KK Partizan

1. Ma idemo na F4 ako dobijemo Solnok nego što moramo opet da izgubimo dobijen meč?! Koliko mi živaca pojedoše to nije normalno.
    A Tijaniću jebem li ti mamu glavatu u pičku da ti jebem, govno smrdljivo mogo bi jendo takmičenje makar da prenosiš celo. POserem se na strimove radi celu tekmu i počne da zabada na kraju!

2. znači, budućnost definitivno nema šanse ako bijemo solnok?

3. tebra, pa ako smo mi četvrti , idemo na igokeu što je dojaja, pa u finalu s ciganima. igokea će da nas pusti. ovo i nije loše.

4. Pa oba puta smo ih dobili sa 15 razlike, nemaju nikakve šanse ako mi dobijemo

5. E sada jebemo Solnok pa da jebemo Igokeu i digramo finale protiv Radničkog ko ljudi lolo

6. A je li previše da se zna ko ide u evroligu, finalisti ili igokea

7. Pre bi limenke dobili u plufinalu nego što ćemo Igokeu na domaćem terenu koja je pritom željna da jebe mame ULEBu.

8. Ako uđemo u tu Evroligu, jebem ti mesecima se nerviramo, popušiću svoj kurac od sreće.

9. Zavisi kako zvzezda bude odigrala zadnje kolo ako bude taktizirala idemo na igokeu ako dobiju radnički idu na nas

10. ma neće ni oni da se šale... odgovara im više s kragujevčanima da se kolju u laktašima nego s nama.

11. Opet pušadija u poslednjim sekundama? E moj Partizane, a onomad smo znali celu tekmu da gubimo i u poslednjoj četvrtini da preokrenemo.

12. Cekaj...prvo se gleda head2head jel tako?

13. Ako dobijemo Solnok idemo na F4, da smo dobili večeras već bi bili tamo.

14. Znaci ako Radnicki dobije u poslednjem kolu mi igramo sa Igokeom.
    Ako dobije FMP , igramo sa njima.

Naravno, podrazumeva se da cemo Solnok da raskantopametimo!
    Gledao sam samo poslednju cetvrtinu.. Od kulturnih 7 razlike , mi izgubismo tekmu. Jesmo specijalci keve mi. Srecom,pa poraz ne boli mnogo.
    I sto se tice Bertansovog faula u napadu - cist ko suza,al onaj lik pre sto ga je gurnuo nikom nista?
    Koga bole patka, JEBACEMO ABAUA!

15. Opet pušadija u poslednjim sekundama? E moj Partizane, a onomad smo znali celu tekmu da gubimo i u poslednjoj četvrtini da preokrenemo.

VLADO VRATI SE!

Kako izgubiste, ja mislio 2 sigurica.

16. Pa ako ne možete Solnok da dobijete, onda da ga jebem.

17. gonzo
    Pa ako ne možete Solnok da dobijete, onda da ga jebem.

E vala ako puknemo protiv Solnoka opet, onda stvarno ne zasluzujemo da igramo F4.
    Mada ja nesto mislim da cemo ih odvaliti jedno 15-20 razlike, da nadoknadimo za sve ove tekme koje smo prokockali ili dobili na jedvite jade :D

18. E vala ako puknemo protiv Solnoka opet, onda stvarno ne zasluzujemo da igramo F4.
    Mada ja nesto mislim da cemo ih odvaliti jedno 15-20 razlike, da nadoknadimo za sve ove tekme koje smo prokockali ili dobili na jedvite jade :D

Biće vam jebeno ako u toj utakmici uletite u neizvesnu završnicu, jer bi možda onda igrači pukli psihološki. Definitivno vam treba jedna sigurnija utakmica sa nekim utovarom do +15 u trećoj četvrtini.

19. Ако можете само на кратко да ме укључите у програм да кажем једну ствар. Ове сезоне смо дали све од себе да не одемо на фајнал фор док су сви остали дали све од себе да одемо. Ето, остао је тај један корак да испунимо "циљ". Најтежи корак. Поздрав за Грбу легенду!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.