KK Partizan

1. a i o cemu ce pricamo ovde ako se slazemo?

2. najtrolabilnije grupacije na internetu su muslimani, zvezdaši, ateisti i ljudi sa juga Srbije.

cenim da imaš 3 od 4

3. Hahahh projektuješ druže, 'najtrolabilniji' (ako je to uopšte reč) su muslimani (tu se jedino slažemo, pre svih arapi), vernici bilo koje druge religije, navijači titovih blizanaca, i u suštini svako ko misli za sebe da je neki kurac i ne shvata da treba da zna i da da šalu i da primi šalu. Geografija tu nema nikakvog uticaja, osim kao podvrsta ovih poslednjih koji misle da su neki kurac ako su ispali iz pičke negde umesto negde drugde.

4. kao recimo sto mislis da si poseban jer si rodjen naprimer u sapcu, i zalomilo ti se kao klincu da imas neku rodbinu ili caleta sto bio u partiji/policiji/vojsci pa navijao za partizan?

a ustvari govno ko i ostali.

5. a dobro, mi smo svi za tebe govna

6. nisam uopste to rekao al ako se tako osecas, sve ok.

7. Ko će još doći, bombiiii, uzbudjen sam

8. doćiće centar

doćiće i u FMP dobri igrači, žvalja je neutralisao grobarska ulaganja državnim parama u limenke, da se razumemo to su direktno državne pare za razliku od privatnih

9. Ne odustajes jebeno ko da te neko hipnotisao. Nordeus svojevoljno resio da da gomilu para Partizanu da bi dobio logo na dresu iako je jebena softverska firma i ne znam sta tako moze da sponzorise i zasto bi jebeno placao reklamu na srpskom trzistu kad “prodaje” uglavnom na zapadnoevropskom.
    I to odmah posle sto je dobio 350mil od americke firme i nekako ne placa porez iako je srpska firma.

Ali ne, u partizan je tako da nema veze sa Vucicem.

Jbt jesi slep?

10. skini mi se s kurca

11. Mislim nema veze zvezda partizan, bar jbt ko zapata kazi boli me kurac necu da relativizujem, samo nek ne bude vise rupa, sto je skroz ok.

Ma jok, ti si teras svoju pricu avangarde

12. doći će

jel bolje gramar naci?

13. nabijem i tebe na kurac

14. a i to sto kazes, govna smo svi

15. pa to ti govorim, samo nemoj da se mrdaš mnogo da ne smrdimo celtu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.