KK Partizan

1. Uopa , puko Radnicki od Zadra.
    Ako dobijemo sutra idemo na trece mesto!
    Bice uzbudljivo, a Igokea realno sabija.

U tom slucaju, igokea i FMP bi imali isti broj pobeda nakon ovog kola (cisto sumnjam da ce puci od raspalog Sirokog), sto znaci da FMP moze u poslednja dva kola da izbori prvo mesto. AKo i Partizan odigra valjano, mozemo na trece mesto, sto znaci da ce prvo polufinale biti Zvezda : Radnicki a drugi mi i Igokea.

2. Znači mi i Radnički finale lololo

3. JEBEMO IGOKEU ZA 4 I PO SATA!

4. čini mi se da smo majstorski izrežirali sve!

zvezda sad dobija, partizan dobija, radnički izgubio.

sledeće kolo svi dobijamo, budućnost gubi protiv zvezde jelte, igokea se možda "oklizne" protiv olimpije, i tabela je sledeća:

zvezda, igokea, partizan, radnički.

poslednje kolo partizan dobija, zvezda možda gubi od radničkog, budućnost onda radi šta hoće, može da se desi da cibona tuče igokeu samo da bi se poređali kako su zamislili.

sve mi izgleda na mnogo lepo odrađenu mućku, da cigani budu prvi, mi da osvojimo abaoa, a dodik da nam popuši masan kurac lololo

5. I onda izmisle pravilo da grad potencijalnog Evroligaša mora da ima tačno 414 samoposluga, 78 banaka, i 93 kladionica, I 193 semafora.

6. Mrzi me da idem sad po karte a odraće me tapkaroši posle oca im lopovskog jebem. Kontam da će da nabiju cenu 300 kinti a košta 100. Moraću da se umuvam nekako u halu.

7. JEBEMO IGOKEU ZA 3 I PO SATA!

8. Туцани, ош ти ја узмем карту раније?

9. JEBAĆEMO DODIKE OLEOLOELEO

10. сад или никад текма - ако сад не откину пааа не знам каће.

11. aj Mlazoni brate ako te ne mrzi

12. JEBEMO IGOKEU ZA 2 I PO SATA!

13. JEBAĆEMO IGOKEU OLEOLEOLE!

14. SAMO AKO USPEMO DA ONI DAJU MANJE KOŠEVA OD NAS, USPEĆEMO! ZNAČI JAKA ODBRANA... I JAK NAPAD, DAŠTA!

15. Ma uspećemo bre, sad ili nikad, mora pobeda!

16. JEBAĆEMO IGOKEU ZA 2 SATA

17. ZA 2 SATA I 4 MINUTA JEBEMO IGOKEU

18. Ljudi, tijanic se otvorio za prenos na RTS2. Znaci ono to je praznik, znaci ono pobedjujemo!
    Jebemo Igokeu za sat i 58 minuta!

19. JEBEMO IGOKEU ZA SAT I 54 MINUTA!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.