Prijava

Ako Bombi, ako.
Kad precednik Vučić daje, pruži ruku i uzimaj.
Nije to sramota.

Ne traži se mnogo za uzvrat, samo vaš glas.
A videli smo da šapčanima nije problem da izglasaju SNS.
Prema tome, neka je UZDRAVLJE!

Ja inače razumem pantere, zbog čega ne spavaju evo nedelju dana, prete nemirima, samoubistvima na ciganskom forumu itd... Ta grupacija se spustila u smislu dostojanstva tamo gde ljudska noga nije kročila. I normalno je da očekuju kao nagradu da Partizan bude slab, nipta njih drugo ne zanima, kakvi sopstveni rezultati itd... ionako ih nemaju. Ali oni ne kapiraju da je Partizan (poslužiću se vama razumljivom terminologijom) elitna negovana prepička kojoj koža miriše na jorgovan i za kojom se trči da bi bili u njenom društvu, a musavica v3 jeste samo krezuba zavisnica od horsa koja daje za burek. Uvek bilo i biće.

Elitna negovana prepička koju jebe Vučić od skoro batke

to je da se vidi još kad bude ljidi u dvorani... siguran sam da ni kod pantera neće biti drugačije

Sva je prilika da će par pobeda nad zvezdom i jedna, eventualno dve osvojene aba lige biti krajnji dometi ovog projekta.

Keša ima u izobilju svakako, inače bi Željko otišao u neki pristojan klub da ganja titulu.

Ali oni ne kapiraju da je Partizan (poslužiću se vama razumljivom terminologijom) elitna negovana prepička kojoj koža miriše na jorgovan i za kojom se trči da bi bili u njenom društvu, a musavica v3 jeste samo krezuba zavisnica od horsa koja daje za burek. Uvek bilo i biće.

Partizan vs Pacifik, sudar titana

Pa malo li je, dragi Melkore

očekujemo reakciju pantera i skandiranje žvali na utakmicama

Partizan je velik, najveći, veći i jači i od FMP-a. I opija me svojim lepotom, zavodi me. Partizan je prepička koja mi se nabacuje, Zvezda je skrndelj baba koju sam pedalirao i zaboravio

Pa jeste malo jbg. I da ne osvoje ništa ali da naprave strukturu i vrate staru partizanovu školu u pogon bio bi daleko bolji epilog. U redu je što dovlače skupa pojačanja, naročito jer imaju trenera koji će umeti sa njima da igra (da li će se ovi prilagoditi i hoće li ih zaobići povrede druga je stvar). Sjajan stručnjak, momci koji znaju košarke, tribine - sve je tu, matematički, klub bi morao da igra makar f.4 u drugoj - trećoj sezoni. Ali imam utisak da od toga nema ništa. Nebitno. Ako škola krene da štanca mlade, perspektivne igrače super, ako ne, nek se nose i oni i ganferi. U principu i jedne i druge bi trebalo ugasiti, ove jer su, ako ništa drugo, sahranili fmp, a ove druge jer nisu ništa bolji.

Za jednim samo žalim, što nisam igrao basket u toj zvezdi zadnjih 3-4 godine. Ne da bih igrao basket već da uživo ispratim reakciju opasnih, kvalitetnih i pretalentovanih crnja kada Filip Čović uzme loptu da rešava napade u zadnjoj četvrtini. Mogu misliti šta je tim ljudima prolazilo kroz glavu - razbijali na koledžima, u bruklinskim i harlemskim hudovima, trče, lete, kucaju sa pola terena, ubadaju trojke iz sopstvenog reketa, i dočekaju da završe na parketu sa ovim likom i posmatraju ga kako baca erbol ili asistenciju u treći red publike, pitajući se vrv koji mi je moj ovo trebalo, jebo novce idem da igram za mornar.

Ja sam partizanovac veliki od kolevke pa do groba što se kaže, ali ovo mi je smešno zaista da se grobari lože i pecaju na ovu priču, ovo je toliko providno šta se radi

pre neki dan reče neko nevezano za ovo, žvalavko će uraditi sve ali bukv sve da bi ostao na vlasti, tako da me ne čudi da bi čak pustio i da partizan bude bolji jednu sezonu od zvezde (kažem jednu jer je izborna godina, sledeće sezone očekujem krah celog projekta ovog, možda čak i krajem ove)

pa to je i Dule rekao sad u intervjuu nekom, cilj je smiriti navijače sad dok se ne konsoliduju na jugu, a gde ćeš bolje od Žoca legende KKP, jbg izvukao je keca u rukavu, mi ćemo ćutati, gledati partizan, navijati, prcati zvezdaše, ali da budemo realni sve je to sranje dok su tu žvalo, ostoja i ekipa, zajebi te price bombas, nece se pevati na tribinama pederu sig (mozda par izolovanih slucajeva dok ih ne uguse u pocetku), pa pogledaj ovu izjavu Zocovu:

"Što se tiče gospodina Čovića (predsednika KK Crvena zvezda), ja sam sa njim u veoma dobrim odnosima. I zaista bih voleo da se to nastavi. Nemam nikakav problem s njim, ne vidim ni razlog da to postoji. Mi treba da budemo odgovorni ljudi, koji znaju šta rade i pričaju. U tom smislu imam poruku za navijače Partizana: Neka rade ono što najbolje rade, podržavaju igrače, odanost klubu koju oni imaju je neverovatna, voleo bih da se to nastavi i da budu u trenucima koji će biti teški - uz igrače i nas. Da znaju da je ovo dug put koji smo zacrtali, i da bih strašno voleo da oni pokažu da su primer svima, ne samo ovde nego u Evropi. Da bodre nas, a da se ne čuje nijedna ružna reč o protivničkim igračima, trenerima ili nekog drugog. Da celoj Evropi budemo primer, da vide tu odanost i kakvi su to Partizanovi navijači. To je moja želja", istakao je Željko Obradović.

da li treba jos nesto dodati

volimo ga, legenda je sve to stoji, al prodo se jbg.. pa i Grba je legenda KKP pa eto gde je zavrsio

post scriptum sve na kurac partizan je sampion

Jer da, to je njegov a ne firmin novac.

Bombas - slijep kod ociju

hahah ne spominji mi Nordeusns pls

da su makar ostoju smenili pa da bude maalo manje ocigledno, ovako jbg

(bomb namigni mi ako samo prcamo cigane, u tom slucaju: )

JEBI LIMENKE RECIKLIRAJ, KARACE VAS ZOCCC

haha to je njegov a ne firmin novac - lik prodao firmu

ok neka je njegov, iako ocigedno veze blage nemas kako sve to funkcionise, svejedno na to treba da plati porez koji ne placa.

odnosno placa firma ali ovako, sponzorstvima, koja mogu da se navedu kao sasvim legitimno ulaganje

(imao je max 5-7% akcija firme, a kupovina mislim da nije obavljena 100% kesom, plus vadjenje novca iz firme se debelo oporezuje i u irskoj)