U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
веља издркотина дебела заједно са овим беливуком смрдљивком бивши цигани класичне значке надам се да ће после празника проћи као сало мутави
Nađeš Belivuka i Velju, ciganske udbaše i narko dilere koji rade za vučića i pucaju po BG nekažnjeno, na snimku u kojem kidnapuju i drže pištolj na glavi grobaru kako bi dokazao da su grobari govna.
Hvala ti Bože što sam grobar.
htedoh reći rošavog i velju, izvinjavajte
hahahahaha
bukvalno ovom sta god pokazes da smrdi u njegovom dvoristu on ce da se ogradi od toga kao to nije grobarstvo bla bla
tako i mi za sve mozemo da kazemo nema ceca veze s nama, to je statisticka greska, a i sin kriminalac joj navija za partizan svakako
ја сам те сјебао својим постом мада је веља толико говно да је заслужио да му се двапут јебе мајка сад да му кажеш да ти наброји три фудбалера партизана не би знао
Kakva pobeda....
25 razlike pobeda na strani. Doduše protivnik stvarno ispod svakog nivoa. Protiv Darušafake tamo ćemo videti gde smo.
данас јебемо лименке
Školovanje rezervnih limenki.
https://www.facebook.com/320617751369623/posts/2622525544512154/?substory_index=0
Koja fora sa ovim gej varijantama.
Pre toga fk paća i one degutantne fotke sa deda mrazom.
Aj što vas Vučko uništio kao sportsko društvo, uništava vas i moralno..mada vi morala niste nikad imali.
hahahaah fishing for bombas
sama činjenica da random musavac ne kapira, znači da je priča kul i avant-garde
Brt ali to je Tilmo lol msm ovo je prelako..
Jako je kul i avangardno, goli muškarci dodaju jedan drugom kurčeve u plamenu hahahahaha joooj nekad se sam sebi divim sa kojom lakoćom nasmejem sebe
Rade je imao "bicu zvezda" momenat i fejlovao brutalno lolo
Odlicno sto smo izgubili samo 2 razlike za dalje kalkulacije
Ima neki strim za večeras?
Imam baš groznu tremu. Grozan osećaj da će nas sjebati turci nekako glupo kao i tamo
где да гледам у курац, угасили ми ск