KK Partizan

1. Lozenje je bitno,brateu

2. nije samo lozenje brt, partizan samo da se dokopa evrolige i sa kojim god timom da ode tamo ima bude bolji od zvezde, jer je jednostavno tako.

3. Kuruks bejbiiiii jeaaaaaaaaa

4. JA SE LOŽIM, ZEZAJTE ME KAD VEŽEMO TRI PORAZA OD OLIMPIJE I MZT-A BOLI ME KURAC ŽOC JEBI IH SVEEE

5. Ja vidim ovo ovako.
    5, 6 godina ste pravili kamaru govana na tavanu, zidali ga do samog krova skroz pod omajiu i crep i preko noći dođe Željko i ulete velike pare i sad je pukla ploča vi nemate vrata da izađete napolje morate sa osmehom da primite na glavu sva govna koja ste nabacali na Fmp a zadesila vas ista sudbina

6. Inače nadam se tenziji na utakmicama ko Dule kad je bio
    Nema smisla ako bude drugačije

7. Pa nije bas ista, nismo se ugasili opaaaaaaaa

8. hahahahaha koja ista sudbina, slali nam ubice na tribine da ne grmi i opet će da grmi, vi u zamrzivaču mi na tronu Evrope uskoro ja ne vidim baš isto tu

9. slali nam ubice na tribine da ne grmi i opet će da grmi,

:)

10. vi u zamrzivaču mi na tronu Evrope uskoro ja ne vidim baš isto tu

druye, sa svim ovim bombama, vi i da osvojite evroligu u minusu ste

pravi vucko od vas isto sto i od zvezde - drzavnu perionicu para da se narod lozi i razmislja o sportu

uz tu razliku da kad zvezda zagovna ima da sipa milijarde ako treba da spase, a vi ako zagovnate ima da vas resetuje ko vaterpolo klub

11. Očigledno se radi o jednom političkom potezu vladajućih i zadovoljenju širokih narodnih masa. Leba i igara jebiga.

E sad, gledano sportski...super je što se vraća Obradović u srpsku košarku, i što će tu biti raznih atačmenta.

I naravno, katastrofa je tošto nam se desilo sa Olimpijadom, ali šta da se radi...idemo dalje.

I red je više da Zvezda malo padne...Tadić kad je preterao sa Partizanom, izgubio je izbore.

I drago mi je zbog bombaša...sad će sa ponosom u svom mesnom odboru SNS-a, kao predsednik istog, moći da kaže da navija za Partizan.

12. Nisam pratio forum par dana. je l Bombi sad za Vučića?
    Jer Partizan sad državni projekat?
    Je l sada SNS Patlidžan?!

13. Indirektno jeste
    Vlast mu gura klub koji on podržava ti sad vidi je l podržava vlast

14. naravno da nije, jel vidis kako je lepo, bez argumenata objasnio da to nisu drzavne pare nego privatnici ulazu jer prepoznali kvalitet i to da ce na dresovima partizana najbolje da promovisu svoj posao, pomesano sa bezuslovnom ljubavlju prema crno beloj boji.

to ne vredi novca. ali ako bi bas morao da das cenu, to je oko 50ak % poreza koji si duzan drzavi, a neko odlucio da nece da te zakonski goni. mozda i vise, al cenim ga da je dovoljno toliko da se pokaze ljubav i avantgarda.

15. naravno, iako sns je trenutno "the partija" i svi sudovi, porezi, policija, sve u drzavi zavisi od njih, grobari su tolika avantgarda da oni samo podignu nos i okrenu glavu i nemaju nikakve veze sa ovim olosem.

16. bilo bi mi drago da se sve preusmeri iz zvezde u partizan malo, cisto da gledam bombasa i slicne kako napravili neku svoju logiku kako to nema veze sa vucicem, ko sto znam pojedine sto navijaju za zvezdu slepo sad.
    a i neka kosmicka pravda jebem li ga, nije ok da partizanu guras kurac u kosarci jebeno, da se ne lazemo, bolji sistem su oduvek imali od zvezde u kosarci.

ako ces pravis drzavne projekte, fudbal - zvezda, kosarka - partizan i maksimizovao si dobijeno od ulozenih drzavnih para.

17. zvezda... trebalo bi Covica staviti na mesto. ne placaju, zaduze se svima, zajebu gomilu naroda i sportista i puf, nista ne vazi evo vam bankrotiralo grustvo KKSD Doo. Crvena Zvezda gde ostao bivsi portir kao direktor, gonite njih, mi to nismo mi smo KK Crvena Zvezda Beograd, to je nesto potpuno drugacije.

18. resetuje ko vaterpolo klub

druže, ja u životu nisam video više autoprojekcija nego kod tebe. Kakav reset, misliš na cz vet, ekvivalent fmp-u...

vidi al su se napredni musavci uznemirili

19. Partizan ima militantne i bogate navijače koji sponzorišu klub. Mišljenje grupacije kojoj je Žoc turčin, aa legenda košarke Nebojša iz Železnika svakako treba ignorisati.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.