KK Partizan

1. Dub
    Meni je najjači Gazimudo na ovoj temi. On stalno spominje kako je našao neki recept i samo traži neke recepte stalno.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/009/832/dafuq-did-i-just-read-meme.jpg

2. GAZIMUDO DAJ RECEPT! Gazimudo kuhar.

3. Gazimudo iskombinovao recept za pobjedu.

4. da li meni ovo miriše na gazimudo šizenje?

5. Gazimudo Voki Kostić lololo

6. gazimudo andraš ololo

7. Gazimudo Voki Kostić

ahahhahahah

8. Gazimudo , gazimudo!

9. http://www.mondo.rs/s280895/Sport/Kosarka/MONDO-_Nece_svi_sa_Jadrana_moci_u_Evroligu_.html

'Evroligu jer imaju hale koje primaju dosta manje od 5.000 gledalaca i nemaju aerodrom sa redovnim međunarodnim letovima u krugu od 100 km!

Koje govno od lige, pa to znaci da nijedan klub koji je u nekom gradu bez bar milion stanovnika ne moze da igra evro ligu... sto je stvarno smijesno....naravno da dvorana mora da ispunjava sigurnosne i uslove kvaliteta terena, ali cuj sad ovo, daj bogatima a pisaj po sirotinji, pa sto ne naprave nesto tipa NBA lige i cao zdrao....

10. Не капирам ово ако аеродрома. Зар нису Лакташи баш близу аеродрома?

11. pa jesu, ali nas BL aerodrom nema REDOVNE medjunarodne letove...

12. Па шта подразумевају под редовним? Имају ред летења. Били су они летови за Љубљану, а сад имају и за Цирих.

13. Use of an arena with a minimum capacity for 5,000 seated
    spectators that is less than a four-hour commercial flight from
    Frankfurt

Availability of at least two 4 star hotels within the city area
    where the arena is located.

International airport at a maximum distance of 100km by road
    from the arena, with enough daily flights to allow the teams to
    have access to the city under the right conditions, without
    significant disruption to their schedule.

The club must be in a sound financial position, will not have
    been formally declared bankrupt or insolvent by a competent
    body in its home country and will not have entered into
    liquidation or dissolution. Notwithstanding the above, before
    rejecting the participation of this club in the event that it has
    been formally declared insolvent, ECA may request additional
    information from the club, including that its financial position be
    evaluated by an auditing firm in order to establish if it is possible
    for the club to follow an alternative write-off plan or a debt
    recovery plan to overcome the insolvency situation within a
    reasonable deadline. In this case, ECA may accept a provisional
    registration of the club.

14. verujem da neće biti problem za halu, niko ne brani recimo radničkom da igra u beogradu ili igokei u lupam zagrebu ili sarajevu (mada mislim da se zetra urušila?)

15. Pa shvatili su vjerovatno da nemaju preterane marketinske koristi da BIH klub igra EL, pa sad traze izgovore, da je u pitanju neki mali klub iz bogate zemlje ne bi pravili neku frku...

16. inače

http://www.mondo.rs/s280860/Sport/Kosarka/Srbija_dobija_razvojnu_ligu.html dobra stvar!

Izneta je i ideja da se uvede minimum mladih igrača koje moraju da igraju za klubove u domaćim takmičenjima.

17. Upravo je najveći problem bila hala, koliko sam ja obavešten. Njihova hala nema 5000+, ali su našli rešenje da dodaju montažne tribine, i to bi bilo OK. Sve ostale uslove Igokea ispunjava. Pitanje je samo da li ONI hoće da igraju Evroligu, tj koliko im se to isplati. Doduše, od nedavno je i pitanje koga ABA hoće u Evroligi, jer menjanje propozicija u sred takmičenja je stvarno amaterski.

Ako je istina da će hrvati da se povuku iz lige, to bi bilo do jaja, jer bi onda i mi izašli, KLS bi se vratio na noge, a kurac bi ostavili prohodnost samo Slovencima i Mađarima jebenim.

18. ali su našli rešenje da dodaju montažne tribine, i to bi bilo OK.

TEska kugla, buraz mi je inace gradjevinski inspektor i bio zaduzen i za tu dvoranu, on kaze da je to gotovo neizvodivo da se nagura na 5 k...al' ko zna....

19. pa sto ne naprave nesto tipa NBA lige i cao zdrao....

Узгред, ово ће и да направе. Следеће сезоне је тројка на 7,24. Правила ће врло скоро да се начисто изједначе и нема препрека за озбиљнију сарадњу са НБА лигом. У ствари, једина препрека су сиротињски клубови који се један по један елиминишу.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.