Razbijanje protivnika: Da
Odlična odbrana: Da
Solidno navijanje: Da
Vučiću pederu: Da
neki od ciganskih komentara:
Tesko mi je kao zvezdasu priznati da su Grobari trenutno progresivniji deo drustva,sto se tice navijanja i opste drustvene svesti (tenk,dupeuvlacenje Vučiću,Čoviću itd..),ali sta cu tako je...samo glasno
Сад против Приморске, крете ''Вучићу педеру'' да се ори, кад оно неста тона на арени истог трена. Кад је стало да се ори вратио се звук. Шта све неће да се сете.
večetas je na programu jedini pravi derbi aba lige, duel evropskih šampiona Partizana i Cibone
Prava poslastica za košarkaške sladokusce.
BOHORE JEL I TI TUČEŠ ŽENU KO PIČKA MILAN
Pa tučem nema šta
Neretko i davim XD
OVO DAVLJENJE PODRŽAVAM AKO JE VASPITNO
Razbijanje protivnika: Da
Odlična odbrana: Da
Solidno navijanje: Da
Vučiću pederu: Da
neki od ciganskih komentara:
Vjerovanje u komenare “Zvjezdas/Grobar sam ali..”
Сад против Приморске, крете ''Вучићу педеру'' да се ори, кад оно неста тона на арени истог трена. Кад је стало да се ори вратио се звук. Шта све неће да се сете.
Eh arena - telekom- džvedžda - vučić - ceca neće valjda musavi panteri da skandiraju svom gazdi
ćoravi ubica premijera je upravo eliminisao prvaka ABA lige iz EL
jel imas ti dokaze za to sto okrivljujes coveka da je ubio nekoga ili samo po obicaju lupas gluposti?
beži bre kučkice
Dule Vujošević
avant-garde generale, svršavaj u oko krezavoj crvenobeloj smrdiji
Brateee, pa 50 godina imaš jbt, ženu i decu. Nije li te sramota?
ahaahhah
sad ce reme da dodje i ovako u krug vec godinama
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3388255/kimi-spremi-se-ti-si-sledeci-grupa-mladica-drzi-radeta-petrovica-kao-taoca-i-javno-prete-vodji-partizana-video
partizan avantgarde
ako pazljivo slusas i citas izmedju redova vide se jasna osuda vladajuceg sistema i stihovi iz edicije sarla bodlera
Na sam pomen Duleta panteri se uznemire. E to je legenda.
LOL