Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa to upravo govorim magarce
Gde si bio kad sam branio onog pisca u pokusaju
Svi u fazonu kao ma to je internet ko to shvata ozbiljmo
Bombas shvata
Jel moze neko da mi kaze jel se bombas zeza
Ja ne znam majke mi :D
ja ne shvatam internet ozbiljno, samo pretnje smrću
Preceno je tom piscu sentimentalnih stihova
Ja to takodje smatram ozbiljno
A na vukajliji se svasta pise ne treba shvatati ozbiljno. Jedino kad se pocnu ubacivati stvari z stvarnog zivota, onda postaje ozbiljno.
boli me kurac za pisca nek se brani sam, ja mislim o sebi... dajem ti priliku da napišeš kreativno izvinjenje i možda zaboravim ovu pretnju
Jel moze ovo
Bombasu bombasu popusis mi karu
Boli i mene uvo za pisca nisam ga branio to je nesrecno uporebljena rec samo sam govorio da je eru iluvatar ili kako god se.zove da je debil ako nastavi da.se tako ponasa. Njegov cale dizalicom razbio staklo vozacu autobusa zato sto nije hteo da preskoci proceduru oko sudara jer se ovom zurilo na slavu. I ovaj sad misli tako to treba. Nije ni moj cale u vinklu pa znam sta treba a sta ne. Malo nevaspitam decko ali je dobar ja i dalje nemam nista protiv njega. Pokrenucu parnicu veka ako mi se kreativno ne izvinis zbog bolje. Bolje da ne znas kakvu pravnu masineriju imam uz sebe. Procices malo gore nego Poskok
Ok, tvoj izbor. Nemoj više da mi se obraćaš.
Nemoj brate molim te
Volim da sam u tvom drustvu
Izvinicu se majke mi ako treba
Retko se desi da covek ima.takvog sagovornika i svetskog putnika koji meni kao mladom coveku mnogo moze da pomogne svojim iskustvom. Imam eu papire da li ima neka kombinacija za mene u nemackoj na primer. Ti znas ljude. Ali minimum 2.5k mesecno.
Jebote gde ja provodim svoje slobodno vreme, prvo onaj Tilmo ludi, pa onda ove tuzbe, pretnje smrcu...
Al to je to. Ja vas zasluzujem, nisam za bolje.
Zapata u fazonu drzite me da ga ne ubijem a moli samo da ga drze sam ih grli
Nisi nas nivo mozes ti da ides druze niko ti ne brani
U tom a i u fazonu ja sam avangarda ali ajde dobro da vam ne propadne zabava ostacu jos koji moment da uvelicam bal svojim prisustvom. Nos mu para oblake
A istina je da je iz najnizih strasti ukucao u gugl pretrazivacu tilmo tema i ostavio ajmo pokrenuti opet ovo hehe komentar da napakosti tilmu
Posle se nasao zacudjen ju kakvih sve ljudi ima cak se brane a ja nisam nista mislio -.-'
Ima istine u tome, volim turirati Tilma, to su niske pobude, kriv sam
gledao pre nego sto su poceli englezi i na poluvremenu istih. dobar deo sam pogledao.zagorac u prvom poluvremenu ne moze vola da nabode,a u cetvrtoj cetvrtini birca 4 suta zaredom za 3 promasuje.predje pola,sut,predje pola,sut...kasnije ostalima glupo bilo da mu dodaju,pa je izasao.ovi iz darusafake izgube loptu i onda nastupa birca.
Могао је Бирча то да ради под Џикићем кад је био носилац игре (еј, па ви сад видите са чиме је тај човек морао да ради).
Иначе повлачим шта сам рекао за стрим, није било звука, а и оно слике што је имало стајало на сваким 5м.
Шта ви пишете браћо моја мила... У шта се претвори некада интересантан сајт.
nedeljna doza sta ste uradili od sajta,alaj je nekada bilo dobro.
poceli ti strimovi bas da jedu govna.rade samo dok su reklame.
bica ko harden.evo ti pa sutiraj 2 miliona puta
Napustam ovaj sajt. Trudiću se da ne ulazim ni da čitam forum, jer više nema ničeg zanimljivog ni za pročitati. Prepucavanja bedna, prozivke bez imalo mesa na kostima, niko ni neku šorku da zakaže... svi se profinili nekako, tilmo još uvek ima momente a la peđa slinča, mada i on počeo da tunjavi. Valjda je odrastao i on. Sa 45. Vidi se da preko kurca piše "idi broji stolice" bez trunke žara da smisli nešto bolje. Odrađuje bukv. Bombi se ponavlja, sve jedno te isto musavci/tuzba/avangarda. Eru ima kul fb stranicu, ovde je dosadan. Maestro je potpuno otišao u ilegalu, od potpuno bizarne osobe postao je normi. Nema boxor-reme raspravi više o debljini vrata. Nema pseta šaćirija. Gde je bolja čoveče? Nema ni gambike. Nekada je ovo bio najbolji placebo za dzak za udaranje. Sad je jednostavno gubljenje vremena. Nezz što s duplog pišem ovo čak me i mrzelo da se prebacim na oriđiđi zapatu.
Nadam se da će paćo osvojiti nešto ove godine.
Ako ne obezbedimo EL, kao sto sam obećao, doći ću da primim slike pokislog kera, jer sam se dosta kurčio, nema izbegavanja odgovornosti.
ja sam najzanimljivija osoba na forumu mozda, zajedno s bombasem, ne znam o cemu pricas
Ovo što se vrti na ovom forumu nema ni na dark webu jebenom. Žao mi što pre tipa pet godina nisam zapratio.
ne znam sta si ti to video brate, ovo ti je internet verzija prica ispred trafike ili iz kafane, nista toliko dark
Dosta toga je zabranjeno na sajtu sada... Bukvalno više ne možeš iskazati sebe na najkompletniji mogući način, kada je na nečiju kreativnost postavljena granica... Ludak na bromazepamu... Ne može