KK Partizan

1. ne no je avant-garde

2. Bombas se sluzi jezikom sifara
    On je osnivac

3. Ko je jos u nasoj kosarkaskoj repki musavac bombi, za Jokica i Tea znamo

4. Kazu da sns stvara polarizaciju

5. Birčević i Marjanović.

6. Bombas je osnivac i jedini korisnik avan garte jezika. To je biser svetske kulture jedan od najtezih jezika za nauciti vrlo je zatvoren i zato se tesko siri. Unesko je vec preduzeo mere zastite s obzirom da bombas nece jos dugo zbog stresa.

7. jel i ti pretiš ubistvom ili nešto?

8. samo da znaš da je jedan član već pod istragom zbog pretnji

9. Hahaha bombi a sto je Birča SNS

10. I jos jedno bitanje pitanje, je li kokoskov musavac, ima li smisla navijati za repku uopste?

11. Ne znam sta pokusavas da li da me uplasis ili sta god
    Ali poprilicno si patetican postao
    Pre smo se salili i svasta
    Ali sad si postao preosetljiv
    Nisam mislio da cu ovo reci ali stvarno mi se srce para sad zbog tebe kao u onoj sceni kad bercek grli nasilno vidakovica

12. Promenio si se
    Sta ostade od onog bombija koji zeli da unisti nervni sistem jednog omladinca
    Sad ga zatetura i najmanja gorka rec

13. ne nužno sns ili cigan, musavac je širi pojam, evo recimo Štimara i Ćopavi Simon oni nisu musavci, ne mogu da budu avant-garde jer su limenkari, da nisu recimo ladno bi mogli da budu avant-garde, ovako samo nisu musavci...

to jednostavno prepoznaješ u osobi, ne može to da se nauči... uzmi recimo na sajtu ovde, recimo atomski miš i labo su avantgarde, a esencija musavosti su Džonimir i Mister no od tih nebitnijih likova. Ima recimo kao ti npr nisi musavac, ali nisi ni avantgarde, takvih ima dosta. Tilmo je debil.

14. Ne znam mozda se i pravis budala. S tobom nikad nasigurno. Ja sam lepo napisao sta ce te ubiti. To je dobronameran savet koji znam da nisi u stanju da poslusas takva ti je priroda pravedni buntovnik. Sve najbolje ti zelim u nastavku borbe.

15. Ti se sprdaj ja sam ozbiljan. Ako član fade napiše bombas dogodine umire i ti ovde bombas neće dugo, ja to mogu da tumačim kako god. Meni je ovde psovano sve živo i mrtvo, konstantno vređanje, ali ja na to gledam kao osvetu proseka i ne tangira me. Ovo je već nešto drugo i ja nemam potrebu da to trpim. Videću šta će kazan reći uostalom, da li će sarađivati ili neće. Materijal ide kome treba.

16. Koji clan je pod istragom
    Zasto ih ne posaljes i na onog sto je pretio onom piscu u pokusaju. Ja sam prvi za sankcionisanje nekulturnog ponasanja na internetu. U neku ruku ja i ti smo u istom timu. Bijemo bitku samo na razlicitim frontovima. Ja sam.takodje.avangarde automatski

17. Sto ja nisam avant-garde, cekaj

18. ne mešaj nekulturno ponašanje i pretnje ubistvom

19. Bombas imam i ja dosta elemenata za krivicnu prijavu koliko si ti mene samo vredjao. A ja samo branio nejac. Napadali me svi i sad me napadaju. Pitaj kurca zbog cega. Moras se pomiriti da mi umetnici imamo svoj put svako ti zeli videti ledja kad si bitan.

20. ako imaš elemenata za krivičnu prijavu samo izvoli, protiv mene sigurno nemaš jer ja zakon poznajem i dosta dobro znam šta je pretnja

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.