KK Partizan

1. Ljudi, tijanic se otvorio za prenos na RTS2

Zato je led pado danas
    JEBI IGOKEOA

2. JEBEMO IGOKEU ZA 59 MINUTA!

3. STA BRE 59, ZA 58 MINUTA JEBEMO IGOKEU!

4. JEBITEEEE IGOKEUUUUUUUUUU!!!!!!
    Ajde Grobarčići, svim srcem sam uz Pigija i družinu!!!

5. JEBEMO IGOKEU ZA 25 MINUTA!

6. JEBI IGOKEAAAAAAAAUUUUU

7. Ljudi, tijanic se otvorio za prenos na RTS2. Znaci ono to je praznik, znaci ono pobedjujemo!

КО ГА ЈЕБЕ, БОЉА СЛИКА НА АРЕНИ

8. JEBI KURCEOM U ČMAOAOARRRRR IGOKEUUUUUUUUUU

SILOVANJE STEVOJNEEEEEEEEE

9. AAAARRRRRRRRRRRRIJUIJUIJUIJUUUUU

IGOKEA KURRRRRRRRRVAAAA!

10. KLADIJO SAM SE NA VAS, MORATE DA DOBIJETE!

11. ČAK ĆE I MUSLI JEBATI IGOKEUUUU

12. JEBI BRE IGOKEAAAUUU!

13. Odlično igraju momci, jedino Musli malo zatajio ali to nije ništa novo.

14. Vid što aca ima svoju emisiju lololo

15. Ljudi, tijanic se otvorio za prenos na RTS2. Znaci ono to je praznik, znaci ono pobedjujemo!

Sunce ti, ja nisam ni pokušavao da vidim ima li prenos. Odma' našao lajvstrim. Navika je čudo.

Da ih ne ureknem, igraju odlično! Čak i Gagić. Imao je dvije lopte sa očima, kao Divac nekad.

Ali Lovernj... kakav će ono igrač da bude... Njemu samo fali malo kontinuiteta u nastupima pa će da kida.

DOBIJAMO!

16. Ljudi, Gagic celu sezonu ima sasvim solidne partije. JEdino ga jebu izgubljene lopte, a to nam upada u oci..

17. Lovernj odličan, Gagić me prijatno iznenadio!
    AJMO CRNO BELI!

18. AJMO CRNO BELI!

UMRO JEEEEE TUĐĐMAAAANNNN FRANJAAAAAAAAAAAAAAA. :D
    Jebiga, napenalio si se mnogo, bilo je jače od mene. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.