KK Partizan

1. Slabo je odigrao MIša juče, nije pogodio nijednu za tri. Mada se mora priznati da u par navrata nije imao sreće i da je lopta izašla iz koša. Ali Duletu to nije dovoljno dobro opravdanje i na kraju je Miša završio sa Tegijem.
    I je l' zna neko da li su oni Kinezi uspeli da uvaljaju one žute jakne do kraja tekme?

2. Ne znam što udarate toliku sprdnju na račun Čakarevića, a i na konto njegove ogromne zarade. Pa jebiga uprava ga je i dovela i dala mu toliku platu, nije on tu ništa kriv što je prihvatio odlične uslove.
    Što se tiče utakmice zasluženo ste dobili, čak mi se čini i lako, iako sam očekivao neizvesniju utakmicu. Nisam toliko detaljno gledao (jer sam bio na šljaci) pa ne mogu da prosudim o nekom pojedinačnom učinku, ali idete po jedinom mogućem scenariu - da dobijete sve do kraja ligaškog dela da ne biste doveli u pitanje F4.

3. Ја нисам ни приметио да неко прозива Чакаревића што седи и има толику плату. А то што се спрдамо са овим или оним играчем, то је некако део традиције.

Što se tiče utakmice zasluženo ste dobili, čak mi se čini i lako, iako sam očekivao neizvesniju utakmicu.

Јебига, некад смо намештали тако да смо морали да добијамо и у последњим секундама. Сад наоружани искуством радимо другачије. :)

4. Gonzo igrača koji će samo zbog para da sedi na klupi pa i na tribinama umesto da ode negde da igra uvek ću da mrzim. Pa bio naš igrač ili igrač Lejkersa. Nije on ništa kriv to stoji sem što pruža ispod prosečne partije.

5. Јебига, некад смо намештали тако да смо морали да добијамо и у последњим секундама. Сад наоружани искуством радимо другачије. :)

Jes vala Truć to mi nije palo na pamet.

Gonzo igrača koji će samo zbog para da sedi na klupi pa i na tribinama umesto da ode negde da igra uvek ću da mrzim. Pa bio naš igrač ili igrač Lejkersa. Nije on ništa kriv to stoji sem što pruža ispod prosečne partije.

Pa upravo to i kažem Tucani, realno možete samo da pizdite na upravu što mu je sunula toliku godišnju platu koje on, sasvim logično, ne želi da se odrekne.

6. Pa kad ne mogu ništa drugo onda mogu makar da se zajebavam na njegov račun. Igra očajno pa bi ga zajebavao i da igra za klikere a ne za te pare.
    Umesto da ode i pokuša da oživi karijeru on pola sezone sedi sa Tegijem a drugu polovinu bleji na klupi.

7. SPRDAMO DJEKNU, CAKRA I MUSLIJA JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Svi doruckuju sendvic samo Musli musli.
    Svi doruckuju musli samo musli musli.
    Svi musli musli samo musli musli!

EDIT : Zabagovao mi mozak od ovoliko reci Musli. Aj probajte izgovorite nekoliko puta za redeom, bas cete se cudno osecati.

8. Svi jedu musli samo Musli nusli.

9. Pa upravo to i kažem Tucani, realno možete samo da pizdite na upravu što mu je sunula toliku godišnju platu koje on, sasvim logično, ne želi da se odrekne.

Па то. Замисли да теби газда каже: "Знаш шта, ти имаш превелику плату, па би за тебе било најбоље да одеш у другу фирму где би радио за пет пута мање пара."

Уопште, тај став о томе како некоме треба да буде част што носи тај дрес доводи до урушавања система. Тако и читаве државе пропадају, а најбоље се види на примеру ФКЦЗ, хрватске кошарке, а и наш КК креће полако тим стопама. Свака част Даниловићу и Дивцу што су у правом тренутку ушли у клуб и спречили политичаре да очерупају мало што је остало, али ставом "има ли ко да не зна шта је Партизан и који ће нама красни маркетинг?" доводи клуб у ситуацију да са пар лоших сезона дође у велике проблеме. Ево примера како функционише шпанска репрезентација. Колико је пута Наваро одјебао првенство? Мора да постоји добар однос између функционера и играча. Да шпански савз функционише по систему "ми смо сила, ко хоће да игра, треба да зове и да замоли" никад не би били то што јесу.

10. Truć nemam ništa pametno da dodam na tvoj post jer si sve već rekao. Ta bajka o časti zato što ti igraš u dresu ovog ili onog kluba je mogla da upali do pre otprilike dve decenije kada je još sve bilo uglavnom na amaterskom nivou. Danas sa lovom koja se vrti u sportu od toga nema ništa.

11. Зар није Чакаревићу ревидиран уговор?

12. То за ревизију се само по трибини прича. А с обзиром на транспарентност наших финансија, нећемо никад ни сазнати.

13. Е јеб' га.... Кад му истиче уговор? Ил' да га увалите неким Рујама....

14. Ваљда још следећу сезону.

15. Пуно је то.... Поготово ако му плата није смањена.... Ко зна, можда се нађе неки купац....

16. JEBALI SMO IGOKEOA I GLEDAO SAM MIŠATUMBASOA KAKO GAĐA TROJKE! UGOVOR ZA MIŠU!

17. Ђики каже да је са Лишчем договорио Ф4 у Београду.

Пођимо у халу на Нови Београд...

18. Ladno je ovaj Siroki tukao i nas i limenke,a likovi su ko sa skupa paraplegicara iz zajecara. Osim onog Sutala, ima covek smisla..
    Mislim da je glavna promena kod nas to sto su se igraci malo oslobodili pritiska. malopre bas procitah intervju sa Gagicem, koji kaze da su izasli iz grca, da veruju u svoj skok i odbranu, i da im to donosi sigurnost u napadu. OK jesu to fraze,al ima tu dobre istine.

Mislim da smo sa ove dve pobede dobili mnogo vise od 4 boda. Vratila se momcima vera, sto je i najbitnije u odlucujucim tekmama. Protiv MZT-a moze biti nezgodno,al oni su izgubili sve sanse za F4, tako da mislim da ce njihova nemotivisanost odigrati svoju ulogu (nesto slicno kao FMP juce). U poslednjem kolu ocekujem punjenje Madjara sa jedno 22 razlike, da im vrate i za lose sudjenje, i za kenjanje u sutu, i za nasu katastrofalnu igru :)

Djilas kaze F4 u BG. Pa i realno je tako, al opet , Igokea cak i sto se tice publike pusi kurac. Mislim da bi Arena bila vise od pola prazna,tako da mislim da je bolja solucija Pionir.

JEBACEMO ABAUA!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.