KK Partizan

1. večetas je na programu jedini pravi derbi aba lige, duel evropskih šampiona Partizana i Cibone

2. Prava poslastica za košarkaške sladokusce.

3. BOHORE JEL I TI TUČEŠ ŽENU KO PIČKA MILAN

4. OVO DAVLJENJE PODRŽAVAM AKO JE VASPITNO

5. Razbijanje protivnika: Da
    Odlična odbrana: Da
    Solidno navijanje: Da
    Vučiću pederu: Da

neki od ciganskih komentara:

Tesko mi je kao zvezdasu priznati da su Grobari trenutno progresivniji deo drustva,sto se tice navijanja i opste drustvene svesti (tenk,dupeuvlacenje Vučiću,Čoviću itd..),ali sta cu tako je...samo glasno

Navijam za zvezdu al grobari su danas alternativa

6. Vjerovanje u komenare “Zvjezdas/Grobar sam ali..”

7. Сад против Приморске, крете ''Вучићу педеру'' да се ори, кад оно неста тона на арени истог трена. Кад је стало да се ори вратио се звук. Шта све неће да се сете.

8. Eh arena - telekom- džvedžda - vučić - ceca neće valjda musavi panteri da skandiraju svom gazdi

9. ćoravi ubica premijera je upravo eliminisao prvaka ABA lige iz EL

10. jel imas ti dokaze za to sto okrivljujes coveka da je ubio nekoga ili samo po obicaju lupas gluposti?

11. beži bre kučkice

12. Najveće sportsko dostignuće Vučića je kada je lupio bananu desetogodišnjem detetu.

Dule Vujošević

avant-garde generale, svršavaj u oko krezavoj crvenobeloj smrdiji

13. Brateee, pa 50 godina imaš jbt, ženu i decu. Nije li te sramota?

14. ahaahhah
    sad ce reme da dodje i ovako u krug vec godinama

15. ako pazljivo slusas i citas izmedju redova vide se jasna osuda vladajuceg sistema i stihovi iz edicije sarla bodlera

16. Na sam pomen Duleta panteri se uznemire. E to je legenda.

17. ako pazljivo slusas i citas izmedju redova vide se jasna osuda vladajuceg sistema i stihovi iz edicije sarla bodlera

LOL

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.