло. Биће вероватно сутра казни.

4. Ali trojka Tomasa sa 8 metara...ponadao se decko :D

5. Meni je Bertans kralj,svaka čast dečku...

6. TAKO JE BRE JEBENO! Konačno i mi da dobijemo neizvesnu završnicu, pa to je naš trejd mark jebeni bre ((:

7. Proguta mi danas kilometarski post, poludeo sam. A Kaizena zabole kurac.
    Elem ukratko: Bertans i Vesterman kobjasnili. Vesterman se budi i odigrao je odličnu utakmicu jedino što bih mu zamerio jeste to što u zadnjem napadu nije bacio loptu Gordonu kad su ga udvojili i ostavili Gordona samog nego je krenuo u onaj samoubilački ulaz, da ne bi Milosava svašta bi bilo :D
    Ne mogu da se setim ko je napisao da je Lučić bio slab. http://www.juznatribina.net/vbforum/images/smilies/11_pop.gif
    Čovek je dao 18 poena što je za Evropu i više nego dobro. Ja ne znam šta se očekuje da daje po 40 poena?
    E sad jebem mame Musliju, Gordiću i Gordonu i da se ja pitam odma bi im podelio otkaze. Sramota bre. Pogotovo Musliju, mislim da toliku količinu kurcobolje u životu nisam video. Konjina jedna. Stignemo onih 9 razlike u trećoj pa ih i pređemo i onda Musli za manje od minuta uspe da usere sve to i oni se opet odlepe.
    Gagić ne zna al se trudi a i popravlja se a ovaj je najbolju tekmu odigrao protiv CSKA u Pioniru i od tad samo nazaduje polako ali sigurno.

I na kraju i dalje sam srećan ko malo dete iako je prošao ceo dan od pobede. :D KOnačno dobismo neizvesnu završnicu i to gde i kako :D

8. Htelo vas na Vujoševićev rođendan. Lepo smo očitali lekciju hrvatima. Nego, što se tiče završnica pre ste bili bolji, moguće da je zbog Koprivice. Bio je u VA, držao predavanje i kaže da je koncipiran bio trening da se najbolje igra pred kraj, kad izdrže 35 minuta, on se opusti jer zna da imaju sve što treba da dobiju na kraju. On je otišao, i eto mnogo problema u završnicama ove sezone... moguće da je to jedan od razloga.

9. Ma kondicioni je posebna priča, to si u pravu i to mnogo. Ovaj degenerik radi pripremu za specijalne jedinice koliko sam čuo, zato nam igrači deluju polumrtvo. Nadam se da će i on da popije šut kartu na kraju sezone. Al Koprivica jbg neće da se vraća, mator je i oće samo da predaje.

10. Proguta mi danas kilometarski post,

Овај форум као оно дрво што једе змајеве из Чарлија Брауна.

Гледам снимак и толико смо лоши у првом полувремену да сам отишао на сајт лиге да погледам још једном ко је победио на крају.

11. Uf onda je sve jasno. A Koprivica je stvarno majstor, zna čovek mnogo. Taj verovatno nabija neke pogrešne grupe mišića, tako su i Jelenu Janković sjebali. Treba ipak poznavati sport bolje za kondicionog.

12. Sva sreća pa su i oni bili očajni. Gordon je uspeo da odigra ubedljivo najgoru partiju od kad je u Partizanu. A i Gordić vala.
    Al Tomas 90% šut iz igre i na kraju poraz :D On se već jednom razočarao u košarku kao sport bojim se da ga ovo ne dotuče :D

13. Вама највише фали Владе.... Чак више и од Кецмана.... Он је стварао оне силне центре, а да ради на Гагићу, Муслију и Милутинову, барем један би био на до јаја нивоу са сигурних 15ак поена по утакмици, 20 против тимова са лошијим центрима.... Видело се против Цедевите, искључе им центре, ал' нема ко да користи то.... Ал' битно да их је Милосав појебао на крају....

14. Al Koprivica jbg neće da se vraća, mator je i oće samo da predaje.

Koprivica mi je predavao na fakultetu, fantastičan profesor sa veoma zanimljivim predavanima i gomilom anegdota sa treninga Partizana. Među mojim kolegama vlada ubeđenje (prilično opravdano što se mene tiče) da su makar četiri Partizanove titule od ovih 11 osvojene zahvaljujući njegovim kondicionim treninzima.

15. MA JEBOTE JEBAĆEMO ABALIGOA LJUDI EJ, ČUJETE LI?

16. SILOVANJE STEVOJNEEEEE ABALIGOAUEEEEE

17. Солидне паре могу да се узму за њега на крају следеће сезоне.

pa vi pricate cele godine kako stvarate ekipu za buduce sezone i kako vam nije u prvom planu da ove godine nesto uradite, a vec idu price koliko love moze za koga da se uzme

18. Među mojim kolegama vlada ubeđenje (prilično opravdano što se mene tiče) da su makar četiri Partizanove titule od ovih 11 osvojene zahvaljujući njegovim kondicionim treninzima.

Napokon i sa mnom da se složi neko. :D

19. pa vi pricate cele godine kako stvarate ekipu za buduce sezone i kako vam nije u prvom planu da ove godine nesto uradite, a vec idu price koliko love moze za koga da se uzme

Jebaćemo vas i bez njega, nemoj da brineš.

20. Meni je najjači Gazimudo na ovoj temi. On stalno spominje kako je našao neki recept i samo traži neke recepte stalno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.