Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Inače, ja Dodikeu smatram za srpski tim. F4 ima da bude srpski! Izuzev Lovernja i Vestermana, koji su, znamo Francuzi, i onih subsaharaca iz Zvezde Dive.
ПРОГУТА МИ ПОСТ, АА!
Овако...Гордић, кога лично не волим, је просечно одиграо, нервира ме што избегава шутеве кад је сам, него се набија у рекет и враћа лопту, подсећа ме опако на Паласија. Богдановић добар, Гагић и Ловрењ (НЕ ЈЕБЕНО ЛОВЕРЊ) одлични, мала минутажа Муслију, скоро никаква минутажа, а то ми се свиђа. Дечко је играо 3 минута и засрао све што може. Бертанс погодио кад треба, поготово задњу тројку. Милосављевић баш лоше одиграо, једна од најгорих његових партија, осим оне двојке пред крај ништа није могао да погоди. Вестерман добар, мада ме нервира што је брзо направио фаулове, па је морао јебени Гордић да има мало већу минутажу. Зауставили смо Едвардса, нашли решење за њега, он направио неспортску и тад смо се малтене одлепили. Требали смо да добијемо ово 20 и више, с обзиром да је Игокеа очајно играла у 2. пол., поготово Бркић није могао ништа да погоди, Едвардс је трансферисао под кошем, једино су Јоровић Дозет и Штембергер нешто мрљавили.
успавах се баш пред почетак текме, бедак Ч/
Био би ред да се након ове победе опасуље.
ЈЕБИ НЕ ВАДИ
Musavi, vidim ja da cete i vi da nas pustite sledeci put kad budemo igrali.
Не знам како вас није срамота да тврдите да вас нису пустили.
http://www.dodaj.rs/f/L/J3/sODSiZT/milorad.png
Dobro smo odigrali tekmu.
Pobeda nije dolazila u pitanje jer smo samo prvu četvrtinu bili lošiji od njih. Dalje smo bili non-stop bolji.
Utakmica je bila odlična, a da je nameštena može da tvrdi samo onaj ko nije gledao ili neki baš ono totalno neralni ciganini, istraumiran od torture i trauma, pa se sada plaši, nakon sjajne pobede protiv tima kog oni ne mogu da pobede, da ne bude "ko te jeb'o godinama, jebaće te opet" (što će se i desiti). Ovim ne želim da strpam sve navijače komšinice u isti koš, nego samo neke.
Vesterman, Lučić, Gagić i Bertans najbolji, a ostali ih pratili. Čak i Musli nije preterano zasrao, ali najzad je više bio na klupi. Gordić bolje nego obično, mada opet se zabijao glavudžom u reket. U principu Veterman, Lučić i Žućko su dali trojke kada treba, što se desilo i protiv Cedevite, a u nekim prethodnim porazima nije. U skoku vladamo kao i obično.
Igokea dobra ekipa, kojoj nije bilo dozvoljeno juče da se razmaše, mada pretili su u par navrata, ali su efektno suzbijani.
Odlična pobeda, jako dobar basket.
JEBI, NE VADI!!!!!!!!
Је л' нас Човке премирао да победимо Игосе?
Ja pisem vec mesecima da cemo ici u Evroligu bez obzira na plasman u ABA ligi. Evroliga je privatno takmicenje, oni ne zele nekakve jednogodisnje projekte bez porekla, jasnog imena, adrese, sumnjivog izvora finansiranja... Njima bre trebaju velikani, tipa Partizan.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MIcAh1b1On4
Зато и постоји опасност ако ми сами не изборимо ЕЛ, да Игокеино место дају некој Локомотиви из Русије или Баденвитбергерраухбартену из Рура.
To što reče truć.Zbog toga mi i dalje nemamo A licencu a imaju prokom i efes
Zamisli kakav bi to posao bio dogovorimo se sa Dodikom da nas pusti(kako drugačije mi smo sve uspehe ostvarili jer su nas puštali) i još od ćoravog uzmemo pare. Milina bre.
Мени само жао Муслија ту. Гарант му неће ништа исплатити. :)
хвала вам, ето
bez transferisanja u vidu ''pustila vas igokea''
Мени само жао Муслија ту. Гарант му неће ништа исплатити. :)
Aj bre ne serite, decko je bio najprijatnije iznenadjenje sinoc! Nije ga bilo na terenu , bukvalno :D
A sto se tice pustanja, jebiga, musavci se dure jer je mladji Dodik cigos a nije ih pustio,a stariji je grobar i pustio nas je. Razumite ih, to je nepravda. Zasto samo nas pustaju a njih ne?! O BOZE ZASTO!?
Ја bih od igrača sinoć istakao Čakarevića. Čovek je fantastično odigrao svoj deo, bez ijedne greške. Svaka mu čast. :D
Bila je to vrlo bitna uloga, taktička izmena a Čakar je dokazao da je dorastao takvom izazovu lololo
Realno, bolje Misu Tumbasa da stave u sastav umesto Cakara i Djekne. Musli moze biti koristan za pravljenje faulova..
Musli bi mogao da služi ono ako se lopta ukuca na obruču pa da je skone i to.
LOLO JEBI IGOKEU!!!
Mada mi žao malo...naši su.
Миши је пао проценат шута у последње време. Ако сте приметили, баш га је на полувремену Дуле критиковао због исхитрених шутева и послао на клупу.