Daj Bože, bombi. Bukvalno ako imaju para, ko god dreši kesu, nek dovedu i Bukera jebenog, sve samo da se sjebe demon. Ali realnija je moja priča. Ali bukvalno me ne zanima čak i da nam je finansijer sam Hitler.
Reko sam ti budžet. Avramović ni do sad nije buo nedostupan, radilo se o klimi u društvu i bezperspektivnosti Partizana. Bukvalno će biti para za još dva igrača po izboru.
takve smo i do sad imali, ali takvi ne donose trofeje. Kupljeno je ono za čim kukam od Bogdana, bek kome daš loptu kad ne ide i koji ima 20 poena u rukama. Kapiram da je košarka evoluirala, ali to je konstanta.
To su sve onda infantilni umovi ako zaista imaju takav odnos prema jebenom sportskom klubu. Imaju mentalne poremećaje
Ovo da čujem od nekog đaka sa Kembridža pa i da saslušam. Ali kad ovako nešto napiše pripadnik besposličarske generacije koja drvi majmuna na nacrtane kosooke devojčice, počešem muda.
i nemoj zaboraviti Pejdža. Raznovrsnost u napadu, bez padova kod izmena, a čuo sam da on i Mozli ostaju. Voleo bih pored njih dvojice da je ostao i Jaramaz i to je uz Trifunovića to.
I uopšte celte, skini mi se s kurca. Zanimljiv sam ti samo uz razloga što tvoj OCD mozak ne može da prihvati da postoji entitet koji za jotu neće odstupiti od nečega. Da jednom napišem nešto što želiš, ne bi se okrenuo na mene kao na pasje govno, verovatno me tako i posmatraš sa prrpotencijom kojom isijavaš.
dobro izvini. zanimljivo mi da se svadjam sa tobom posto si generalno razuman covek, sve ok dok ne pomenes partizan ili zvezdu. cim krenes u diskusiju za to IQ ti samo bucne na 65, razuma bez.
reko bi i sabac, al to nije, ocigledno je tu da se zajebavas.
ima i drugih sto navijaju ovde, al niko kao ti, ozbiljno.
Pa ovo je već mim format postao oko šuškanja ko će doći. Danas sam čuo jedno neironično Šejn Larkin.
U realnosti Avramović, Punter, eventualno Micov i to je to. I sig još jedan opskurni crnjo
iznenadićeš se
Daj Bože, bombi. Bukvalno ako imaju para, ko god dreši kesu, nek dovedu i Bukera jebenog, sve samo da se sjebe demon. Ali realnija je moja priča. Ali bukvalno me ne zanima čak i da nam je finansijer sam Hitler.
Poremećene komunjare i fanatici titovih blizanaca LOL
Reko sam ti budžet. Avramović ni do sad nije buo nedostupan, radilo se o klimi u društvu i bezperspektivnosti Partizana. Bukvalno će biti para za još dva igrača po izboru.
A jebiga šmoki, tako smo odgajani. Obavezno praćenje sporta, obavezno državni poso i mladja žena. Svestan sam ja toga al tako sam isprogramiran
A ako su ta pojačanja Punter i Avram onda smo proklet klub jbg. Oću MESO, oću top tier evroligaškog crnje, nešto kao Batist iz Pao svojevremeno.
takve smo i do sad imali, ali takvi ne donose trofeje. Kupljeno je ono za čim kukam od Bogdana, bek kome daš loptu kad ne ide i koji ima 20 poena u rukama. Kapiram da je košarka evoluirala, ali to je konstanta.
Ovo da čujem od nekog đaka sa Kembridža pa i da saslušam. Ali kad ovako nešto napiše pripadnik besposličarske generacije koja drvi majmuna na nacrtane kosooke devojčice, počešem muda.
Ko bre ima 20 poena u rukama, punter? Ne lupaj
Slušaj care, možeš da me nazivaš kakvim god uvredama hoćeš, ali ako mi još jednom kažeš da sam weeb crno ti se piše
l-a-g-a-n-o
https://www.youtube.com/watch?v=qQ4bncMpH2c
PROFESOR. Mislim da ce se ova promena odraziti i na reprezentaciju. Ocekujem barem 2 medalje u naredne 4 godine.
i nemoj zaboraviti Pejdža. Raznovrsnost u napadu, bez padova kod izmena, a čuo sam da on i Mozli ostaju. Voleo bih pored njih dvojice da je ostao i Jaramaz i to je uz Trifunovića to.
će se načekaš onda
secam se bombas kad panter trebao da dodje u zvezdu si ovde napisao na foru "ne zajebavaj da se zove Kevin Panter, ko je bre taj..." i tako to :)
To je kevin panter i doveli smo ga jer grobari vole kevu, što stalno pokazuju. Tatin Panter je još kod tate.
https://www.novosti.rs/upload/images/2019a/09/24/sp-covic-parausic.jpg
haha mogućnosti su nebrojene
Filip Čović Tom Morelo PROPO
I uopšte celte, skini mi se s kurca. Zanimljiv sam ti samo uz razloga što tvoj OCD mozak ne može da prihvati da postoji entitet koji za jotu neće odstupiti od nečega. Da jednom napišem nešto što želiš, ne bi se okrenuo na mene kao na pasje govno, verovatno me tako i posmatraš sa prrpotencijom kojom isijavaš.
dobro izvini. zanimljivo mi da se svadjam sa tobom posto si generalno razuman covek, sve ok dok ne pomenes partizan ili zvezdu. cim krenes u diskusiju za to IQ ti samo bucne na 65, razuma bez.
reko bi i sabac, al to nije, ocigledno je tu da se zajebavas.
ima i drugih sto navijaju ovde, al niko kao ti, ozbiljno.